20 Nisan 2009, Pazartesi 14:15:18

Başbakanlık uçak alınacağı haberlerini yalanladı

Başbakanlık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 250 milyon dolara yeni uçak alınacağı yönündeki haberleri yalanladı...
  • Kim ne derse desin ben mutluyum sayın Başbakanımdan Allah razı olsun.. Allahım onu başımızdan eksik etmesin..
  • Niye sizinle yaşamasını öğrenecekmişiz,siz uzaylımısınız yoksa bir hastalıkmısınız veya bir doğal afetmisiniz? Ne var yani adam gibi birbirimizi kırmadan ülkemiz için çoçuklarımızın geleceği için,günü kurtarmak için değil geleceğimizi kurtarmak için birlik içinde omuz omuza aynı amaçta yani tek ülke tek bayrak için beraberce yaşasak, çalışsak günahmı olur, cehennemlikmi oluruz? Hepimiz adam gibi yaşamaya alışacağız! Kimsenin marabası olmadan, kimsenin müridi olmadan! Kimseyi ağa, kimseyi şeyh bellemeden, adam gibi yaşayacağız.Allah'tan başkasına kul olmadan yaşayacağız...Sizde kendinizi buna alıştırın...
  • yararlı ne yaptığını gördük ülkede satılmayan şirket ve toprak kalmadı. çoğunun %51'lik hissesi yabancı şirketlere ait. çoğu arazi ve en güzel yerlerdeki araziler yabancılara ait. ve sen dünyanın en yüksek faizi ile imf tarafından borçlandırılıyorsun. ve sen buna alkış tutuyorsun. en iyi işi yapan adam diyorsun. doğru ülkeyi en iyi satan adamdır kendileri. badem bıyıklılar sülalesindensin sanırım arkadaşım. 2001 yılında milleti nasıl kandırıp oy aldığını çok iyi biliyoruz.imf yi başımızdan def edicem diyen ben değildim. muhalefet liderlerleride değildi. çöl ajanı sensin sanırım laleli lions? yani laleli kralı . badem bıyıklılar arasındasın sanırım sende.
  • çünkü ben tayyip yemiyor demiyorum ama yedigi kadarda bu ülkeye kattıgı hizmetler var.sizde bunları nasıl inkar edip sadece kötü yanlarını görüyorsunuz bende onu anamıyorum.bu adam hiçmi yarqarlı bişeyler yapmadı bu ülkeye ? sizin savunduklarınızıda gördük iktidarda bişey yapamadılar.artık afkurmayın.sıra BİZDE :)))) 6 senedir alışamadınız ama alışacaksınız..MECBURSUNUJZ :) BİZ SİZLE DEİL SİZ BİZLE YAŞAMASINI ÖGRENCEKSİNİZ :)))
  • Bir delinin attığı taşın ardından kör kuyuya atlamaya meraklı çok olduğu müddetçe, bu "ÇölAjan"ı kuyuya daha çok taş atar... :
  • füze alın uçak falan yetmez.dünya çapındaki başbakanınıza füze alın anca kaçabilir
  • sana bir yararı varmı bu alınan uçağın yada uçakların? niye bu kadar çok seviniyorsunuz anlamıyorum. niye bu kadar çok başbakan tarafını tutuyorsunuz anlamıyorum. Biraz düşünün mantıklı olun beyler. bunlar sizlerin cebinden çıkan para ile alınıyor. ülkenin borcu her geçen gün artıyor. bu borcun üzerine birde yeni alınan uçak borcu çıktı. sanırım iyi para kazanıyorsun ve vergi vermiyorsun. bu kadar rahat olduğuna göre. rahat konuştuğuna göre. Dayamışsın sırtını badem bıyıklılara konuşup duruyorsun.
  • 1. ATA uçağı çok eskidi- Çok masraf çıkarıyor- süratle satılmalı. 2.DAP uçağı ATA yerini almalı. 3. Mevcut 319 çoğu dış temaslarda yeterli olamıyor. 4. Uygun olanı bir A-330 alınmasıdır.
  • Peşpeşe iki uçak olmaz işte hangi haber kaynağıysa artık neresinden de uyduruyorsa uydurur bizde burada tartışır dururuz ben olsam bende alırdım bu arada muhalefet olanlarda konuşur dururlardı..
  • Ya bu badem bıyıklılardan ne kadar memnunsunuz. demekki çıkarınız var. demekki ülkenin satılmasından memnunsunuz. yazık sizin gibi insanlara gerçektende. 60 milyon dolarlık uçak alınmış. bu nasıl bir akıldır. senin ülkende insanlar aç geziyor. işsizler ordusu her geçen gün büyüyor. siz sırtınızı dayamışsınız badem bıyıklılara bunların başındada sayın başbakanınız geliyor. valla allah sonumuzu hayır etsin.

Başbakanlık kaynakları, bugün Sözcü Gazetesi'nde Başbakan Erdoğan için 250 milyon dolara Airbus uçağı alınacağı yönünde çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Başbakanlık, "Böyle bir uçak alımı yok" diyerek iddiaları yalanladı.

Gazete, Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde teslim edilen 60 milyon dolarlık uçağın ardından yeni bir uçak alınacağını iddia etmişti.

Başbakanlık uçak alınacağı haberlerini yalanladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kim ne derse desin ben mutluyum sayın Başbakanımdan Allah razı olsun.. Allahım onu başımızdan eksik etmesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Niye sizinle yaşamasını öğrenecekmişiz,siz uzaylımısınız yoksa bir hastalıkmısınız veya bir doğal afetmisiniz? Ne var yani adam gibi birbirimizi kırmadan ülkemiz için çoçuklarımızın geleceği için,günü kurtarmak için değil geleceğimizi kurtarmak için birlik içinde omuz omuza aynı amaçta yani tek ülke tek bayrak için beraberce yaşasak, çalışsak günahmı olur, cehennemlikmi oluruz? Hepimiz adam gibi yaşamaya alışacağız! Kimsenin marabası olmadan, kimsenin müridi olmadan! Kimseyi ağa, kimseyi şeyh bellemeden, adam gibi yaşayacağız.Allah'tan başkasına kul olmadan yaşayacağız...Sizde kendinizi buna alıştırın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yararlı ne yaptığını gördük ülkede satılmayan şirket ve toprak kalmadı. çoğunun %51'lik hissesi yabancı şirketlere ait. çoğu arazi ve en güzel yerlerdeki araziler yabancılara ait. ve sen dünyanın en yüksek faizi ile imf tarafından borçlandırılıyorsun. ve sen buna alkış tutuyorsun. en iyi işi yapan adam diyorsun. doğru ülkeyi en iyi satan adamdır kendileri. badem bıyıklılar sülalesindensin sanırım arkadaşım. 2001 yılında milleti nasıl kandırıp oy aldığını çok iyi biliyoruz.imf yi başımızdan def edicem diyen ben değildim. muhalefet liderlerleride değildi. çöl ajanı sensin sanırım laleli lions? yani laleli kralı . badem bıyıklılar arasındasın sanırım sende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çünkü ben tayyip yemiyor demiyorum ama yedigi kadarda bu ülkeye kattıgı hizmetler var.sizde bunları nasıl inkar edip sadece kötü yanlarını görüyorsunuz bende onu anamıyorum.bu adam hiçmi yarqarlı bişeyler yapmadı bu ülkeye ? sizin savunduklarınızıda gördük iktidarda bişey yapamadılar.artık afkurmayın.sıra BİZDE :)))) 6 senedir alışamadınız ama alışacaksınız..MECBURSUNUJZ :) BİZ SİZLE DEİL SİZ BİZLE YAŞAMASINI ÖGRENCEKSİNİZ :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir delinin attığı taşın ardından kör kuyuya atlamaya meraklı çok olduğu müddetçe, bu "ÇölAjan"ı kuyuya daha çok taş atar... :

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
füze alın uçak falan yetmez.dünya çapındaki başbakanınıza füze alın anca kaçabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sana bir yararı varmı bu alınan uçağın yada uçakların? niye bu kadar çok seviniyorsunuz anlamıyorum. niye bu kadar çok başbakan tarafını tutuyorsunuz anlamıyorum. Biraz düşünün mantıklı olun beyler. bunlar sizlerin cebinden çıkan para ile alınıyor. ülkenin borcu her geçen gün artıyor. bu borcun üzerine birde yeni alınan uçak borcu çıktı. sanırım iyi para kazanıyorsun ve vergi vermiyorsun. bu kadar rahat olduğuna göre. rahat konuştuğuna göre. Dayamışsın sırtını badem bıyıklılara konuşup duruyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1. ATA uçağı çok eskidi- Çok masraf çıkarıyor- süratle satılmalı. 2.DAP uçağı ATA yerini almalı. 3. Mevcut 319 çoğu dış temaslarda yeterli olamıyor. 4. Uygun olanı bir A-330 alınmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Peşpeşe iki uçak olmaz işte hangi haber kaynağıysa artık neresinden de uyduruyorsa uydurur bizde burada tartışır dururuz ben olsam bende alırdım bu arada muhalefet olanlarda konuşur dururlardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya bu badem bıyıklılardan ne kadar memnunsunuz. demekki çıkarınız var. demekki ülkenin satılmasından memnunsunuz. yazık sizin gibi insanlara gerçektende. 60 milyon dolarlık uçak alınmış. bu nasıl bir akıldır. senin ülkende insanlar aç geziyor. işsizler ordusu her geçen gün büyüyor. siz sırtınızı dayamışsınız badem bıyıklılara bunların başındada sayın başbakanınız geliyor. valla allah sonumuzu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000