24 Haziran 2012, Pazar 08:32:59

BAŞBAKAN'DAN DEV HAMLE

Ankara'da şok gelişme: Başbakan Erdoğan Meclis'teki tüm parti liderlerini görüşmeye çağırdı...
  • Suriye cok korkmustur.Erdogan diger parti liderlerini cagirdi, ben ne yapacam diye
  • Herşeyi insanların gözüne soka soka yapmıyorlar mı? Deli oluyor insan. Yunanistan ile Ege de onca uçağımızı kaybettik, hatta ABD kendi gemimizi bile vurdu. O zamanlar iktidarlar bu işi bilmiyordu da siz mi biliyorsunuz? Ne yapacaksın tüm meclisi toplayıp, savaş mı ilan edeceksin Obama istedi diye? Kendi başına yapacak milletvekili sayın var. Arzu ettiğin tüm yasaları çıkarırken diğer partilere itibar mı ettin ki bunda da edeceksin? Bizler çocuklarımızı sen ABD ye hizmet edesin diye boğazlatmak için mi yetiştiriyoruz? Hele kürtaj, 4 çocuktu falan bölgede savaşa malzeme olsun diye mi bu istekler? Öyle bir delikanlılık varsa Bilal beyi Yeşilyurt karakoluna gönderin de görelim hangi can tatlı...
  • İsrail-Suriye ilişkilerini,ABD'nin Ortadogu ve petrol reservleri ile ilgili politikalarını,Türkiye'nin jeopolitik konumu ve İsrail-ABD-Türkiye üçlü ilişkilerini internet üzerinden ayrı ayrı ya da tek kalemde incelemeye alın aklı selim iseniz;göreceksiniz ki, her arama birbiriyle ilintili cıkacak bir sekilde!!! Lozan'dan günümüze kadar uzanan süreçte neler olmuş,ne kararlar alınmış? yapılan fizibilite calışmaları ve kurgulanan senaryolar(50 yıl önce yazılan) bugün uygulamaya mı konuyor? ya da kondu ve son sahneler mi oynanıyor? BÜYÜK İSRAİL İDEA sı gercek mi oluyor? roller kimlere nasıl verildi? yerimiz neresi? harita değişecek mi?
  • obama ile gorusme sonrasi meydana gelen tum bu olumsuzluklar tesaduf olamaz! Cikarlari ugruna insanlarin hayatlarini gozlerini kirpmadan feda edebilenler,en tehlikeli olanlardir.bkz sekil a

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesiyle ilgili gelişmeler hakkında bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı yarın görüşmeye davet etti.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, askeri uçağın dün Hatay'ın güneybatısında düşürülmesinin ardından yaşanan gelişmelerin ilgili kurumlarca tüm boyutlarıyla ele alındığı, Dışişleri Bakanlığı'nda kurulan kriz masasınca yakından takip edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Ülkemiz ve bölgemiz açısından büyük önem taşıyan bu gelişmelerle ilgili olarak, parti genel başkanlarını bilgilendirmek ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerimizin genel başkanlarına bir davette bulunmuştur" denildi.

Bu çerçevede, yarın Başbakanlık Resmi Konutu'nda saat 14.00'te CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, 16.00'da MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, saat 18.00'de BDP Genel Başkanı Demirtaş'a görüşme daveti yapıldığı bildirildi.

DAVUTOĞLU 6 ÜLKE İLE TEMASA GEÇTİ

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türk askeri uçağın Suriye tarafından düşürülmesiyle ilgili mevkidaşlarıyla telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İran Dışişleri Bakanı Ali Ekber Salihi, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Suud el Faysal, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil Arabi ve AB Dış Politika Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ile telefon görüşmesi yaptı.

Yapılan görüşmelerde, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği belirtilerek, Davutoğlu'nun Türkiye'nin değerlendirmelerini paylaştığı ve başka ülke yetkilileriyle de görüşmelerini sürdüreceği öğrenildi.

BAŞBAKAN'DAN DEV HAMLE

Yorumlar

Dev hamleye bak ~ 12 yıl önce
Suriye cok korkmustur.Erdogan diger parti liderlerini cagirdi, ben ne yapacam diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evelemeden Savaş İlan et bari ~ 12 yıl önce
Herşeyi insanların gözüne soka soka yapmıyorlar mı? Deli oluyor insan. Yunanistan ile Ege de onca uçağımızı kaybettik, hatta ABD kendi gemimizi bile vurdu. O zamanlar iktidarlar bu işi bilmiyordu da siz mi biliyorsunuz? Ne yapacaksın tüm meclisi toplayıp, savaş mı ilan edeceksin Obama istedi diye? Kendi başına yapacak milletvekili sayın var. Arzu ettiğin tüm yasaları çıkarırken diğer partilere itibar mı ettin ki bunda da edeceksin? Bizler çocuklarımızı sen ABD ye hizmet edesin diye boğazlatmak için mi yetiştiriyoruz? Hele kürtaj, 4 çocuktu falan bölgede savaşa malzeme olsun diye mi bu istekler? Öyle bir delikanlılık varsa Bilal beyi Yeşilyurt karakoluna gönderin de görelim hangi can tatlı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
senaryo ~ 12 yıl önce
İsrail-Suriye ilişkilerini,ABD'nin Ortadogu ve petrol reservleri ile ilgili politikalarını,Türkiye'nin jeopolitik konumu ve İsrail-ABD-Türkiye üçlü ilişkilerini internet üzerinden ayrı ayrı ya da tek kalemde incelemeye alın aklı selim iseniz;göreceksiniz ki, her arama birbiriyle ilintili cıkacak bir sekilde!!! Lozan'dan günümüze kadar uzanan süreçte neler olmuş,ne kararlar alınmış? yapılan fizibilite calışmaları ve kurgulanan senaryolar(50 yıl önce yazılan) bugün uygulamaya mı konuyor? ya da kondu ve son sahneler mi oynanıyor? BÜYÜK İSRAİL İDEA sı gercek mi oluyor? roller kimlere nasıl verildi? yerimiz neresi? harita değişecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
obama ile gorusme sonrasi meydana gelen tum bu olumsuzluklar tesaduf olamaz! Cikarlari ugruna insanlarin hayatlarini gozlerini kirpmadan feda edebilenler,en tehlikeli olanlardir.bkz sekil a

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000