24 Şubat 2009, Salı 13:04:15

Başbakan'ın Helikopteri yarı yolda kaldı

Başbakan Erdoğan'ı Yozgat'a götüren helikopter, hava muhalefeti nedeniyle yarı yolda kaldı. Helikopter Çorum'a indi.
  • Tayyip Erdoğan, miting yapmaya gidiyor.Devletin uçağı, helikopteri, otobüsü makam arabaları, 5000 koruma. Ve beyefendi soruyor."Ben işsizlikle başa çıkamıyorum, bilen söylesin" Yazık bu kadar emeğe ve devletin imkanlarını kullanmaya
  • bu sarhosahtapot denen kisi ambulans helikopterlere takmis durumda: yok o yanlis yok bu hatali.. ac sor kardesim bilmiyorsan, oturdugun yerden iftira atma.. baska yerlere de hep ayni tarzda elestiriler... eger faydan olacaksa memlekete yayinla manifestonu, de ki bunlara bunlara dikkat edin, insanlar da senin engin dispatch gecmisinden faydalansinlar.. saygilarimla, sarhosmuren
  • Beyefendiler babalarının malı gibi kullanıyor devletin uçaklarını ve gittikleri yerde parti propağandası ile beyin yıkıyorlar.Yiyin efendiler yiyin.Birgün hesabı sorulur.O gün görürüz halinizi.
  • DESTEK YER HİZMETİ OLMAYAN YANİ TEMELİ OLMAYAN BİR SEKTÖRÜN TEMELİNİ ATMAK ÜZEREYİZ.BOLU'DA HAYATINI KAYBEDEN GÖREV ŞEHİTLERİMİZİ BİR KEZ DAHA ANMADAN EDEMİYORUM.LOKAL HAVA DURUMU,BASINCI,SICAKLIĞI BİLMEDEN BU VERİLERİN OLMADIĞI BİR HAVA TAŞITI KÖR UÇUŞ YAPAR YARIN ÖBÜR GÜN BİZLER AMBULANS HELİKOPTERLERLE HASTA TAŞIYACAK HATTA BAŞLADI BİLE BU HASTALAR BAŞBAKAN GİBİ ŞANSLI OLMAYACAKLAR ÇÜNKÜ ONLARI YERDEN TAKİP EDEN İSTASYONLARI YADA KİŞİLER OLMAYACAK O ZAMAN YALNIZ BAŞINA KALAN PİLOT YARDIMCI UÇUŞ BİLGİLERİNİ NEREDEN ELDE EDEBİLECEK LOKAL HAVA DURUMU,LOKAL BASINC DEĞERLERİ UÇUŞ SÜRESİNCE HANGİ GÜZERGAHI KULLANMALI UÇUŞ SIRASINDA DENİZDEN NE KARAR YÜKSEKTELER KISACASI DISPACH İHTİYACI LOKAL OLARAK GEREKECEK SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • atvdede duydum ben bunu
  • Size söyleyecegim tek cümle bulamiyorum. Buradan defalarca yazdim: Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Basbakani. Tabiiki devletin ucagini ve helikopterini kullanacak. Birde öbür türlü düsünün: Devlet bütcesinden TBMM deki her partiye ödenek yapilmiyormu? Bunlarda bizim vergilerimizden ödenmiyormu? O zaman bu ödeneklerede karsi cikin bakalim. Ben Basbakanimin en güzel sartlarda seyahat etmesini isterim. O benim partimden olmasa bile. Cünkü ben devletimle gurur duyuyorum. Hangi partiden olursa olsun o benim devletimin basbakanidir.
  • Milletin parasıyla yok bilmemne açılışlarını denk getirip devletin helikopteriyle propagandaya gitmeye kalkarsan işte böyle şanssızlıklar olur, Allahın sopası yok, ayağını taşa çarptın kalbini yokla (bak bakalım hala yerinde mi).
  • devletinin parası ile mitinglere ana ve ata uçaklarını helikopterlerini kullanmayı dahi normal gören bir başbakanın b-777 alması gerekir istanbul konya arası yoğun uçuşlarında.
  • Vah vahhhh harap bitap düşmüştür şimdi Sn.Başbakannn.....Yazık alışkın değil böyle şeylere.O kii lüks ANA uçaklarında seyahat etmeye alışkın ne yapar Boğazkale de filan.TÜHH TÜHHH...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, miting ve toplu açılış törenlerine katılmak üzere helikopterle Yozgat'a giderken hava muhalefeti nedeniyle Çorum'un Boğazkale ilçesine inmek zorunda kaldı.

Çorum Valisi Mustafa Toprak, Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopterin, hava muhalefeti nedeniyle Yozgat'a en yakın ve en uygun yer olan Boğazkale ilçesine indiğini bildirdi.

Vali Toprak, Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopterin saat 12.10'da Boğazkale İlçe Jandarma Komutanlığının helikopter pistine indiğini, Erdoğan'ın şu anda Jandarma Komutanlığında istirahat ettiğini belirtti.

Mustafa Toprak, Erdoğan'ın makam aracının kısa bir süre sonra ilçeye ulaşacağını belirterek, Başbakan Erdoğan'ın ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Yozgat'a karayoluyla gideceğini kaydetti.

Başbakan'ın Helikopteri yarı yolda kaldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Tayyip Erdoğan, miting yapmaya gidiyor.Devletin uçağı, helikopteri, otobüsü makam arabaları, 5000 koruma. Ve beyefendi soruyor."Ben işsizlikle başa çıkamıyorum, bilen söylesin" Yazık bu kadar emeğe ve devletin imkanlarını kullanmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu sarhosahtapot denen kisi ambulans helikopterlere takmis durumda: yok o yanlis yok bu hatali.. ac sor kardesim bilmiyorsan, oturdugun yerden iftira atma.. baska yerlere de hep ayni tarzda elestiriler... eger faydan olacaksa memlekete yayinla manifestonu, de ki bunlara bunlara dikkat edin, insanlar da senin engin dispatch gecmisinden faydalansinlar.. saygilarimla, sarhosmuren

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Beyefendiler babalarının malı gibi kullanıyor devletin uçaklarını ve gittikleri yerde parti propağandası ile beyin yıkıyorlar.Yiyin efendiler yiyin.Birgün hesabı sorulur.O gün görürüz halinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DESTEK YER HİZMETİ OLMAYAN YANİ TEMELİ OLMAYAN BİR SEKTÖRÜN TEMELİNİ ATMAK ÜZEREYİZ.BOLU'DA HAYATINI KAYBEDEN GÖREV ŞEHİTLERİMİZİ BİR KEZ DAHA ANMADAN EDEMİYORUM.LOKAL HAVA DURUMU,BASINCI,SICAKLIĞI BİLMEDEN BU VERİLERİN OLMADIĞI BİR HAVA TAŞITI KÖR UÇUŞ YAPAR YARIN ÖBÜR GÜN BİZLER AMBULANS HELİKOPTERLERLE HASTA TAŞIYACAK HATTA BAŞLADI BİLE BU HASTALAR BAŞBAKAN GİBİ ŞANSLI OLMAYACAKLAR ÇÜNKÜ ONLARI YERDEN TAKİP EDEN İSTASYONLARI YADA KİŞİLER OLMAYACAK O ZAMAN YALNIZ BAŞINA KALAN PİLOT YARDIMCI UÇUŞ BİLGİLERİNİ NEREDEN ELDE EDEBİLECEK LOKAL HAVA DURUMU,LOKAL BASINC DEĞERLERİ UÇUŞ SÜRESİNCE HANGİ GÜZERGAHI KULLANMALI UÇUŞ SIRASINDA DENİZDEN NE KARAR YÜKSEKTELER KISACASI DISPACH İHTİYACI LOKAL OLARAK GEREKECEK SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
atvdede duydum ben bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Size söyleyecegim tek cümle bulamiyorum. Buradan defalarca yazdim: Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Basbakani. Tabiiki devletin ucagini ve helikopterini kullanacak. Birde öbür türlü düsünün: Devlet bütcesinden TBMM deki her partiye ödenek yapilmiyormu? Bunlarda bizim vergilerimizden ödenmiyormu? O zaman bu ödeneklerede karsi cikin bakalim. Ben Basbakanimin en güzel sartlarda seyahat etmesini isterim. O benim partimden olmasa bile. Cünkü ben devletimle gurur duyuyorum. Hangi partiden olursa olsun o benim devletimin basbakanidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Milletin parasıyla yok bilmemne açılışlarını denk getirip devletin helikopteriyle propagandaya gitmeye kalkarsan işte böyle şanssızlıklar olur, Allahın sopası yok, ayağını taşa çarptın kalbini yokla (bak bakalım hala yerinde mi).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
devletinin parası ile mitinglere ana ve ata uçaklarını helikopterlerini kullanmayı dahi normal gören bir başbakanın b-777 alması gerekir istanbul konya arası yoğun uçuşlarında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vah vahhhh harap bitap düşmüştür şimdi Sn.Başbakannn.....Yazık alışkın değil böyle şeylere.O kii lüks ANA uçaklarında seyahat etmeye alışkın ne yapar Boğazkale de filan.TÜHH TÜHHH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000