15 Ocak 2012, Pazar 08:00:40

BATMAN HAVAALANI'NDA HEYECANLANDIRAN GELİŞMELER...

Batman'da 2011 yılında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere basın toplantısı düzenleyen Batman Valisi Ahmet Turhan, bazı Umre uçuşlarının Batman’a alındığını ifade etti...
Batman'da 2011 yılında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere basın toplantısı düzenleyen Batman Valisi Ahmet Turhan, bazı Umre uçuşlarının Batman’a alındığını ifade etti. Diyarbakır Havaalanı'nın bakıma alınması ile bazı uçuşların Batman'dan yapılacağını belirtti.

Mart ayından sonra özel seyahat firmalarının Batman'dan, İstanbul, Ankara ve İzmir'e uçuşlar gerçekleştireceğini belirten Turhan, "Havaalanı terminali bizim güzel bir vitrinimiz. Devasa güzel bir tesis ama günde 2 uçuş yazık oluyor. Ancak bu konuda güzel bir haber var. Umre uçuşlarının bir kısmını bizden talep ettiler. Bu olumlu bir gelişme. Diyarbakır havaalanın tadilatı girmesi ile uçuşların bir kısmı da bize yönelecek. Ancak daha önemlisi, İnşallah Mart’tan itibaren tüm özel firmalar Batman İstanbul İzmir, uçuşları planlıyorlar. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek." dedi. (Haber 3)
BATMAN HAVAALANI'NDA HEYECANLANDIRAN GELİŞMELER...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000