20 Aralık 2011, Salı 09:44:45

BATTI BATIYOR!

Mali krizle boğuşan Hintli havayolu şirketi Kingfisher 15 uçağın yere indirildiğini, uçucu personellerden birçoğunun işine son verildiğini bildirdi.
  • Ne yapsın THY yok yok yok başvurmuyor kimse zorla 90 pilot çıktı 3-4 yılda para verip pilotmu alsınlar.Ama THY Type eğitimlerini karşılıyorya oyüzden suç THY'de en uzak noktaları THY ucuz asatıyorya suç yine THY de ama eminimki buraya THY yi kötüleyecek şeyler yazan biri yarına THY den ucuz bilet buldumu binmesini bilir !
  • batan kingfisher havayolunun uçaklarını ve pilotlarını thy hemen kapsın ucuza.belki hintli hostesleri bile alırlar işe .yabancı pilottan sonra yabancı hostes konseptini de görebiliriz tk da artık yakında))))
  • bu tipte hosteslerim olsa bende işten çıkarırım ehehhe
  • Biz alalim bunlari ! 10 sene sonra dunyadaki tek sirket statusunde olcaz.
  • F1 araçlarına akıttığı milyonları , şirketinin ayakta durması için harcasa idi , milletin ekmeğine engel olmazdı.
Hintli havayolu şirketi Kingfisher Havayolları yaşadıkları mali krizin arkasından filosunda bulunan 66 uçaktan 15'inin yere indirildiğini, yüze yakın uçucu personelin de işten çıkartıldı öğrenildi.

Hindistan Merkez Bankası yetkilisi Pratip Choudouri yaptığı açıklamada "Şu anda Kingfisher'a yardım etmeye çalışıyoruz. Durum gerçekten çok vahim" diyerek şirketin mali durumu hakkında bilgi verdi.

Air India'dan sonra Hindistan'daki önemli havayolu şirketlerinden olan Kingfisher Havayolları'nın geçtiğimiz günlerde tüm hesapları dondurulmuştu.
BATTI BATIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Ne yapsın THY yok yok yok başvurmuyor kimse zorla 90 pilot çıktı 3-4 yılda para verip pilotmu alsınlar.Ama THY Type eğitimlerini karşılıyorya oyüzden suç THY'de en uzak noktaları THY ucuz asatıyorya suç yine THY de ama eminimki buraya THY yi kötüleyecek şeyler yazan biri yarına THY den ucuz bilet buldumu binmesini bilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
batan kingfisher havayolunun uçaklarını ve pilotlarını thy hemen kapsın ucuza.belki hintli hostesleri bile alırlar işe .yabancı pilottan sonra yabancı hostes konseptini de görebiliriz tk da artık yakında))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu tipte hosteslerim olsa bende işten çıkarırım ehehhe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biz alalim bunlari ! 10 sene sonra dunyadaki tek sirket statusunde olcaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
F1 araçlarına akıttığı milyonları , şirketinin ayakta durması için harcasa idi , milletin ekmeğine engel olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000