02 Eylül 2017, Cumartesi 13:01:31

Bayramın ilk günü hangi meydandan kaç kişi uçtu?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Kurban Bayramı'nın ilk günü elde edilen yolcu ve uçuş trafiği hakkında açıklamalarda bulundu. Peki, hangi meydandan kaç uçuş gerçekleşti?
  • bodrum ve dalaman havalimaninda otur şöyle seyret 5 dakika da bir ya uçak iniyor ya da kalkiyor..antalya havalimaninda ise bu 3 dakikaya iniyor ataturk habalimaninda 1 dakikadan daha erken bir surede uçak ya iniyor ya da kalkiyor. şimdi tum bu verilen sonucu ve getirileri vardir kim ne derse desin..ciddi olarak doviz girdisi geliyor demektir..
  • kesinlikle recep tayyip erdogan havalimani olmalidir
  • Vallah helal, bu arada yeni limanin adinida Atatürk yapsınlar
  • thy nin merkezi olduğu için yeşilköy yoğun,terminali işleten tav.nasıl kendinize pay. çıkardınız hayret
  • Bu rakamlarin nesiyle ovunuyorsunuz anlamak guc.ortada kisisel bir caba yok.kurulu bir sistem var.ticari tasimaciliktaki rakamlarla neyi olcuyorsunuz?gun olur ekonomik politik sartlar kotulesir ucuslar azalir. Gun gelir artar. Bu sizin gelismislik seviyenizi gostermez. Zira parayi basan gider. Gelismek istiyorsaniz genel havaciliginizi guclendirin. Her yastan herkesin kendi basina ucabilecegi hale getirin. O rakamlar uzerinden konusun. Iste o zaman havaciliginiz ile ovunursunuz.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Kurban Bayramı'nın ilk günü elde edilen yolcu ve uçuş trafiği hakkında açıklamalarda bulundu. 

Özellikle turizm ağırlıklı havalimanlarında yoğunluğun üst seviyelerde olduğunu ifade eden Ocak, Antalya Havalimanı'nda bayramın ilk günü 131 bin 612 yolcuya hizmet verildiği ve 769 uçağın iniş-kalkış yaptığını belirtti. Aynı gün Dalaman Havalimanı'nda 24 bin 7 yolcu ağırlanırken, 186 uçak iniş kalkış gerçekleştirdi.

ZİRVENİN DEĞİŞMEYEN ADI: ATATÜRK HAVALİMANI

Öte yandan Muğla'nın bir diğer havalimanı olan Milas-Bodrum Havalimanı'nda dün 358 uçak iniş-kalkış yaparken, 19 bin 476 yolcu hizmet aldı.

Yoğunluk ve hizmette zirveden inmeyen Atatürk Havalimanı'nda ise 181 bin 189 yolcu ağırlanırken, bin 372 uçak trafiği yaşandı.

DHMİ Genel Müdürü Ocak, "Büyük bir görev bilinciyle misafirlerimize 24 saat hizmet sunan mesai arkadaşlarım ve paydaş kuruluş çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

©AirportHaber.com

Bayramın ilk günü hangi meydandan kaç kişi uçtu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

camaro ~ 7 yıl önce
bodrum ve dalaman havalimaninda otur şöyle seyret 5 dakika da bir ya uçak iniyor ya da kalkiyor..antalya havalimaninda ise bu 3 dakikaya iniyor ataturk habalimaninda 1 dakikadan daha erken bir surede uçak ya iniyor ya da kalkiyor. şimdi tum bu verilen sonucu ve getirileri vardir kim ne derse desin..ciddi olarak doviz girdisi geliyor demektir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 7 yıl önce
kesinlikle recep tayyip erdogan havalimani olmalidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 7 yıl önce
Çomar
izim ~ 7 yıl önce
Vallah helal, bu arada yeni limanin adinida Atatürk yapsınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 7 yıl önce
Katılıyorum Ataturk mahallesınden geçip Ataturk cad.snden sola donunce Ataturk alısverıs merkezinin karşısında Ataturk havalimanı şeklinde olursa çok romantik olur bence. Ayyyyy nolur öyle yapsınlar :)
Ankara ~ 7 yıl önce
Sayın TK, manidar ve alaycı yazınızı anlamakta güçlük çektim doğrusu: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularından Gazi Musta Kemal Atatürk'ün isminin bir havalimanına (bulvara, meydana...) verilmesinden rahatsızlık mı duymalıyız.!?
iPhone Uygulaması ~ 7 yıl önce
thy nin merkezi olduğu için yeşilköy yoğun,terminali işleten tav.nasıl kendinize pay. çıkardınız hayret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 7 yıl önce
Hava trafik ve apron işletmesi DHMİ de olduğu için.
Muavin ~ 7 yıl önce
Muavinlik yapiyorsunuz yani.
Rakam ~ 7 yıl önce
Bu rakamlarin nesiyle ovunuyorsunuz anlamak guc.ortada kisisel bir caba yok.kurulu bir sistem var.ticari tasimaciliktaki rakamlarla neyi olcuyorsunuz?gun olur ekonomik politik sartlar kotulesir ucuslar azalir. Gun gelir artar. Bu sizin gelismislik seviyenizi gostermez. Zira parayi basan gider. Gelismek istiyorsaniz genel havaciliginizi guclendirin. Her yastan herkesin kendi basina ucabilecegi hale getirin. O rakamlar uzerinden konusun. Iste o zaman havaciliginiz ile ovunursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Her yaştan herkesin kendi başına uçabilme cümlenizi taktir ettim
O senin dediğin ~ 7 yıl önce
Asıl o senin dediğin para babası godamanların sayısıyla alakalı. Mevcut şartlarda yolcu uçağı sayısı ne kadar artarsa o kadar sıradan vatandaş uçabilmiş demektir. Herkesin derdi godomanların kendi özel uçakları ile ne kadar uçtuğu değil ne yazık ki !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000