27 Ocak 2016, Çarşamba 14:11:51

Bayern'in yeni sponsoru Doha Havalimanı

Bayern Münih 6 yıldır devre arası hazırlık kampını geçirdiği Katar'ın başkenti Doha'da bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.
  • Araplar yine reklam için elinden geleni yapmış. Sahtelik üzerine kurulmuş bir yer doha. Allahın çölü.
  • olsun FC Kopenhag'a. eğlenceli olur :) FC Kopenhag Orgi :)) FC K olarak da kısaltırsak eğlenceli birşeyler ortaya cıkabilir. Danimarkalılara da pazarlanmış olur arsaları böylelikle.

Bayern Münih 6 yıldır devre arası hazırlık kampını geçirdiği Katar'ın başkenti Doha'da bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Alman devinin yeni sponsoru Katar Doha Havalimanı oldu.

Bayern'in başkanı Karl Heinz Rummenigge "Turizm endüstrisinden bir sponsorumuz var artık. O da Katar Havalimanı. Bu ortaklık bizim uluslararası stratejisi için çok önemli bir adım" dedi.

Doha'nın Hamad Uluslararası Havalimanı Bayern Münih'in 10'uncu sponsoru oldu. 2014 yılında açılan havalimanı, Alman kulübe her yıl önemli bir sponsorluk ücreti ödeyecek.

Bayern Münih tam 6 yıldan beri kış kamplarını Katar'da gerçekleştiriyor. Uluslararası reklam ve sponsorluk anlaşmaları üzerine yoğunlaşan Bayern Münih 2014'te ABD'ye, 2015'te de Çin'e tur düzenledi.

Almanya Dış İşleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier de Bild'e yaptığı açıklamada Katar'ın Almanya'da güçlü bir yatırımcı olduğuna değindi. (AFP)

Bayern'in yeni sponsoru Doha Havalimanı

Yorumlar

Doha ~ 8 yıl önce
Araplar yine reklam için elinden geleni yapmış. Sahtelik üzerine kurulmuş bir yer doha. Allahın çölü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orgi de sponsor ~ 8 yıl önce
olsun FC Kopenhag'a. eğlenceli olur :) FC Kopenhag Orgi :)) FC K olarak da kısaltırsak eğlenceli birşeyler ortaya cıkabilir. Danimarkalılara da pazarlanmış olur arsaları böylelikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
orgi'ye rus sponspor ~ 8 yıl önce
orgi'ye ruslar ya da çekler sponsor olmalı... danimarkalılarla olacakiş değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000