22 Ekim 2011, Cumartesi 07:50:58

BAŞBAKAN'DAN TERÖRE 'HAVAALANI' TEPKİSİ

Başbakan Erdoğan, terör örgütüne olan tepkisini dile getirdi...
  • ee açılım diyordun al sana açılım...gül de ermeni ve kürt açılımları için herşey çok güzel olacak diyordu..gördük olanları...
  • şimdimi söylüyor barajlar yapılıken birçok iş makinaları yakıldı yıkıldı uzun yıllar önce tepki bu yani.onlar unutulmuş belli.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, doğuya yapılmaya çalışılan ancak teröristlerin engel olmaya çalıştıkları havaalanları hakkında konuştu.

Başbakan Erdoğan, Hak-İş Konfederasyonu’nun 12’nci Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, iktidara geldikleri günden bu yana, 9 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine 30 katrilyona (30 milyar TL) ulaşan bir yatırım yaptıklarını vurguladı.

Doğu illerine yapılan yatırımlar arasında bulunan havaalanı projelerine de değinen Erdoğan, "bir havaalanı inşa edeceksiniz, onu istemeyen bir terör örgütü, açılış yapacaksınız, halkını tehdit eden bir terör örgütü. Yollar yapacaksınız, müteahhit firmaların makinelerini yakan bir terör örgütü... Böyle bir zihniyet olabilir mi?” dedi.

Havaalanının bir il için adeta çağ atlamak olduğunu sözlerine ekleyen Erdoğan, 'Havaalanı o ilin çağ atlaması demek. Buna nasıl engel olunabilir. Bu nasıl bir zihniyettir. Bırakın insanlar rahat rahat ulaşımlarını sağlasınlar. Gitmek istedikleri yere kolaylıkla gidebilsinler. Havaalanı gibi bir projeye engel olmak ne demek' dedi.
BAŞBAKAN'DAN TERÖRE 'HAVAALANI' TEPKİSİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ee açılım diyordun al sana açılım...gül de ermeni ve kürt açılımları için herşey çok güzel olacak diyordu..gördük olanları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şimdimi söylüyor barajlar yapılıken birçok iş makinaları yakıldı yıkıldı uzun yıllar önce tepki bu yani.onlar unutulmuş belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000