17 Aralık 2013, Salı 09:07:48

UÇAK ARIZALANINCA GEZİ İPTAL OLDU

Yunanistan hükümetine ait ve Başbakanı Antonis Samaras'ı taşıyan uçak, Atina yakınlarında bir askeri havaalanına acil iniş yaptı.
  • Sakin bunları hepsi bir oyun olm as din veya gosteris
  • Kamil; Uyarı amaçlı, üzerine basarak söylenen kelimeler tırnak içerisine alınarak yazılır. Zahmet olmazsa araya virgül konularak ayrılır. Noktadan sonra boşluk bırakılır ve yeni cümleye öyle başlanır "Azeri" değil, "Azerbaycanlı" Bunlara dikkat edelim. ;)
  • Azeri değil Azerbaycanlı.Bunlara dikkat edelim.
  • Yunan adam azeri adam ile enerji isi konusmaya giderken... Vay babam vay. Petrolun gazin olunca ayagina boyle gelirler iste. Bizim de olsaydi bak bakayim vize mize uygulayabiliyorlar miydi? Yoksa petrolumuz var da numara mi yapiyoruz hani ilerde kullaniriz deyu? Tipki yillardir bir sey icat etmemis oldugumuz gibi bence sadece numara yapiyoruz. Var var.

Embraer isimli uçak, havalanmasından kısa bir süre sonra Yunanistan’ın başkenti Atina’ya 20 kilometre mesafede bulunan Elefsina kentinin havaalanına iniş yaptı. Haberi RİA Novosti duyurdu. Acil iniş, uçağın çalışmasında tespit edilen bazı aksaklıklar nedeniyle öngörüldü.

Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras, 17 Aralık tarihinde Azeri yönetimi ile bir araya gelerek enerji alanında anlaşmalar imzalamak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gidiyordu.

UÇAK ARIZALANINCA GEZİ İPTAL OLDU

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sakin bunları hepsi bir oyun olm as din veya gosteris

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kamil; Uyarı amaçlı, üzerine basarak söylenen kelimeler tırnak içerisine alınarak yazılır. Zahmet olmazsa araya virgül konularak ayrılır. Noktadan sonra boşluk bırakılır ve yeni cümleye öyle başlanır "Azeri" değil, "Azerbaycanlı" Bunlara dikkat edelim. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 10 yıl önce
Azeri değil Azerbaycanlı.Bunlara dikkat edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yunan adam azeri adam ile enerji isi konusmaya giderken... Vay babam vay. Petrolun gazin olunca ayagina boyle gelirler iste. Bizim de olsaydi bak bakayim vize mize uygulayabiliyorlar miydi? Yoksa petrolumuz var da numara mi yapiyoruz hani ilerde kullaniriz deyu? Tipki yillardir bir sey icat etmemis oldugumuz gibi bence sadece numara yapiyoruz. Var var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000