22 Ekim 2011, Cumartesi 08:10:39

BAYBURT'A HAVAALANI GELİYOR...

Bayburt Girişimci İşadamları Derneği (BAYGİAD) Başkanı Habip Berber,Gümüşhane-Bayburt yöresine hizmet verecek olan Köse-Salyazı havaalanının en geç 4 yıl içerisinde hizmete açılacağına yönelik müjde aldıklarını söyledi...
  • Geniş üretim potansiyeli, turizm olanaklarıyla yolcu-kargo operayonlarının yeni çekim merkezi olsa da uçsak.
  • havaalanı yapım işleri artık abartılı boyutlara vardı. ihtiyaca yönelik küçük meydanlara kimsenin itirazı olmaz. ancak bunlara olması gerekenden çok daha fazla misyon yüklenmemeli. son yıllardaki para bolluğu artık bitmiştir. herkes kendi derdinin çaresine düşmüşken bizim hayal aleminde yaşamamızın anlamı yok. batan ve matmaya aday ülkelere bakın ve olacakları görün artık.
  • Bu ne iş böyle şeymi olur çok yakınlarında Trabzon havalimanı varken ne gerek var Orgi h.limanıda yapılsın oh ne güzel boş yere neden masraf yapılıyor anlamıyorum biz bir amerika bir almanya değilizki heryerde küçük havalimanlarımız olsun herkes evinin önüne pist yapsn yazık çok yazık....
  • Haah... bi orası eksikdi orayada yapın... Ya taksi durağı gibi her adım başı havaalanı oldu heryer.
BAYGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Habip Berber, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'i TBMM'deki ofisinde ziyaret edip 'Bayburt Kalkınma Projeleri' adlı bir dosyayı kendilerine sunduklarını ifade etti. 
 
Bayburt'ta görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile biraraya gelen Berber, Bayburt ve yöresi için müjedeli haberlerle döndüklerini savundu. 'Bayburt'un Öncelikleri ve Çözüm Yolları' konulu 9 ana başlıktan oluşan dosyası Bünyamin Özbek'e teslim ettiklerinin altını çizen Berber, "Bize; Bayburt için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağı yönünde görüş aktardı" dedi. 
 
Berber, milletvekiline sundukları dosyada tarım ve hayvancılık, ziraat ve veteriner fakültelerinin açılması, havaalanı ihtiyacı, hızlı tren hattının geçiş güzergâhı, üretim tesislerinin kurulması, KOSGEB temsilciliğinin açılması gibi önemli başlıklar bulunduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: "Milletvekilimiz Bünyamin Özbek ile Gümüşhane milletvekillerinin demiryolu konusunda bir konsensüse varmak için yine önümüzdeki günlerde Demir Yolları Genel Müdürlüğü'nü ziyaret edecekler. Köse-Salyazı havaalanı için her türlü çalışmanın sürdüğü bilgisini aldık. en geç 4 yıl içerisinde tamamlanacağı yönünde bilgi oldık. Bizim için sevindirci bir gelişme olacak." 
 
Eski milli futbolcu İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile de görüştüklerini kaydeden Berber, Hakan Şükür'ü Bayburt'a davet ettik. En zamanda Bayburt'a geleceğini ve bütün Bayburtlulara selam götürmemizi istedi" açıklamasında bulundu. (Star Gündem)
BAYBURT'A HAVAALANI GELİYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Geniş üretim potansiyeli, turizm olanaklarıyla yolcu-kargo operayonlarının yeni çekim merkezi olsa da uçsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havaalanı yapım işleri artık abartılı boyutlara vardı. ihtiyaca yönelik küçük meydanlara kimsenin itirazı olmaz. ancak bunlara olması gerekenden çok daha fazla misyon yüklenmemeli. son yıllardaki para bolluğu artık bitmiştir. herkes kendi derdinin çaresine düşmüşken bizim hayal aleminde yaşamamızın anlamı yok. batan ve matmaya aday ülkelere bakın ve olacakları görün artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ne iş böyle şeymi olur çok yakınlarında Trabzon havalimanı varken ne gerek var Orgi h.limanıda yapılsın oh ne güzel boş yere neden masraf yapılıyor anlamıyorum biz bir amerika bir almanya değilizki heryerde küçük havalimanlarımız olsun herkes evinin önüne pist yapsn yazık çok yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haah... bi orası eksikdi orayada yapın... Ya taksi durağı gibi her adım başı havaalanı oldu heryer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000