27 Mart 2017, Pazartesi 09:09:13

Batman'da uçak seferleri artırılacak

Batman havalimanındaki uçak seferlerinin arttırılması için TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, THY ve Pegasus yöneticileriyle görüşeceğini söyledi
  • EVET bencede yetersiz mesela Atatürk halimanından onur aır sefer düzenleya bilir.
  • Batmandan izmir ve antalyaya yapılan seferler %75 doluluğa rağmen kaldırıldı demekki bu işler arz talep meselesi değil olsa %75 doluluğu olan bir yerdeki seferler kaldırılmazdı. izmir ve antalyaya tekrar seferlerin başlaması dileğiyle
  • batman için mevcut uçuşlar çok yetersiz.mevcut uçuşlar %98 doluluk oranıyla gerçekleşmektedir. mutlaka İzmir ve Antalya seferlerinin eklenmesi gerekli..Ayrıca İstanbul ve ankara uçuşları çok yetersiz.
  • senin sefer koyma talebin olabilir ekstradan ancak havayollari da bedava yapmiyor bu işi adamin kar edeceği baska yerlere oncelik sefer koymak zorunda..batmadan ne kazanacak ki..
  • Başaran Bey, yapamayacağınız işleri vaat etmeyin. Sefer sayısı arz ve talebe göre belirlenir. Havayolu şirketleri çok yolcu varsa zaten sefer koyarlar. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Siz dediniz diye de sefer koymazlar.
  • sonuna kadar destekliyorum...

Batman havalimanındaki uçak seferlerinin arttırılması için TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, THY ve Pegasus yöneticileriyle görüşeceğini söyledi

TÜRSAB Bölge temsilcileri toplantısının yapıldığı Batman’da Genel Başkan Başaran Ulusoy, şehrin kanayan yarası konumundaki uçak seferlerinin arttırılmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Vali Ahmet Deniz, uçuş seferlerinin arttırılması konusunda da Başbakan Binali Yıldırım’dan destek aldıklarını belirtti.

“4 UÇUŞ BATMAN İÇİN YETERSİZ”

Bölge Temsilciler toplantısına katılan TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, günde 4 uçak seferinin yapıldığı Batman’da, THY ve diğer uçak şirketlerinin sefer düzenlemesi için üzerine düşeni yapacağını söyledi. Mezopotamya Oteli’nde düzenlenen toplantıda Bölge temsilcilerinin Batman’a turizm sektörünün canlandırılması konusunda destek isteyen TÜRSAB Genel Başkanı Ulusoy, “Batman hava limanına indiğimizde bize sorulan ilk soru uçak sayısının yetersizliğiydi. Bu konuda önümüzdeki günlerde gerek Türk Hava Yolları ve  diğer hava yolları yetkilileriyle görüşeceğim. Bu potansiyelle Batman ‘a daha çok hava sefer sayısının yapılabileceği bir ildir. Batman’dan İstanbul, Ankara seferlerinin yanı sıra Antalya ve İzmir seferlerinin yeniden düzenlenmesi için gerek THY ve gerekse Pegasus sefer düzenlemek zorundadır. Bu konuda turizm acentalarımızın da talepleri var” diye konuştu.

VALİ: “BAŞBAKANIMIZIN DESTEĞİNİ ALDIK”

Geçen Perşembe Batman’a konuk olan Başbakan Binali Yıldırım’a Batman’ın talebi olan yeni uçak seferlerini de hatırlattıklarını  ifade eden Vali Ahmet Deniz, şöyle konuştu : “Batman’da uçak doluluk oranı yüksek. Bir çok vatandaşımız yer bulamayınca Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyor. Uçak sayısının arttırılması için talebimizi Başbakan sayın Binali Yıldırım’a ilettik. Yeni seferlerin düzenlenmesi konusunda gerekli desteği aldık. Batman’dan Ankara’ya uçak sefer sayısının yetersizliğini daha önce de Türk Hava Yolları’na ilettik. Ancak henüz bu talebimiz karşılanmadı. Önümüzdeki günlerde yeni uçak seferlerinin düzenleneceğine inanıyoruz. Bu konuda TÜRSAB Genel Başkanı sayın Ulusoy’un da bu talebimizi üst düzeydeki yöneticilere iletecek olması bizi daha da umutlandırdı.”

Batman'da uçak seferleri artırılacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

hasan yuksel ~ 7 yıl önce
EVET bencede yetersiz mesela Atatürk halimanından onur aır sefer düzenleya bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erin öter ~ 7 yıl önce
Batmandan izmir ve antalyaya yapılan seferler %75 doluluğa rağmen kaldırıldı demekki bu işler arz talep meselesi değil olsa %75 doluluğu olan bir yerdeki seferler kaldırılmazdı. izmir ve antalyaya tekrar seferlerin başlaması dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erin turgut ~ 7 yıl önce
batman için mevcut uçuşlar çok yetersiz.mevcut uçuşlar %98 doluluk oranıyla gerçekleşmektedir. mutlaka İzmir ve Antalya seferlerinin eklenmesi gerekli..Ayrıca İstanbul ve ankara uçuşları çok yetersiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
senin sefer koyma talebin olabilir ekstradan ancak havayollari da bedava yapmiyor bu işi adamin kar edeceği baska yerlere oncelik sefer koymak zorunda..batmadan ne kazanacak ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batman ~ 7 yıl önce
Başaran Bey, yapamayacağınız işleri vaat etmeyin. Sefer sayısı arz ve talebe göre belirlenir. Havayolu şirketleri çok yolcu varsa zaten sefer koyarlar. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. Siz dediniz diye de sefer koymazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 7 yıl önce
sonuna kadar destekliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000