06 Kasım 2011, Pazar 09:01:15

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Haberin tek kaynağı AirportHaber olarak, tüm İslam aleminin bayramını kutlar, nice mutlu mesut sağlıklı ve kırımsız bayramlar dileriz.
  • resmi cok begendim...iskenderun havaalanindaki koyunlarmi bunlar?
  • Ah be nerde eski bayramlar...Apronda keserdik kurbanlıkları şimdi nerde..Yok apron kartı yok bilmemne bir sürü bürokratik işlem.Kerosen kokusuyla tütsülenmiş etlerimi özledim.
  • Resimdeki kurbanlıklar kesin Türk koyunları sanırım. Baksana sürü nereye onlar oraya:)
  • NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR ATATÜRK HAVA LİMANINDA GEÇEN BAYRAMLAR AKLIMA GELDİ O HATIRALARIM CANLANDI AİRPORT HABER ARACILIĞIYLA BU PLATFORMDA SİZLERLE DAHA NİCE SAĞLIKLI SİHHATLİ GÜNLERDE SEVİYELİ BİLGİ İCERİKLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİ İLE NİCE MUTLU HUZURLU BAYRAMLARA SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
 2005 yılından bu yana kesintisiz haberin tek kaynağı olan AirportHaber, tüm İslam aleminin ve okuyucularının Kurban Bayramı'nı kutlar, barış, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar dileriz.

İyi bayramlar...


BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
resmi cok begendim...iskenderun havaalanindaki koyunlarmi bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ah be nerde eski bayramlar...Apronda keserdik kurbanlıkları şimdi nerde..Yok apron kartı yok bilmemne bir sürü bürokratik işlem.Kerosen kokusuyla tütsülenmiş etlerimi özledim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Resimdeki kurbanlıklar kesin Türk koyunları sanırım. Baksana sürü nereye onlar oraya:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
NEREDE O ESKİ BAYRAMLAR ATATÜRK HAVA LİMANINDA GEÇEN BAYRAMLAR AKLIMA GELDİ O HATIRALARIM CANLANDI AİRPORT HABER ARACILIĞIYLA BU PLATFORMDA SİZLERLE DAHA NİCE SAĞLIKLI SİHHATLİ GÜNLERDE SEVİYELİ BİLGİ İCERİKLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİ İLE NİCE MUTLU HUZURLU BAYRAMLARA SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000