30 Mart 2011, Çarşamba 11:10:06

BAY CÜBBELİ...

AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem, bu hafta "Bay Cübbeli" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Peki, Kim bu Cübbeli? İşte o yazı...
  • cereme dersi yanlış dinlemiş.1+1 >=2 olur o derse göre
  • ---"Altimetre std." ---"Tüh be pilotluğumuza yakışdı mı şimdi bu ya?" Kardeşiiiim. Sen yapılan ikazlardan bu tür manalar çıkarırsan ne o uçuş biter, ne de senin uçuş hayatın fazla uzun sürer. 1+1=BİR dedik ya. Siz ne anlatıyorsunuz CRM derslerinde.
  • "Ben olmasaydım farkına varmayacaklardı", "ben olmasaydım ölmüştük." ---Kardeşim! İyi de burdan kendine pay çıkarmaya çalışmak ayıp olmuyor mu? Sen orada oluş gayenin gereğini yerine getirmişsin. Yani görevini yapmışsın. ---İyi de efendim üzerime düşen görevi yerine getirdiğim için hem zopa var; hem de zopa atanın egosunu tatmine yönelik ezilip-büzülme durumu var. ---Anlıyorum. O da KUL hatasız olmalı zihniyetiyle kıçını kurtarma derdinde. Ama bunları konuşmadan sevgi ile çözebilirsiniz.---Peki. İşte gavur buna CRM diyor. Yani 1+1=BİR. Crew Resource Management. Bizdeki anlamı Captain Resource Management.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Ben de ne safmışım!  Az da olsa onur kırıntıları var sanıyorum. Fazlasını beklemiyorum ama birazcık yüzü kızarır diyorum.  Meğer adam aymazlıkta tavan yapmış.

Döneksin diyorum, dönerim sana ne diyor! Bir de övüne övüne anlatıyor. Tutmasalar yaptığı çok normal bir şeymiş gibi, övünülecek bir durum var gibi ahalinin ortasında haykıracak. Üç maket yollasam bana da ‘padişahım çok yaşa’ diyecek... Adam tam dolap beygiri...

AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem'in kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

BAY CÜBBELİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
cereme dersi yanlış dinlemiş.1+1 >=2 olur o derse göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
---"Altimetre std." ---"Tüh be pilotluğumuza yakışdı mı şimdi bu ya?" Kardeşiiiim. Sen yapılan ikazlardan bu tür manalar çıkarırsan ne o uçuş biter, ne de senin uçuş hayatın fazla uzun sürer. 1+1=BİR dedik ya. Siz ne anlatıyorsunuz CRM derslerinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Ben olmasaydım farkına varmayacaklardı", "ben olmasaydım ölmüştük." ---Kardeşim! İyi de burdan kendine pay çıkarmaya çalışmak ayıp olmuyor mu? Sen orada oluş gayenin gereğini yerine getirmişsin. Yani görevini yapmışsın. ---İyi de efendim üzerime düşen görevi yerine getirdiğim için hem zopa var; hem de zopa atanın egosunu tatmine yönelik ezilip-büzülme durumu var. ---Anlıyorum. O da KUL hatasız olmalı zihniyetiyle kıçını kurtarma derdinde. Ama bunları konuşmadan sevgi ile çözebilirsiniz.---Peki. İşte gavur buna CRM diyor. Yani 1+1=BİR. Crew Resource Management. Bizdeki anlamı Captain Resource Management.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000