25 Ağustos 2016, Perşembe 09:27:58

Bayraktar İHA sert iniş yaptı

Şanlıurfa'da motor arızası nedeniyle insansız hava aracı (İHA) zorunlu iniş yaptı.
  • Ucakta parcalanan birsey yok sadece pervane oda sorun degil merak etmeyin ucak 2 haftaya hazır
  • Ulan düşmüşse düşmüş.Amerkanın reaper ları da düşüyor.Önemli olan bu makinelerde pilot olmaması can kaybının yaşanmaması.Yok damadınmış yok şunun bununmuş.Hükümeti sevmezsin sevmek zorunda da değilsin eyvallah.Yanlışlarıda olabilir onada eyvallah ama şahsi düşüncemdir bir polis olarak o damadın ülkeye katkısının yarısını ne ben nede burada eleştirenler yapmamıştır hiçbir zaman hiçkimseyi fanatizmle ne savunun nede doğrularını görmeyecek kadar yermeyin.Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilin
  • Gaziantep Karacaahmet Mahallesi'ndeki boş alana RQ-7 Shadow tipi İnsansız Hava Aracı (İHA) düştü. İHA DÜŞTÜ İnsansız hava aracı öğlen saatlerinde düştü. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Meydana gelen olayın ardından bölge, askeri yetkililer tarafından güvenlik kordonuna alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. AMERİKAN GÜÇLERİNE AİT Uzmanlar, taktik keşif görevlerinde kullanılan RQ-7 Shadow tipi İHA'nın muhtemel Amerikan güçlerine ait olduğunu belirtti.
  • Gaziantep Karacaahmet Mahallesi'ndeki boş alana RQ-7 Shadow tipi İnsansız Hava Aracı (İHA) düştü. Haberi yayınlarsanız. Hainlere ve gereksiz insanlara kapak olur.
  • elektronik ya da siber saldırı sonucu düşmesin neden düşerse düşsün..
  • Fetocu yorumcular hemen kendini belli ediyor
  • Kağıttan uçak yapıp uçuramayacak kadar kapasitesiz güruh burda onlarca nadide mührndisin yapıp uçurduğu bu hava aracını yerden yere vuruyorlar ya onlara söylenecek söz bulamıyorum.. Atatürk ün dediği gibi dahili ve harici düşmanlarımızı görüyoruz..
  • Dusmus olsa ne yazar. Zaten insansiz hava aracinin amaci bu degil mi. Pilot insan olmedikten sonra ucagin yenisi yapilir.
  • düşmüş
  • Neden Bayraktar?

Şanlıurfa'da motor arızası nedeniyle insansız hava aracı (İHA) zorunlu iniş yaptı.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait olan ve Fırat Kalkanı Operasyonu'nda görev yapan İHA'lardan biri motor arızası verince en yakın piste yönlendirildi ancak uzmanlar pistin uçuş trafiği güvenliğini göz önünde bulundurarak İHA'nın boş araziye indirilmesine karar verdi.

Merkez Eyyübiye ilçesinin Hancağız Mahallesi ile eski Şanlıurfa Havaalanı arasında bulunan bölgeye zorunlu iniş gerçekleştiren İHA'nın iniş takımlarında kısmi hasar oluştu. İHA'nın teknik değerlendirme sonrası tekrar uçabileceği öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, operasyonda görev alan İHA'nın kentte zorunlu iniş yaptığını söyledi.

Tuna, "İHA, kentimizdeki eski havaalanı bölgesine indirilmek istendi. Sert iniş esnasında İHA'da küçük ölçekli arıza oluşmuş. Çok ciddi bir olay olarak değerlendirmiyoruz." dedi.

Bayraktar İHA sert iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

34 ~ 8 yıl önce
Ucakta parcalanan birsey yok sadece pervane oda sorun degil merak etmeyin ucak 2 haftaya hazır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İha ~ 8 yıl önce
Ulan düşmüşse düşmüş.Amerkanın reaper ları da düşüyor.Önemli olan bu makinelerde pilot olmaması can kaybının yaşanmaması.Yok damadınmış yok şunun bununmuş.Hükümeti sevmezsin sevmek zorunda da değilsin eyvallah.Yanlışlarıda olabilir onada eyvallah ama şahsi düşüncemdir bir polis olarak o damadın ülkeye katkısının yarısını ne ben nede burada eleştirenler yapmamıştır hiçbir zaman hiçkimseyi fanatizmle ne savunun nede doğrularını görmeyecek kadar yermeyin.Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beşer ~ 8 yıl önce
Gaziantep Karacaahmet Mahallesi'ndeki boş alana RQ-7 Shadow tipi İnsansız Hava Aracı (İHA) düştü. İHA DÜŞTÜ İnsansız hava aracı öğlen saatlerinde düştü. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Meydana gelen olayın ardından bölge, askeri yetkililer tarafından güvenlik kordonuna alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. AMERİKAN GÜÇLERİNE AİT Uzmanlar, taktik keşif görevlerinde kullanılan RQ-7 Shadow tipi İHA'nın muhtemel Amerikan güçlerine ait olduğunu belirtti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beşer ~ 8 yıl önce
Gaziantep Karacaahmet Mahallesi'ndeki boş alana RQ-7 Shadow tipi İnsansız Hava Aracı (İHA) düştü. Haberi yayınlarsanız. Hainlere ve gereksiz insanlara kapak olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bahattin ~ 8 yıl önce
elektronik ya da siber saldırı sonucu düşmesin neden düşerse düşsün..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feto ~ 8 yıl önce
Fetocu yorumcular hemen kendini belli ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nationalist ~ 8 yıl önce
Kağıttan uçak yapıp uçuramayacak kadar kapasitesiz güruh burda onlarca nadide mührndisin yapıp uçurduğu bu hava aracını yerden yere vuruyorlar ya onlara söylenecek söz bulamıyorum.. Atatürk ün dediği gibi dahili ve harici düşmanlarımızı görüyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 8 yıl önce
Sonuç da düşmüş. neden zoruna gidiyor gerçekler,düşmedimi diyelim illa
Siiaa ~ 8 yıl önce
Ulan kontrollü şekillde yarlaya indirilmiş bunu anlayacak kadar kapaditesizseniz ne derseniz deyin.biz hainleri biliyoruz.. Gençliğe hitabede yazıyor aç oku..
773 ~ 8 yıl önce
Damat yapiyor hocam. Aileyi zengin etmeye devam çok şükür
Atasözü ~ 8 yıl önce
Şoför ile eniştenin işine karışılmaz derler benden size tavsiye.. Mazallah danat yaparsa karışmam..
Ne yazar ~ 8 yıl önce
Dusmus olsa ne yazar. Zaten insansiz hava aracinin amaci bu degil mi. Pilot insan olmedikten sonra ucagin yenisi yapilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin dogrusu ~ 8 yıl önce
düşmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dusen IHA ~ 8 yıl önce
Neden Bayraktar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000