13 Nisan 2010, Salı 08:44:26

Başsavcı uçak kazasıyla ilgili açıklama yaptı

Polonya Devlet Başkanı Lech Kaczynski ve birçok üst düzey yetkilinin öldüğü uçak kazasıyla ilgili soruşturma sürüyor.
  • SEN HERSEYI COK GUZEL YAZMISSIN.PEKI BUNA RAGMEN PILOT NIYE ISRARLA UCAGI YERE CAKMIS' CUNKU ILK UCUNDE BECEREMEDI VE BENCE DORDUNCUSUNDE DE BECEREMESEYDI BESINCISINIDE DENEYECEKTI AMA UCAGI INDIRMEK ICIN DEGILL CAKMAK ICIN....VELHASIL KELAM COK MUKEMMEL DUSUNULMUS BIR KOMPLO..
  • Böyle Kaptan Pilot mu olur? Rahmetli sanki hiç bir eğitim görmemiş gibi. 2. ci den sonra başka alana git diyor kitap. O 3 de denemiş yetmemiş 4 cü için çabalamış. Görmediği pist için minimum safe altitude'un da altına inmiş belki pist görünür diye. Toplu intihar gibi bir şey olmuş.

Soruşturma sürecinde ortaya atılan söylentiler ise kafaları karıştırdı. Buna göre, Polonyalı liderin ‘havanın sisli olmasına rağmen pilotlara iniş yönünde telkinde bulunduğu’ iddia ediliyor.

Ancak, şu ana kadar bu yönde kesin bir bulguya ise rastlanmış değil.

Polonya Başsavcısı Andrzej Seremet konuyla ilgili bir açıklama yaparak söylentileri yalanladı:

“Uçakta gerçekleşen konuşmalara ve en ufak ayrıntılara ulaşmak için verileri inceliyoruz. Bizim bilmek istediğimiz pilota birinin telkinde bulunup bulunmadığı. Uçakta bütün olan bitenleri bilmek istiyoruz.”

Devlet Başkanı Lech Kaczynski ve beraberindekileri Varşova’dan Rusya’nın Katin şehrine taşıyan uçak, inişe geçtiği sırada yere çakılmıştı.

Bu arada, kazada ölenlerin yakınları, olay yerine giderek cesetleri tehşis etme çalışmalarına katıldı. Lech Kaczynski’nin eşi Maria Kacyznska ise, parmağında taşıdığı yüzük yardımıyla tespit edilebildi.

 

Başsavcı uçak kazasıyla ilgili açıklama yaptı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
SEN HERSEYI COK GUZEL YAZMISSIN.PEKI BUNA RAGMEN PILOT NIYE ISRARLA UCAGI YERE CAKMIS' CUNKU ILK UCUNDE BECEREMEDI VE BENCE DORDUNCUSUNDE DE BECEREMESEYDI BESINCISINIDE DENEYECEKTI AMA UCAGI INDIRMEK ICIN DEGILL CAKMAK ICIN....VELHASIL KELAM COK MUKEMMEL DUSUNULMUS BIR KOMPLO..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle Kaptan Pilot mu olur? Rahmetli sanki hiç bir eğitim görmemiş gibi. 2. ci den sonra başka alana git diyor kitap. O 3 de denemiş yetmemiş 4 cü için çabalamış. Görmediği pist için minimum safe altitude'un da altına inmiş belki pist görünür diye. Toplu intihar gibi bir şey olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000