12 Haziran 2008, Perşembe 08:04:47

Bayan Bush 7 saat kargoda uçtu!

ABD Başkanı George W. Bush'un eşi First Lady Laura Bush, C-41 tipi kargo uçağında 7 saat first class uçuş yaptı...
  • Tanıyo musun başkanın eşini :)))
  • Yauu bu niçin bu kadar tepki topluyorki. Kendisi dünyanın en önemli lider konumundaki başkanı olan George W. Bush'un eşi dünyanın bir numaralı first layd'si. Tabiki ozel kabinde uçacak. Sıradan asker gibi kargo uçağıkoltuğuna uçacak değil ya.. Geırge W. Bush sevien biri olmasada First Layd Laura Bush eşinin tersi olarak gayet iyi ve insancıl..

ABD Başkanı George W. Bush’un eşi Laura Bush’un cumartesi Afganistan’a yaptığı sürpriz ziyaret yeni bir tartışma başlattı.

First Lady’nin Slovenya’dan Afganistan’a yedi saatlik uçuş sırasında kendilerini taşıyan C-41 tipi kargo uçağın ortasına özel bir kabin yerleştirmesi tepki çekti. Tüm personel rahatsız koltuklarda uyumaya çalışırken, Bush’un özel kabinde yolculuk etmesi internet sitelerinde “First Lady kendini kraliçe zannetmeye başladı” diye yorumlandı.

Bayan Bush 7 saat kargoda uçtu!

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Tanıyo musun başkanın eşini :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flughafen ~ 16 yıl önce
Yauu bu niçin bu kadar tepki topluyorki. Kendisi dünyanın en önemli lider konumundaki başkanı olan George W. Bush'un eşi dünyanın bir numaralı first layd'si. Tabiki ozel kabinde uçacak. Sıradan asker gibi kargo uçağıkoltuğuna uçacak değil ya.. Geırge W. Bush sevien biri olmasada First Layd Laura Bush eşinin tersi olarak gayet iyi ve insancıl..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000