27 Mart 2009, Cuma 09:10:32

BBP İl Başkanı'ndan yürek burkan açıklama

BBP İstanbul İl Başkanı Avukat Kazım Ayaydın, "Biz onların orada ölmelerine bir yerde seyirci kaldık" dedi. BBP İl Başkanı basın açıklamasını gözyaşları içinde yaptı.
  • kesinlikle katılıyorum,utansın bu devlet ve hükümet,yazıklar olsun..adam gibi adam insan gibi insanlar yok oluyor,kimlere kaldı canım Türkiye Cumhuriyeti!!!

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopter kazası ile ilgili açıklama yapan BBP İstanbul İl Başkanı Kazım Ayaydın, "Biz onların orada ölmelerine bir yerde seyirci kaldık"dedi.

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda zaman zaman gözü dolarak açıklama yapan Ayaydın,"24 saat geçmesine rağmen henüz bir netice almış değiliz. Bunun teknik açıdan eksiklik olduğu kanati ile bu neticenin alınmamasının olduğunu düşünüyoruz. Burada kaybolan bir kuş, bir sinek değil, bir uçak. Onun yerini tesbit etmeye yarayan bir çok aletler var. Bunun yanında başkanımız ve diğer beş arkadaşın üzerinde cep telefonları var. Bunlarda teknik açıdan yerlerinin bulunması için geçerli araç ve gereçler. Buna rağmen ikinci gece olacak dağda. Devletimizin ilgilileri, sorunluları, başta cumhurbaşkanı ve başbakan olmak üzere sayın genel başkanımızın arkadaşları olduklarını, kendisinden haber alınması için elinden geleni yapacaklarını söylemelerine rağmen, 24 saattir haber alamadık. Biz bunun bir eksiklikten dolayı oluştuğu kanaatindeyiz. Arama kurtarma çalışmalarına devletin görevlileri ile birlikte kendi partimizden arkadaşlarımızda görev yapıyor. Arkadaşlarımızın bize verdikleri bilgiye göre, dün akşam karanlık çöktükten sonra kendileri dışında kimsenin arama kurtarma çalışmasını sürdürmediğini, bu sabahta arama kurtarma çalışmalarına geç başlandığı iddiaları var. Elbette bölgenin coğrafi şartları zor ama şimdiye kadar gönüllü laikiyle bir çalışma yapılsaydı arkadaşlarımıza ulaşılabilirdi. Çünkü kurulmuş olan telefon bağlantısından İsmail'in daha sağ olduğu belli. Yani biz onların orda ölmelerine bir yerde seyirci kaldık. Bu bir devlet. Bana göre bu şekilde acz içinde olmamalı. Bu eksiklik nereden kaynaklanıyorsa, bulunmalı" dedi.

 

BBP İl Başkanı'ndan yürek burkan açıklama

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
kesinlikle katılıyorum,utansın bu devlet ve hükümet,yazıklar olsun..adam gibi adam insan gibi insanlar yok oluyor,kimlere kaldı canım Türkiye Cumhuriyeti!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000