23 Ocak 2012, Pazartesi 13:01:44

BATMAN HAVAALANI ÜŞÜYOR!

Batman Havaalanı'nda merkezi ısıtma sisteminde arıza meydana geldiği bildirildi...
  • Gaziantep havalimanı terminalide farklı değil.Hiç ısınmadıki.Herhalde tasarruf amaçlı ama nereye kadar insanlar donuyor...Lütfen sayın yetkilliler..
  • kiralık araba işleten arkadaş; yani 1,5 gün sürmesi çok normal değil mi? ..seçici, iyiyi isteyen, hakkını arayan vatanş lazım bu ülkeye.. adam haber yapmış, bir daha olmasın diye buraya yazmış,, sen "çok şükür" diyorsun..
  • Bu kul yapıları sadece Türkiye de mi arıza yapar? Avrupa daki sistemler allah yapısı da mı hiç arıza vermez????
  • Ben havaalanında rentacar işletmekteyim. bu arıza 1,5 gün sürmüş. bir hafta nereden çıktı.
  • neticede bu sistem bir kul yapısı arıza veremezmi arıza vermiş 2 gün batman gibi yerde sanayimi var tamir edecek gece gündüz çalışıp devreye vermişler bence tebrik edilmeli personel
  • Siz birde Urfa havaalnını görün,durulmuyor,hem arıza falanda yok,neymiş efendim kapılar açılıyormuş,ondan soğuyormuş,urfa otobüs terminaline aynı tarihde gittim,çok daha sıcaktı,hem daha büyük hemde aynı anda 6 kapısı açık durumdaydı,adamlar salon tipi klima atmışlar,merkezi klimaya güvenmemişler,acaba havaalanı yöneticilerinin odalaları da böyle soğukmudur,küçük çocuklar için çok tehlikeli bir ortam var orada.2 günlüğüne Urfaya zatürre olavaktı gittik
Batman Havaalanı Müdürü Erol Yılmaz, açıklamada, havaalanı merkezi ısıtma sistemi klimalarında teknik bir arıza meydana geldiğini ifade ederek, "Teknik işlerle sorumlu elemanlarımız arızanın bir bölümünü giderdi. En kısa zamanda yolcularımızın mağduriyetini gidereceğiz" dedi. 
 
Öte yandan, havaalanında bekleyen yolcular yaklaşık bir haftadır arızanın devam ettiğini savunarak, sorunun bir an önce çözülmesini istedi. 
 
Sason Kaymakamlığınca Sason Lisesi'nde okuyan 18 öğrenci de kardeş okul projesi kapsamında İstanbul'a gitmek üzere geldikleri hava alanında üşüdüklerini belirtti. (Son Dakika)
BATMAN HAVAALANI ÜŞÜYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Gaziantep havalimanı terminalide farklı değil.Hiç ısınmadıki.Herhalde tasarruf amaçlı ama nereye kadar insanlar donuyor...Lütfen sayın yetkilliler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kiralık araba işleten arkadaş; yani 1,5 gün sürmesi çok normal değil mi? ..seçici, iyiyi isteyen, hakkını arayan vatanş lazım bu ülkeye.. adam haber yapmış, bir daha olmasın diye buraya yazmış,, sen "çok şükür" diyorsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kul yapıları sadece Türkiye de mi arıza yapar? Avrupa daki sistemler allah yapısı da mı hiç arıza vermez????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben havaalanında rentacar işletmekteyim. bu arıza 1,5 gün sürmüş. bir hafta nereden çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
neticede bu sistem bir kul yapısı arıza veremezmi arıza vermiş 2 gün batman gibi yerde sanayimi var tamir edecek gece gündüz çalışıp devreye vermişler bence tebrik edilmeli personel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Siz birde Urfa havaalnını görün,durulmuyor,hem arıza falanda yok,neymiş efendim kapılar açılıyormuş,ondan soğuyormuş,urfa otobüs terminaline aynı tarihde gittim,çok daha sıcaktı,hem daha büyük hemde aynı anda 6 kapısı açık durumdaydı,adamlar salon tipi klima atmışlar,merkezi klimaya güvenmemişler,acaba havaalanı yöneticilerinin odalaları da böyle soğukmudur,küçük çocuklar için çok tehlikeli bir ortam var orada.2 günlüğüne Urfaya zatürre olavaktı gittik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000