30 Temmuz 2017, Pazar 11:35:17

Bayraktar TB2'den nokta atış!

Silahlı Bayraktar TB2 İHA'ların yeni seri akıllı mühimmatlarla gerçekleştirilen testlerinde hedefler santimetre hassasiyetinde vuruldu
  • hakkarideydim. herhangi bi yararini gormedik ihalarin. surekli duserdi. ayri gorevliler olurdu kullanirdi. dustugu yere de kimse gitmezdi. bi teneke parcasi icin degmez 3-5 cana denilirdi. oyle iste.
  • O firma hükümetin yandaşlarının olup ismini bile çekinmeden bayraktar koyabiliyorlar. İkinçisi otogar olsun karsan olsun bayraktar olsun. Otobüs tank obüs diye devlete binlerce arac satıyor. Yaptığı araclar ne kadar dayanıklı soran yok. İnsansız hava aracına gelince. Adamlar f4 savaş uçaklarını insansız yapıyorlar. Bana para verin yanıma 3 mühendis yerin yazılım. Elektronik ve makine. Biraz da para aynısını bende yaparım
  • BES PARA ETMEZ, BENCE GIDIN CINDEN DAHA GUZELINI UCUZUNU ALIN KULLANIN
  • Arakadaslar brakin bayraktar vs. demeyi biliyorsunuzki mavi marmara gemisi vurulmadan iha miz yok idi.israilde sorun yasadik operatorlerini cektiler gerisinide biz almadik sonra 3 firmada İha uretmeyi basardi ve 3 firma olmasida rekabeti yada anlayacaginiz dilde urunun daha fazla gelismesi anlamina gelir. en iyisini ben yaptim yapmayada gerek yok diyemezler ve buda iyi birsey. gelelim evet 100 de 100 degil ama milli demeliyiz cunki en iyi urun toplama urundur en iyileriyle toplarsin ..gidelim arge yapalim 10 sene motor uretelim arge yapalim 15 sn baska bisi uretelim kisacasi ozamn hic ur4tmiyelim .Amerikayi neden tekrar kesfetmiyelim lutfen . olanla yetinelim ulkemizde diger parcalar uretildiginde evet degistirelim ve bu sorunuda cozelim demeliyizki bucayil gec kalinmisligi bu sekilde telafi edelim...Saygilar sevgiler
  • Neden ayni imkanlar siradan bir vatandaşa verilmedi? Bana ayni parayi verselerdi insansiz f16 yapardim
  • Adamlar uzayda hayatı arastiyo biz iha nin kralını yaptık diye seviniyoruz.
  • Ya arkadaşlar gurur duymak çok mu zor. Ülkemizde üretilen mühimmat vurdu . Ülkemizde üretilen iha vurdu. Ben böyle düşünüyorum ve gurur duyuyorum. Olabilir ihanin yüzde yüzu yerli olmayabilir ileride yüzde yüzu yerli olur. Sabırla bekleyelim ve Kıvanç duyalim
  • Siyasi destek filan falan demiş biri.. Hangi donemde devlet bankasinin parasi gn.md.un evinden çikti. (Hemen fetoş a sarilma..) Fetoşunsa paralar iade edilince neden yeniden valizlerle eve geri goturduler. Bu ulkenin kurtulusu senin hirsizin benim hirsizimdan...cumleler yerine Tum hirsizlarin siyasi arsizlarin yok edilmesinden gecer.. Herkese saygilar..
  • Motorları neden Avusturya'dan geliyor. Hidrolik hortumları Almanya'dan. Pul ve cıvataşarı dahi Almanya'dan ? Yapıştırıcısı Amerika'dan !!! Sade Kompoizt Malzemesi kanadı ve ana gövdesi Türkiye'de yapılmaktadır. Yutturmayın millete tamamen milli diye yeter bu milleti aptal yerine koymaktan bıkmadınız mı ? Bakalım Avrupa ambargo yapınca hala üretebilecekler mi !!!
  • Tum emegi gecenlere tebrikler, ellerinize saglik, daha nice basarilara insallah. Elleriniz dert gormesin.

Tümüyle milli ve özgün olarak geliştirilen yeni seri  Silahlı Bayraktar TB2 İHA'ların, yeni seri Milli Akıllı Mühimmat (MAM-L) ile  gerçekleştirilen testleri başarıyla tamamlandı.

Yeni seri Silahlı Bayraktar TB2 İHA'lar, hedefi 8 kilometre uzaklıktan  güdümlenerek vurma kabiliyetine sahip MAM-L ile test edildi. Başarıyla  gerçekleştirilen testlerde tüm hedefler santimetre hassasiyetinde başarıyla  vuruldu.

2014'ten bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Jandarma Genel  Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) envanterinde silahlı ve keşif amaçlı  30 Bayraktar TB2, gece ve gündüz görev yaparak 20 bin uçuş saatine ulaştı. Her  bir uçuş sortisinde 27 saate kadar havada kalabilen Bayraktar İHA'lar yurt içi ve  yurt dışı görevlerinde aralıksız kullanılmaya devam ediyor.

Elektronik, yazılım, aerodinamik, tasarım ve alt ana sistemleriyle  tamamen milli ve özgün olarak geliştirilip, üretilen Bayraktar TB2, uçuş  otomasyon ve performansıyla kendi sınıfında dünyanın en gelişmiş İHA sistemi olma  başarısını gösterdi.

Roketsan tarafından milli olarak geliştirilen MAM-L ile entegre edilen  Bayraktar TB2 İHA Sistemi, 2015'ten bu yana elde edilen operasyonel başarıyla  Türkiye'nin İHA teknolojisi alanında ihtiyaçlarını bağımsız olarak karşıladı.

Türkiye, elde edilen kabiliyet ve tecrübe seviyesiyle dünyada bu  alanda sayılı ülkeler arasına girdi.

Bayraktar TB2'den nokta atış!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Exsoldier ~ 7 yıl önce
hakkarideydim. herhangi bi yararini gormedik ihalarin. surekli duserdi. ayri gorevliler olurdu kullanirdi. dustugu yere de kimse gitmezdi. bi teneke parcasi icin degmez 3-5 cana denilirdi. oyle iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne kadar yerli. Neden adı bayraktar ~ 7 yıl önce
O firma hükümetin yandaşlarının olup ismini bile çekinmeden bayraktar koyabiliyorlar. İkinçisi otogar olsun karsan olsun bayraktar olsun. Otobüs tank obüs diye devlete binlerce arac satıyor. Yaptığı araclar ne kadar dayanıklı soran yok. İnsansız hava aracına gelince. Adamlar f4 savaş uçaklarını insansız yapıyorlar. Bana para verin yanıma 3 mühendis yerin yazılım. Elektronik ve makine. Biraz da para aynısını bende yaparım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasa ~ 7 yıl önce
BES PARA ETMEZ, BENCE GIDIN CINDEN DAHA GUZELINI UCUZUNU ALIN KULLANIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 7 yıl önce
Menderes döneminde de aynı mantıkla ABD'den alındı ve Türkiye'nin uçak fabrikaları kapatıldı. Aynı hatayı tekrar mı yapalım?
birakin arkadaslar 3 firma var ureten ve uretsinlerde ~ 7 yıl önce
Arakadaslar brakin bayraktar vs. demeyi biliyorsunuzki mavi marmara gemisi vurulmadan iha miz yok idi.israilde sorun yasadik operatorlerini cektiler gerisinide biz almadik sonra 3 firmada İha uretmeyi basardi ve 3 firma olmasida rekabeti yada anlayacaginiz dilde urunun daha fazla gelismesi anlamina gelir. en iyisini ben yaptim yapmayada gerek yok diyemezler ve buda iyi birsey. gelelim evet 100 de 100 degil ama milli demeliyiz cunki en iyi urun toplama urundur en iyileriyle toplarsin ..gidelim arge yapalim 10 sene motor uretelim arge yapalim 15 sn baska bisi uretelim kisacasi ozamn hic ur4tmiyelim .Amerikayi neden tekrar kesfetmiyelim lutfen . olanla yetinelim ulkemizde diger parcalar uretildiginde evet degistirelim ve bu sorunuda cozelim demeliyizki bucayil gec kalinmisligi bu sekilde telafi edelim...Saygilar sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 7 yıl önce
Neden ayni imkanlar siradan bir vatandaşa verilmedi? Bana ayni parayi verselerdi insansiz f16 yapardim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oha ~ 7 yıl önce
Adamın geçmişini ve yaptıklarını okumayıp nasıl da sallamışsın teneke. Adam savunma sanayinde mucitlik yapıp dev olmuş. Sen bunların 1/4ünü yap da iste bakalım devlet nasıl para akıtır. Pek akıllı ama değeri bilinmeyen teneke.
Asıl sana oha ~ 7 yıl önce
Adına bayraktar denen firma geçmişten beri siyasi destek alan bir firmaydı,oradan buradan toplama malzemeyle milli bilmem ne yaptık diye milleti kandırıyorlar ayrıca yıllar boyu siyasi desteğe ilave olarak da oğul saraya damat olunca ve o da bakan yapılınca bu destek tabii ki daha da arttı şimdi burada bedava reklamı da yapılıyor. Gerçek teneke senin gibi gerçekleri görmek işlerine gelmeyen,sahibinin sesi, iktidar dalkavuklarıdır...
Senin ~ 7 yıl önce
Zihniyetin ekmek, gaz, yağ, şeker ve yakıt karnesini icat etti. Senin bu karneler ile övün tamam mı mck.
Üstad ~ 7 yıl önce
Firmanin siyasi destegi dogrudur fakat saray damat ikileminde Sanırım Bayraktar ve Albayrak'lari karistiryorsunuz iki farklı aile biraz araştırın lütfen :))
üstat efendi ~ 7 yıl önce
Sadece albayrak değil bayraktar da damat. Azıcık araştırsaydın bilirdin burada ukalalık yapmazdın.
Gunaydin ~ 7 yıl önce
Adamlar uzayda hayatı arastiyo biz iha nin kralını yaptık diye seviniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O da lazım ~ 7 yıl önce
Uzayda hayat araştıran İHA da yapıyor zaten. O da lazım öteki de. Zaten uçak yapamayan uzaya gidemez. Çünkü uzaya uçarak gidiliyor :)
Dhmi ~ 7 yıl önce
Ya arkadaşlar gurur duymak çok mu zor. Ülkemizde üretilen mühimmat vurdu . Ülkemizde üretilen iha vurdu. Ben böyle düşünüyorum ve gurur duyuyorum. Olabilir ihanin yüzde yüzu yerli olmayabilir ileride yüzde yüzu yerli olur. Sabırla bekleyelim ve Kıvanç duyalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biri banka demiş.. ~ 7 yıl önce
Siyasi destek filan falan demiş biri.. Hangi donemde devlet bankasinin parasi gn.md.un evinden çikti. (Hemen fetoş a sarilma..) Fetoşunsa paralar iade edilince neden yeniden valizlerle eve geri goturduler. Bu ulkenin kurtulusu senin hirsizin benim hirsizimdan...cumleler yerine Tum hirsizlarin siyasi arsizlarin yok edilmesinden gecer.. Herkese saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avusturya, Almanya, Amerika ~ 7 yıl önce
Motorları neden Avusturya'dan geliyor. Hidrolik hortumları Almanya'dan. Pul ve cıvataşarı dahi Almanya'dan ? Yapıştırıcısı Amerika'dan !!! Sade Kompoizt Malzemesi kanadı ve ana gövdesi Türkiye'de yapılmaktadır. Yutturmayın millete tamamen milli diye yeter bu milleti aptal yerine koymaktan bıkmadınız mı ? Bakalım Avrupa ambargo yapınca hala üretebilecekler mi !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 7 yıl önce
Sende kına yakarsın dimi irlandalı
ELM ~ 7 yıl önce
Tum emegi gecenlere tebrikler, ellerinize saglik, daha nice basarilara insallah. Elleriniz dert gormesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000