22 Nisan 2017, Cumartesi 09:14:35

"Batman'a uçuş sayısının artırılması için lobi oluşturacağız"

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, THY başta olmak üzere diğer hava yolları şirketlerini yakın bir sürede ziyaret edip uçuş talebinde bulunacaklarını söyledi.
  • Evet oyunun en çok yer aldığı iller Tokat gibi eğitimin düşük olduğu hukumet lehine her dönem en fazla oy çıkmasına rağmen yatırımın hiç denecek kadar olmadığı iller. Tokat 15 sene once baslayan ama henuz sonuclanmayan sadece yeni havalimanı ile besikte uyutulmaya devam. Lobi yapanlarda tarımsal urunlerde kargo yapilacak demiş bilinçli tokatlilarda inanmış ihraç edecek ve hava kargoyu karsılayacak urun kapasitesini araştırmadan. Tokat uyumaya devam et cunku ninni soyleyenler halinden memnun.
  • Ben bu ucus artirma haberlerine hep sinir olmakla beraber Batman Diyarbakir ucus saatlerinin dengesizligini soylemek durumundayim.
  • Hayırcı iller uçuş yok öyle yapıyorlar
  • Biz gotham şehri sakinleri olarak kardeş şehir batmanı destekliyoruz

Türk Hava Yolları’nın uçak sefer sayısını düşürdüğü Batman’da, eski uçuşların yeniden yapılması için harekete geçen Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Oda Meclis Başkanı Emin Çelik, oluşturacakları lobiyle uçuş sayısının artırılması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini bildirdi.

Batman havalimanından İstanbul ve Ankara’ya yapılan seferlerin yetersizliğinin yanısıra pahalı bilet uygulamasının da Batmanlıları zor durumda bıraktığını ifade eden Demir ve Çelik, şöyle konuştu; “Daha önce Batman’dan yapılan direkt İzmir ve Antalya seferlerinin yanısıra günde tek sefere düşürülen Ankara seferlerinin de yeniden yapılması için Batman’da ciddi bir talep var. Hava yolları şirketleri bu taleplere kulak vermelidir.”

“CAZİBE İL’İZ AMA”
Batman’ın 23 cazibe il arasına da alındığını anımsatan Demir ve Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü; “Önümüzdeki süreçte Batman’a cazibe il kapsamında önemli projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor. Batı’daki iş dünyası da bölgede yatırımlarda Batman’ı tercih ediyor. Fakat uçak sayısının yetersizliği yüzünden maalesef bazı yatırımcıları buraya getirmekte zorlanıyoruz. İşadamlarımızın ayda dört kez İstanbul ve Ankara’ya uçakla gidiş-gelişleri 4000-5000 TL’ye mal oluyor. Artık bu haksız uygulamanın son bulmasını istiyoruz. Önümüzdeki günlerde uçak seferleri için bir platform oluşturup Ankara’nın yolunu tutacağız.” (Batman Çağdaş)

"Batman'a uçuş sayısının artırılması için lobi oluşturacağız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Tokat ~ 7 yıl önce
Evet oyunun en çok yer aldığı iller Tokat gibi eğitimin düşük olduğu hukumet lehine her dönem en fazla oy çıkmasına rağmen yatırımın hiç denecek kadar olmadığı iller. Tokat 15 sene once baslayan ama henuz sonuclanmayan sadece yeni havalimanı ile besikte uyutulmaya devam. Lobi yapanlarda tarımsal urunlerde kargo yapilacak demiş bilinçli tokatlilarda inanmış ihraç edecek ve hava kargoyu karsılayacak urun kapasitesini araştırmadan. Tokat uyumaya devam et cunku ninni soyleyenler halinden memnun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 7 yıl önce
Ben bu ucus artirma haberlerine hep sinir olmakla beraber Batman Diyarbakir ucus saatlerinin dengesizligini soylemek durumundayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 7 yıl önce
Hayırcı iller uçuş yok öyle yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 7 yıl önce
Ne alakası var
Yaşasın ~ 7 yıl önce
Biz gotham şehri sakinleri olarak kardeş şehir batmanı destekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000