06 Mart 2012, Salı 14:03:41

BATMAN SEFERİ İPTAL...

Ankara-Batman uçak seferi kar yağışı nedeniyle iptal edildi...
  • allahın akıllıssı. o uçaklar hava sıcaklıklarından dolayı değil. düşük görüş şartlarından dolayı uçamıyor. zamanında diyarbakırda aşırı sisten denediler inmeyi. allah rahmet eylesin ama hata hatadır.
  • siirt seferi de iptal edildi
  • Hem Turk pilotlar yuzunden..Rus pilot diyoruz..Dogu ve Guneydogu'ya ucacak gerekirse buzun,karin uzerine - 15,20'de inis yapabilecek Rus pilotlar aranmaktadir.
Batman'da etkili olan kar yağışı uçak seferlerini iptal etti. Ankara-Batman seferi yapacak olan TK7094 sefer sayılı uçağın yolcuları seferin iptal edilmesiyle başka ile nakledildi.

Batman-Ankara ve Ankara-Batman uçak seferleri, Batman Havaalanı'ndaki görüş mesafesinin yetersizliği nedeniyle iptal edildi.
BATMAN SEFERİ İPTAL...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
allahın akıllıssı. o uçaklar hava sıcaklıklarından dolayı değil. düşük görüş şartlarından dolayı uçamıyor. zamanında diyarbakırda aşırı sisten denediler inmeyi. allah rahmet eylesin ama hata hatadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siirt seferi de iptal edildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hem Turk pilotlar yuzunden..Rus pilot diyoruz..Dogu ve Guneydogu'ya ucacak gerekirse buzun,karin uzerine - 15,20'de inis yapabilecek Rus pilotlar aranmaktadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000