27 Ekim 2017, Cuma 08:59:58

Bayburt-Gümüşhane havaalanı için Kasım'da ihaleye çıkılıyor

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Köse ilçesinde vatandaşlarla kahvehanede, öğrencilerle KYK yurdunda bir araya geldi.
  • Evet,Gümüşhane Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bölümünde okuyan öğrenci arkadaşlar bunlar.Havacılıkla ne alaka olduklarını nereden çıkardın.
  • O bölgenin insanı memleketine fazla gitmiyor siz uçak koyuyorsunuz ah kafanıza
  • Gümüşhaneli olarak söylüyorum o yaptıkları havalimanı(havatarlası) 40 bin nüfuslu Bayburt'a yarar sağlar.Gümüşhaneliler Trabzon'a gidiyorlar.Yeni tünelle birlikte G.Hane-Trabzon arası 1 saat oluyor.Açılış yapmak için bahane arıyorlar Te Allam yaa
  • Canlarım benim..
  • Iste Ulasim nereye gidiyor. Turkiye bataklik icinde, euro 4,60 olmus. Cokmek uzere. Napiyor Erdogan hukumeti? Toplam 200 bin nufusu olmayan en fazla gunde 1 ucak inecek meydana Havalimani yapiyor. Gumushanenin en islek yeri Kelkit onlarda zaten Erzincan Havalimanini kullaniyor. Yani plansiz projesiz isler bunlar. Turkiyemizi ne hala getirdiler. Istikrar denilen birsey kalmadi. Her taraf kan agliyor, Binali yolcu potansiyeli olmayan yerlere havalimani yapiyor. Tabi oradan cok oy gelince, yapilacak tabi. Edirne gibi buyuk bir sehire neden yapilmiyor mesela? Gunde 1 degil 10 tane sefer yapilir orda ayni havalimani masrafina. Ah Ah Turkiyem kimlerin ellerine kaldik boyle.
  • bu öğrenciler havacı mı?

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Köse ilçesinde vatandaşlarla kahvehanede, öğrencilerle KYK yurdunda bir araya geldi. 

“Havaalanı Kasım’da ihale edilecek, Mart-Nisan’da kazma vurulacak”

İlçeye bağlı Salyazı köyünde yapılacak olan Gümüşhane-Bayburt havaalanının Kasım ayı içerisinde ihale edileceğini belirten Vali Memiş, havaalanına ilk kazmanın da Mart-Nisan aylarında vurulmasının planlandığını ifade ederek, “Havaalanı çok önemli. Buraya yapılacak olması çok önemli. Bu bölgenin havaalanı konusunda coğrafi avantajları var. Havalimanıyla birlikte buradaki değişimi hep birlikte göreceğiz” dedi.

Bayburt-Gümüşhane havaalanı için Kasım'da ihaleye çıkılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Kel alaka ~ 6 yıl önce
Evet,Gümüşhane Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bölümünde okuyan öğrenci arkadaşlar bunlar.Havacılıkla ne alaka olduklarını nereden çıkardın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
O bölgenin insanı memleketine fazla gitmiyor siz uçak koyuyorsunuz ah kafanıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Triagonas ~ 6 yıl önce
Gümüşhaneli olarak söylüyorum o yaptıkları havalimanı(havatarlası) 40 bin nüfuslu Bayburt'a yarar sağlar.Gümüşhaneliler Trabzon'a gidiyorlar.Yeni tünelle birlikte G.Hane-Trabzon arası 1 saat oluyor.Açılış yapmak için bahane arıyorlar Te Allam yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Canlarım benim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz ~ 6 yıl önce
Iste Ulasim nereye gidiyor. Turkiye bataklik icinde, euro 4,60 olmus. Cokmek uzere. Napiyor Erdogan hukumeti? Toplam 200 bin nufusu olmayan en fazla gunde 1 ucak inecek meydana Havalimani yapiyor. Gumushanenin en islek yeri Kelkit onlarda zaten Erzincan Havalimanini kullaniyor. Yani plansiz projesiz isler bunlar. Turkiyemizi ne hala getirdiler. Istikrar denilen birsey kalmadi. Her taraf kan agliyor, Binali yolcu potansiyeli olmayan yerlere havalimani yapiyor. Tabi oradan cok oy gelince, yapilacak tabi. Edirne gibi buyuk bir sehire neden yapilmiyor mesela? Gunde 1 degil 10 tane sefer yapilir orda ayni havalimani masrafina. Ah Ah Turkiyem kimlerin ellerine kaldik boyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edirne ~ 6 yıl önce
Edirne elbette ki Gümüşhabe + Bayburt toplamından büyük, ama toplam Gümüşhaneli+Bayburtlu sayısı, Edirneliden çok çok fazla. Edirne, İstanbulun dibinde, uçuş potansiyeli yok. Edirneli Edirnede ikamet ederken Gümüşhaneli Bayburtlu İstanbul ve İzmirde göçmen. Günde 1 veya 2 uçak da olsa bu havaalanı çalışır. Ama Edirne çalışmaz. İstanbula uçuş olamayacağına göre Edirneli, Ankara ve İzmir'e günde kaç direk otobüs var, kaç kişi, seyahat ediyor, buna bir bakıversin bir zahmet. Edirne'ye havaalanı gerekliliği ise ayrı bir konu ( stratejik, jeopolitik, psikolojik ). Bunu ayrıca tartışalım.
ne alaka ~ 6 yıl önce
bu öğrenciler havacı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000