09 Aralık 2010, Perşembe 13:22:44

BAŞBAKANLARIN İSTANBUL GEZİSİ

Erdoğan, dün akşam Ankara'dan İstanbul'a beraber geldiği Polonya Başbakanı Tusk'a uçağın kokpitinden kenti tanıttı.
  • SAYIN BAŞBAKANIM SAYIN KOTİL NEDEN ERZURUM İSTASYON MÜDÜRÜNÜN KULAĞINI ÇEKİVERMİYOR HER YERE SALDIRIYOR SİZİN YAYINLATMIŞ OLDUĞUNUZ GENELGELERE UYMUYOR (VİP)PİSOKOLOJİSİ BOZUK NEDEN MÜDÜR YOLLUYORSUNUZ ERZURUMA BU MEMELEKETİN KADERİMİ BU ERZURUM DÜŞMANI İNSANLARLA ÇALIŞIYORUZ
  • Daha sonra beklemede kalın efendim cevabını aldı. Biz daha fazla dinlemedik. Ama bence olmayacak birşey değil. Usulsüzlük de değil. Sonuçta ATC den koordinasyon istendi. İşin diğer tarafı sorgulanır mı??? O siyasi bir olay. Beni aşar.
  • TC-ANA diye Ankara radarına çağrı atıldı. Efendim konuşabileceğimiz frekans var mı dendi? 127.85 kontroldeydi, başka frekans verildi. Stand by dan onu da dinlemeye aldık. Kaptan, "lütfen İstanbul ATC ile temasa geçip koordine eder misiniz, rotamızı Anadolu yakası kuzey güney kat edişle önce Karadeniz'den Marmara 'ya, daha sonra aynı şekilde Avrupa yakasına batıdan Marmara'dan Karadeniz'e, kuzey-güney kat ediş şeklinde Sn. BAşbakan rica ediyor dedi.
  • ne kadar boş konuşanlar var 2001 yılında bu memleket batmıştı, iflas etmiştik, bankalar hortumlanmış imf nin kucağına düşmüştük. sen kendi ülkene gelen misafirini yabancı ülke başbakanını en iyi şekilde ağırlayacaksın elbette karşılığındada bir takım avantajlar olacaktır bunu anlayamassınız.. Afrikaya açılacağız dediklerindede başbakana herkes güldü ama siz aklı eksik gramajlı olanlar çin afrikayı tamamen ekonomik anlamda ana sektörleri ele geçirmiş çin cumhurbaşkanı son 6 ayda 3kez afrikaya gitmiş anlayın işde bütün madenler çinli firmalar almış işletim haklarını ya sizin ancak beyniniz viskiyle leblebiye çalışır. ticarete aklınız ermez..
  • one minut demekle olmuyor bu işler hersey senın gucunde... ıngılızce oğrenmelisin artık..
  • ana ucagının pilotu benim amcam...
  • LTBA TMA trafik çekilin uleyynnn başbakan şehri tanıtacak, All station standby :)) Amcam şehir gezdirecek ya pilotm faysalımda istediği gibi rota çiziyor. E ne yapsın Tayyibimin sağı solu belli olmaz. Kural tanımaz.... Ormanın çocukları sizi....
  • ankara'da oturup yurt dışına çıkmaktan,yabancılar ile görüşmekten çekinenlere ibret olsun. Büyük devlet böyle olunur.
  • Acaba sayin basbakan neden 8 yildir ingilizce ogrenemedi?peki ucakta neler konustu?cok garip bir durum degilmi?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ankara'dan İstanbul'a birlikte geldiği Polonya Başbakanı Donald Tusk'a, uçağın kokpitinden İstanbul'u tanıttı.

Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, dün akşam Ankara'dan İstanbul'a geçerken, Polonya Başbakanı Donald Tusk ve eşi Malgorzata Tusk'u da ''ANA'' adlı özel uçağa davet etti.

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, uçakta konuklarıyla bir süre sohbet etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uçak İstanbul'a yaklaşırken, konuk Başbakan Tusk'u kokpite davet etti. Kaptan pilot da bu sırada uçağın rotasını İstanbul Boğazı'nın üzerinden çizdi. Başbakan Erdoğan, uçak İstanbul Boğazı üzerinden geçerken, Polonya Başbakanı Tusk'a kenti tanıttı. İlk kez İstanbul'a gelen Polonya Başbakanı Tusk'un, gördüğü manzaradan çok etkilendiği belirtildi.

(Fotoğraf: Akşam)
BAŞBAKANLARIN İSTANBUL GEZİSİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN BAŞBAKANIM SAYIN KOTİL NEDEN ERZURUM İSTASYON MÜDÜRÜNÜN KULAĞINI ÇEKİVERMİYOR HER YERE SALDIRIYOR SİZİN YAYINLATMIŞ OLDUĞUNUZ GENELGELERE UYMUYOR (VİP)PİSOKOLOJİSİ BOZUK NEDEN MÜDÜR YOLLUYORSUNUZ ERZURUMA BU MEMELEKETİN KADERİMİ BU ERZURUM DÜŞMANI İNSANLARLA ÇALIŞIYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Daha sonra beklemede kalın efendim cevabını aldı. Biz daha fazla dinlemedik. Ama bence olmayacak birşey değil. Usulsüzlük de değil. Sonuçta ATC den koordinasyon istendi. İşin diğer tarafı sorgulanır mı??? O siyasi bir olay. Beni aşar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TC-ANA diye Ankara radarına çağrı atıldı. Efendim konuşabileceğimiz frekans var mı dendi? 127.85 kontroldeydi, başka frekans verildi. Stand by dan onu da dinlemeye aldık. Kaptan, "lütfen İstanbul ATC ile temasa geçip koordine eder misiniz, rotamızı Anadolu yakası kuzey güney kat edişle önce Karadeniz'den Marmara 'ya, daha sonra aynı şekilde Avrupa yakasına batıdan Marmara'dan Karadeniz'e, kuzey-güney kat ediş şeklinde Sn. BAşbakan rica ediyor dedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar boş konuşanlar var 2001 yılında bu memleket batmıştı, iflas etmiştik, bankalar hortumlanmış imf nin kucağına düşmüştük. sen kendi ülkene gelen misafirini yabancı ülke başbakanını en iyi şekilde ağırlayacaksın elbette karşılığındada bir takım avantajlar olacaktır bunu anlayamassınız.. Afrikaya açılacağız dediklerindede başbakana herkes güldü ama siz aklı eksik gramajlı olanlar çin afrikayı tamamen ekonomik anlamda ana sektörleri ele geçirmiş çin cumhurbaşkanı son 6 ayda 3kez afrikaya gitmiş anlayın işde bütün madenler çinli firmalar almış işletim haklarını ya sizin ancak beyniniz viskiyle leblebiye çalışır. ticarete aklınız ermez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
one minut demekle olmuyor bu işler hersey senın gucunde... ıngılızce oğrenmelisin artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ana ucagının pilotu benim amcam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LTBA TMA trafik çekilin uleyynnn başbakan şehri tanıtacak, All station standby :)) Amcam şehir gezdirecek ya pilotm faysalımda istediği gibi rota çiziyor. E ne yapsın Tayyibimin sağı solu belli olmaz. Kural tanımaz.... Ormanın çocukları sizi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ankara'da oturup yurt dışına çıkmaktan,yabancılar ile görüşmekten çekinenlere ibret olsun. Büyük devlet böyle olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Acaba sayin basbakan neden 8 yildir ingilizce ogrenemedi?peki ucakta neler konustu?cok garip bir durum degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000