24 Ağustos 2009, Pazartesi 07:58:23

Başkandan havaalanı müjdesi

Gökçeada Havaalanı bu yıl sonu bitecek ve Çanakkale Havaalanı'ndan daha büyük olacak.
  • Gökçe ada hava yasak sahası içerisinde kalıyor ve bunun anlamı bu saha içerisinde uçuş yapılamayacağı. Ama uçuş yapılamayacak bir sahanın ortasına hangi akla hizmet havaalanı yapılıyor anlamış değilim. Müteahidlere para kazandırmak için mi? Airporthaber bunu bir araştırıp kamuoyunu bilgilendirise sevinirim.
  • Zaten bu havaalanı neden kapalı anlamış değilim dibimizde yunanlar cirit atarken biz hava sahamızı uçuşa kapatıyoruz
  • gökçeada gercekten çok güzel bir yer havaalının açılması ile birlikte hem değer hemde turist kazanacağına eminim .... zafer altıntop
  • Destekliyorum . Yunanistan'ın 12 adalarının her birinde bir havaalanı var. Gökçeada'ya da gerekir. Hatta yaz aylarında tarifeli seferlerde konulmalıdır. Gökçeada'ya büyük katkısı olur.
  • Gokceada havaalani pisti zaten daha once yapilmisti. Hemde eskisinin yanina. Yani agac kesmediler! Yunanin her adasinda havaalani var ve kullaniliyor. Gokceada havaalani turizme olumlu katikida bulunur. Sun anda bir cok Alman, Bulgar, Fransiz sorfcu mesela geliyor.
  • O havaalanını yapmak için güzelim adadan kaç tane ağaç keseceksiniz? Sanki çok giden gelen var oraya.Giden zaten denizden ulaşıyor.Boşa masraf.Yazık günah.
  • Denizle kıyısı olan her noktamıza deniz uçağı ile ulaşabilmemiz gerek. Yüzlerce deniz uçağımız olması gerek. Kaç tane var?

Çanakkale’ye bağlı Gökçeada (İmroz), Türkiye’nin en büyük adası. Masmavi sahilleriyle bir cennet. Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay son günlerde heyecanlı: “Kaleköy ovasında yapımı devam eden havaalanımız 31 Aralık’ta tamamen bitmiş olacak, önümüzdeki sezon hizmete açılacak.”

Kuzey Ege adalarında turizm sezon 60-70 günle sınırlı. Ama Gökçeada ‘Doğu Akdeniz’in en iyi sörf alanı’. Atalay’ın hedefi ulaşım kolaylığı artı altennatif projelerle Gökçeada’da turizm sezonunu yılda sekiz aya çıkarmak.

Başkandan havaalanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Gökçe ada hava yasak sahası içerisinde kalıyor ve bunun anlamı bu saha içerisinde uçuş yapılamayacağı. Ama uçuş yapılamayacak bir sahanın ortasına hangi akla hizmet havaalanı yapılıyor anlamış değilim. Müteahidlere para kazandırmak için mi? Airporthaber bunu bir araştırıp kamuoyunu bilgilendirise sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Zaten bu havaalanı neden kapalı anlamış değilim dibimizde yunanlar cirit atarken biz hava sahamızı uçuşa kapatıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gökçeada gercekten çok güzel bir yer havaalının açılması ile birlikte hem değer hemde turist kazanacağına eminim .... zafer altıntop

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Destekliyorum . Yunanistan'ın 12 adalarının her birinde bir havaalanı var. Gökçeada'ya da gerekir. Hatta yaz aylarında tarifeli seferlerde konulmalıdır. Gökçeada'ya büyük katkısı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gokceada havaalani pisti zaten daha once yapilmisti. Hemde eskisinin yanina. Yani agac kesmediler! Yunanin her adasinda havaalani var ve kullaniliyor. Gokceada havaalani turizme olumlu katikida bulunur. Sun anda bir cok Alman, Bulgar, Fransiz sorfcu mesela geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O havaalanını yapmak için güzelim adadan kaç tane ağaç keseceksiniz? Sanki çok giden gelen var oraya.Giden zaten denizden ulaşıyor.Boşa masraf.Yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Denizle kıyısı olan her noktamıza deniz uçağı ile ulaşabilmemiz gerek. Yüzlerce deniz uçağımız olması gerek. Kaç tane var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000