30 Eylül 2017, Cumartesi 11:10:14

Batan havayolu bakanın başını yaktı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'görevini tam olarak yerine getirmediği' için, Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov'a disiplin cezası verdi.
  • Kendini değil , ülkeyi ve milletini düşünen devlet adamları lazım.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'görevini tam olarak yerine getirmediği' için, Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov'a disiplin cezası verdi.

Hükümet tarafından yayınlanan belgede, "Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov 'görevini tam olarak yerine getirmediği' için disiplin cezası almıştır" ifadelerine yer verildi.

Sokolov'un disiplin cezasının sebebi ise, Rusya'da son günlerde meydana gelen VIM-Avia isimli havayolu şirketinin iflas süreci. Borçları yüzünden uçuşlarını zamanında gerçekleştiremeyen havayolu şirketi yaz boyunca binlerce müşterisini ve çalışanını mağdur etmiş, en sonunda da 120 milyon dolarlık borçla iflas ettiğini duyurmuştu. Şirketin iflasının açıklanmasının ardından yönetim kadrosu göz altına alındı ancak şirketin sahibi ve eşi Rusya'yı terk etti. Binlerce yolcu, uçuşları gerçekleşmeyeceği için mağdur. Çalışanlar ise maaşlarını halen alamadı.

Putin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Bakanlığın olaya zamanında müdahale etmediğini, binlerce insanın mağdur edildiğini söylemiş, bazı hükümet yetkililerini de kameralar önünde azarlamıştı.

Batan havayolu bakanın başını yaktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Dfhgvtjbıynlınliüıpmpo ~ 7 yıl önce
Kendini değil , ülkeyi ve milletini düşünen devlet adamları lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 7 yıl önce
Ne demek bu şimdi. Ne demeye çalısıyorsun.
kıymetini bilene ~ 7 yıl önce
Hamdolsun öyle bir devlet başkanımız var.
Hunili ~ 7 yıl önce
Bizde boyle bir durum yaşansa zaten gazeteciler soylemekten korkar yandaş alkışlar vatandaşta çocuğunun ağzına çaldığı ekmeği tokat atar manasında alırlardı bu ulkede bence bizleri dibe aşağıya karanlığa iten bir gazeteci kesim var bu ulkenin en aşağılık insanlarının doluştuğu bir meslek
Wut ~ 7 yıl önce
Ahh kardeşim ne saf imişin sen yaw... Kendileri batırıyor bebeğim bunları. Biletini kesecekler uçaklar da hop Rossiya, Aeroflot ve Pobeda ya geçecek)).
...... ~ 7 yıl önce
Seni zorla burada tutan yok. Yanımızďa şu an en sakin ülke irana gidebilirsin. Yok illaki avrupa ülkesi olsun diyorsan o seçeneğinde var yunanistan. Fazla sesin veya niz çıkmasın bu ülkede şu konusma şeklinle azınlıksın. Bu ülkenin bir baskanı vardır.Başbakanı da vardir.bütün kurumları da çalısmaktadır. Sen boş konusan; istemiyorsan yukaridaki secenekleri değerlendirebilirsin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000