11 Nisan 2017, Salı 09:21:13

Bayburt'a havaalanı müjdesi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gümüşhane Bayburt Salyazı Havalimanı projesiyle ilgili çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Yakın bir zamanda temelini atacağız" dedi.
  • Hikaye devam ediyor. Yapacaksanız yapın artık. Erzurumda 2 saat kop dağı.... yeter da çektiğimiz
  • İnanmayın Gümüşhane Bayburtlular seçim yatırımı.
  • Her yere havalimanı yapıyorlar ama yapılan bazı havalimanlarına günde bir sefer oluyor veya olmuyor o zaman o havalimanı niye yapılıyor.Bir havalimanı yapılması için en azından günde 2-3 sefer yapılmalıdır.Amasya,Zafer,Sinop,Kastamonu gibi bir sefer var yada hiç yok
  • Rahmetli kemal sunalin zübük filmi hergün mu oynar bu memlekette
  • Erzurum Türkiye'nin 4. En büyük ili, en uzak iki ilçe arası 400 km ye yakın. 2. Havalimanını hakediyor. Bazı şehirler arası 50 km civarında, ama hepsinde havalimanı var, Erzurum'un neyi eksik. Bir tane de biz istiyoruz.
  • Haberin geneli seçime yönelik çağrı,boş vaatler,umutlar.İçinde küçücük havalimanı başlığı da var.Ayrıca biri bu adama iktisat öğretsin.Alternatif Maliyet diye bir şey var.Yani ülkeyi o kadar kötü yönetiyorsunuz ki yatırımcı Türkiye yerine başka ülkeye kaçıyor.Bir iş yapacaksa vaz geçiyor.Bunların sebebi de ekonomik değil siyasi.Yani bizzat sizin şahsınızdan kaynaklanıyor bahan bey.Bu da çıkmış gezicileri suçluyor.
  • Gümüşhane ve bayburt u toplanan ikisi beraber bir ilçe etmez! . Merkez nüfuslarına bir bakın. Normalde il bile olmaz aslında. İkisine de yakın iller var zaten. Yazık devletin parasına.
  • inşaat yapmakla ileri gideceğini sanan bir toplumdan ne olur ki? sorsan hizmet ediyoruz beğenmiyor musunuz derler ama inşaatten daha önemli acil ihtiyaçlarımız var. memlekette kanun ya yok ya uygulanmıyor, adalet ara ki bulasın, trafik kaos, kaldırımlar araba park yerleri olmuş ortada trafik polisi yok, göç bitmiyor,alım gücü günden güne düşüyor, marmara'nın nüfusu 25 milyon olmuş,suç patlama yapmış,polis bir hırsız yakalıyor adamın 210 hırsızlık sabıkası var, eğitim rezil halde, medeniyetin beşiğiyiz diyoruz ama en gayrimedeni toplumlardan biri olduk,çıkarcılık,adilik,hırsızlık,yolsuzluk,arsızlık,işsizlik,eşitsizlik,sömürü,kul hakkı yeme almış yürümüş,dünyanın gelire göre en pahalı ülkelerinden biri burası. vatandaş vergileriyle vatandaş daha da borçlandırılarak ve yapımcı firmalara taahhüt verilerek köprü,yol,alan yapmak marifetse iyi ancak bu büyük sorunlar ne zaman halledilecek önce thy'de yönetim kurulu üyeliği yapıp oradan bakanlığa terfi eden sayın bakan?
  • Maliye bakanı Bayburtlu,M.Savunma Bakanı Gümüşhaneli olunca böyle oluyor,ortaya karışık mevsim salatası....2 ilin toplam nüfusu 282 bin...
  • Hani bir replik vardı ya '' Biz duyduğumuz bir habere şaşırırken büyükşehirlerdeki insanlar onu çoktan unutmuş oluyor.'' Airport haber müdavimi olarak unutulan bir haberi yeni birşeymiş gibi haber yaptığınızda gerçekten çok garipsiyorum. Çok tuhaf; haber kıtlığından mı diyecem ama o da değil...

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gümüşhane Bayburt Salyazı Havalimanı projesiyle ilgili çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Yakın bir zamanda temelini atacağız" dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yakın bir zamanda temelini atmak suretiyle Gümüşhane Bayburt Salyazı Havalimanı projesine başlanacağı müjdesini verdi. İstanbul'da Avcılar Gümüşhane ve Bayburtlular dernekleri ile bir araya gelen Ağbal, havalimanı projesiyle ilgili çalışmaların tamamladığını belirtti. Ağbal, şu anda Kalkınma Bakanlığı'nın projeyle ilgili gerekli değerlendirmeleri yaptığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı, Başbakan ve ben de konuyu yakından takip ediyorum. İnşallah yakın bir zamanda Yüksek Planlama Kurulu kararı çıkacak, ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız da burada bu ihaleyi yapacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

MİLLİ GELİR 13 BİN dolar OLACAKTI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, dün İstanbullu Mardin İşadamları (MARİŞ) Derneği'nin üyeleriyle düzenlediği sohbet toplantısına da katıldı. Burada 500'den fazla Mardinli işadamına hitap eden Ağbal, gezi parkı olayları ve sonrasında yaşanan darbe girişimlerinden dolayı büyümenin hız kestiğini hatırlatarak, "Eğer Türk ekonomisi 2010-2013 dönemindeki büyüme hızını sürdürseydi bugün milli gelir 13 bin dolar olacaktı" diye konuştu. Önümüzdeki dönemde istikrar ve güçlü ekonomi isteniyorsa bunun ancak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile gerçekleşebileceğinin altını çizen Ağbal, "16 Nisan Anayasa değişikliği bu bakımdan son derece önemli" dedi.

ÇARKLAR YENİDEN DÖNMEYE BAŞLADI

Bakan Ağbal, hükümet olarak Ağustos ayından itibaren ekonomiyi tekrar canlandırabilmek için arka arkaya düzenlemeler yaptıklarını vurguladı.

Bakan Ağbal, şöyle konuştu: "Görüyorum ki, 2017'nin ilk çeyreğinde olumlu sinyaller gelmeye başladı. Siz iş adamlarıyla konuşmalarımda da görüyorum ki, Ocak ayından itibaren ekonomideki hareketlenme çok daha olumlu moral ve motivasyonu var. Yani çarklar dönmeye başladı, ticaret daha fazla yapılmaya başlandı, insanlar üretiyor, yatırım yapmak için bekliyor. Yani üretim tamam, ticaret tamam, işler yolunda ama herkes yatırım için bekliyor. Bekletilen ertelenen özel sektör yatırımları 16 Nisan sonrası dönemde hayata geçirilecektir. 2019'a olan dönem seçimsiz hiçbir siyasi riskin olmadığı bir dönem olacak. Bu dönemde hükümet olarak özellikle ekonomiyle ilgili alanlardaki yapısal reformları hayata geçireceğiz."

YATIRIMCI İÇİN MİLAT 16 NİSAN

İstanbul Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılan Maliye Bakanı Ağbal, "İnsanlar yatırım yapmak için güven ve istikrar arıyor. 16 Nisan, inşallah bu anlamda güven ve istikrarın kalıcı bir şekilde temin edileceği bir yeni tarih olacak" dedi.

EN YÜKSEK YATIRIMI MARDİN ÇEKTİ

MARİŞ Başkanı Abdülkadir Akkuş da cazibe merkezleri programında yer alan Mardin'in en yüksek yatırım çeken ve en yüksek istihdam yapan merkezlerin başında geldiğine dikkat çekti. Akkuş, şöyle devam etti: "Şehrimize yeni yatırımların çekilmesinin ne denli önemli olduğunun farkındayız. Bu kapsamda hükümetimizin açıkladığı cazibe merkezleri programına Mardin'in dahil edilmesinden dolayı heyecanlıyız. Yatırım destek ofisi verilerine göre, 299 başvuru, 3 bin 800 milyon TL yatırım, 20 bin 500 istihdamla Mardin 23 cazibe merkezi arasında ön sıralarda geliyor." Akkuş, 16 Nisan'la birlikte Türkiye'nin yoluna çok daha güçlü bir şekilde devam edeceğine inandıklarını da dile getirdi.

Bayburt'a havaalanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

3 seçimdir aynı ~ 7 yıl önce
Hikaye devam ediyor. Yapacaksanız yapın artık. Erzurumda 2 saat kop dağı.... yeter da çektiğimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayburt ~ 7 yıl önce
İnanmayın Gümüşhane Bayburtlular seçim yatırımı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görüş ~ 7 yıl önce
Her yere havalimanı yapıyorlar ama yapılan bazı havalimanlarına günde bir sefer oluyor veya olmuyor o zaman o havalimanı niye yapılıyor.Bir havalimanı yapılması için en azından günde 2-3 sefer yapılmalıdır.Amasya,Zafer,Sinop,Kastamonu gibi bir sefer var yada hiç yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elcordop ~ 7 yıl önce
Rahmetli kemal sunalin zübük filmi hergün mu oynar bu memlekette

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzurum'a 2. Havalimanı ~ 7 yıl önce
Erzurum Türkiye'nin 4. En büyük ili, en uzak iki ilçe arası 400 km ye yakın. 2. Havalimanını hakediyor. Bazı şehirler arası 50 km civarında, ama hepsinde havalimanı var, Erzurum'un neyi eksik. Bir tane de biz istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Troll Haber ~ 7 yıl önce
Haberin geneli seçime yönelik çağrı,boş vaatler,umutlar.İçinde küçücük havalimanı başlığı da var.Ayrıca biri bu adama iktisat öğretsin.Alternatif Maliyet diye bir şey var.Yani ülkeyi o kadar kötü yönetiyorsunuz ki yatırımcı Türkiye yerine başka ülkeye kaçıyor.Bir iş yapacaksa vaz geçiyor.Bunların sebebi de ekonomik değil siyasi.Yani bizzat sizin şahsınızdan kaynaklanıyor bahan bey.Bu da çıkmış gezicileri suçluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginc ~ 7 yıl önce
Gümüşhane ve bayburt u toplanan ikisi beraber bir ilçe etmez! . Merkez nüfuslarına bir bakın. Normalde il bile olmaz aslında. İkisine de yakın iller var zaten. Yazık devletin parasına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
de get bayburt ~ 7 yıl önce
inşaat yapmakla ileri gideceğini sanan bir toplumdan ne olur ki? sorsan hizmet ediyoruz beğenmiyor musunuz derler ama inşaatten daha önemli acil ihtiyaçlarımız var. memlekette kanun ya yok ya uygulanmıyor, adalet ara ki bulasın, trafik kaos, kaldırımlar araba park yerleri olmuş ortada trafik polisi yok, göç bitmiyor,alım gücü günden güne düşüyor, marmara'nın nüfusu 25 milyon olmuş,suç patlama yapmış,polis bir hırsız yakalıyor adamın 210 hırsızlık sabıkası var, eğitim rezil halde, medeniyetin beşiğiyiz diyoruz ama en gayrimedeni toplumlardan biri olduk,çıkarcılık,adilik,hırsızlık,yolsuzluk,arsızlık,işsizlik,eşitsizlik,sömürü,kul hakkı yeme almış yürümüş,dünyanın gelire göre en pahalı ülkelerinden biri burası. vatandaş vergileriyle vatandaş daha da borçlandırılarak ve yapımcı firmalara taahhüt verilerek köprü,yol,alan yapmak marifetse iyi ancak bu büyük sorunlar ne zaman halledilecek önce thy'de yönetim kurulu üyeliği yapıp oradan bakanlığa terfi eden sayın bakan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gümüşlü Zurna ~ 7 yıl önce
Maliye bakanı Bayburtlu,M.Savunma Bakanı Gümüşhaneli olunca böyle oluyor,ortaya karışık mevsim salatası....2 ilin toplam nüfusu 282 bin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vizontele... ~ 7 yıl önce
Hani bir replik vardı ya '' Biz duyduğumuz bir habere şaşırırken büyükşehirlerdeki insanlar onu çoktan unutmuş oluyor.'' Airport haber müdavimi olarak unutulan bir haberi yeni birşeymiş gibi haber yaptığınızda gerçekten çok garipsiyorum. Çok tuhaf; haber kıtlığından mı diyecem ama o da değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000