29 Aralık 2011, Perşembe 08:27:06

"BAŞKA ADRES ARANMASIN BİZ YAPARIZ"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın, "İstersek üç ay içinde kendi uçağımızı yaparız" açıklamasına, Hava ikmal işçilerinden destek geldi...
  • Biz uçmayık gardaş Erzincanlıyız biz yaparız Binali emmide yapacaz dedikmi yapacak. Demirü erütür içüne madeni katup karışturuk uçak yaparük uçururük gardaş.
  • Yerli doğru düzgün ne yapıyoruz da uçak yapılacakmış. Yerli araba yapılsın da, uçağa da sıra gelir inşallah:)
  • Binalai Yildirim en sevdigim bakan ama dogruya dogru fazla ucmussunuz sayin bakanim
  • lafları bırakıp icraat görelim icraat!
  • Yapariz ama bu iscilerin degil beyinlerin ve siyasetcilerin isi ne yazikki beyinler tecrubesiz ve bilgisiz o yuzden biraz zaman alir meshur kardesler bile ilk ucaginda ruzgar tuneli kullanmisken turkiyede ruzgar tuneliyle ilgili alt yapi calismalari komik ben yaptigimizi hatta patentli 3 Modelimizin oldugunu biliyorum nuri abi gibi birileri destek gorse su anda yaptiginiz konusmalari belki yunanlar yada fransizlar yapiyor olurdu bu arada bir isin yapilamayacagina inanmayanlar ne buluyorsunuz bu yorumlardan acik acik soyleyin ecdadin torunu degilim ben diye ... Tohum lari sizi
  • maket uçak 3 aya yetişmez bence. kağıt uçak belki :)
  • yahu hemen sazan gibi atlamış herkes.. adam maket uçak yaparız anlamında söylemiş... hayret vakasınız çocuklar..
  • hızlı tren faciasında ulaştırma bakanına istifa edecek misiniz diye soru soran gazeteciye ' ne istifası? treni ben mi kullanıyordum '' diye cevap veren zihniyetle ve yardakçıları,yalakaları ile 3 ay değil 3 vakte kadar yaparız uçağı biz iman gücüyle evelallah!!!!!
  • yaparsınız yaparsınız.aslanlarlarım benim.beyler ne kullanıyorsanız bırakın.beyin hücrelerinizi bitirmiş.dünyadan haberiniz yok.aptalca milliyetçilik yapmak yerine aklı başında işlerle uğraşın.mevcut sistemi düzgün götüremiyorsunuz ne uçağından bahsediyorsunuz siz?
  • 3 ay icerisinde maket ucak bile yapamayiz. Malzemelerini yurtdisindan siparis edebiliriz. Hızlı kargo secenegini de secebiliriz. Hatta malzemeler ulke sinirlarindan iceri girmis bile olabilir. Ama gumruge takilirlar. Gumrukten cekmek icin bir sürü ugrasmamiz gerekir. Kendi ucagimizi kac yilda yapabilecegimizle ilgili bir fikir vermesi acisindan, kendimizin olmayan ucaklari ve ucak sistemlerini kac yılda yapabildigimize bakılabilir. Arkadas eskisi gibi olmayacak, kafaları degistirecegiz derseniz, beyin naklinin henuz gerceklestirilemedigini anımsatırım. Hem neden once kendi helikopterimizi yapmıyoruz. Onu yapalim once, sonra etrafta kendi ucagimizi yapacagiz diye felene efelene dolasiriz
Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Türkiye'de yerli uçağı milli savunma işçilerinin yapabileceğini belirterek, "Yerli uçağı biz yapalım" dedi. 
Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'ın "İstersek üç ay içinde kendi uçağımızı yaparız" açıklaması üzerine değerlendirmelerde bulunan milli savunma işyerlerinde örgütlü Türk Harb-İş Sendikası Başkanı Bayram Bozal, imkan verildiği takdirde, Türkiye'de yerli uçağın milli savunma işçilerinin yapabileceğini söyledi. Bozal, "Hükümet irade ortaya koyması halinde, Milli Savunma işçileri böyle bir projeye imza atmaktan gurur duyacaktır" dedi. 
 
Başta Hava İkmal Merkezleri olmak üzere milli savunma işyerlerinin, nitelikli işgücü açısından Türkiye'nin gözbebeği kurumlar olduğunu belirten Bozal, "Her yıl Milli Prodüktivite Merkezi'nin seçtiği yılın işçileri bu işyerlerinden çıkmaktadır. Üyelerimiz, savunma sanayinde dışa bağımlılığı azaltan sayısız projelerle, ülke ekonomisine milyonlarca dolar katkı sağlamaktadır. Yerli uçak konusunda başka adres aranmasın. En azı 20 yıllık tecrübeye sahip savunma işçileri başta uçak yapımı olmak üzere savunma sanayinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahiptir" şeklinde konuştu. 
 
Bozal, Türkiye'nin uzay teknolojilerine yönelik adımlarına da değinerek, savunma işçilerinin vizyonunu geniş tuttuğunu ve Türkiye'nin uzay teknolojisinde de rol üstlenecek şekilde kendilerini hazırladıklarını da sözlerine ekledi.
"BAŞKA ADRES ARANMASIN BİZ YAPARIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
Biz uçmayık gardaş Erzincanlıyız biz yaparız Binali emmide yapacaz dedikmi yapacak. Demirü erütür içüne madeni katup karışturuk uçak yaparük uçururük gardaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yerli doğru düzgün ne yapıyoruz da uçak yapılacakmış. Yerli araba yapılsın da, uçağa da sıra gelir inşallah:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Binalai Yildirim en sevdigim bakan ama dogruya dogru fazla ucmussunuz sayin bakanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
lafları bırakıp icraat görelim icraat!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yapariz ama bu iscilerin degil beyinlerin ve siyasetcilerin isi ne yazikki beyinler tecrubesiz ve bilgisiz o yuzden biraz zaman alir meshur kardesler bile ilk ucaginda ruzgar tuneli kullanmisken turkiyede ruzgar tuneliyle ilgili alt yapi calismalari komik ben yaptigimizi hatta patentli 3 Modelimizin oldugunu biliyorum nuri abi gibi birileri destek gorse su anda yaptiginiz konusmalari belki yunanlar yada fransizlar yapiyor olurdu bu arada bir isin yapilamayacagina inanmayanlar ne buluyorsunuz bu yorumlardan acik acik soyleyin ecdadin torunu degilim ben diye ... Tohum lari sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
maket uçak 3 aya yetişmez bence. kağıt uçak belki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu hemen sazan gibi atlamış herkes.. adam maket uçak yaparız anlamında söylemiş... hayret vakasınız çocuklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hızlı tren faciasında ulaştırma bakanına istifa edecek misiniz diye soru soran gazeteciye ' ne istifası? treni ben mi kullanıyordum '' diye cevap veren zihniyetle ve yardakçıları,yalakaları ile 3 ay değil 3 vakte kadar yaparız uçağı biz iman gücüyle evelallah!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaparsınız yaparsınız.aslanlarlarım benim.beyler ne kullanıyorsanız bırakın.beyin hücrelerinizi bitirmiş.dünyadan haberiniz yok.aptalca milliyetçilik yapmak yerine aklı başında işlerle uğraşın.mevcut sistemi düzgün götüremiyorsunuz ne uçağından bahsediyorsunuz siz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
3 ay icerisinde maket ucak bile yapamayiz. Malzemelerini yurtdisindan siparis edebiliriz. Hızlı kargo secenegini de secebiliriz. Hatta malzemeler ulke sinirlarindan iceri girmis bile olabilir. Ama gumruge takilirlar. Gumrukten cekmek icin bir sürü ugrasmamiz gerekir. Kendi ucagimizi kac yilda yapabilecegimizle ilgili bir fikir vermesi acisindan, kendimizin olmayan ucaklari ve ucak sistemlerini kac yılda yapabildigimize bakılabilir. Arkadas eskisi gibi olmayacak, kafaları degistirecegiz derseniz, beyin naklinin henuz gerceklestirilemedigini anımsatırım. Hem neden once kendi helikopterimizi yapmıyoruz. Onu yapalim once, sonra etrafta kendi ucagimizi yapacagiz diye felene efelene dolasiriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000