22 Haziran 2018, Cuma 21:01:22

Başbakan Yıldırım'dan Çıldır Havalimanı müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım, Aydın’ın 62 yıldır beklediği Çıldır Havaalanı'nın en kısa zamanda faaliyete geçirileceğinin müjdesini verdi. Yıldırım, “Çıldır Havaalanı’nı en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz” dedi.
  • inşaAllah gerçekleşir. çok seviniriz :)
  • Siyasette var olduğum müddetçe çocuklarım ticaret ile ugraşamazlar diyen Menderes'e bak bir de onu rahmetle ananlara...
  • Seçim bitsin unuturlar sümen altı ederler alışkın aydın halkı
  • Çocuklarının gemicik işinde bakanımızı konsolosluğa sokmayan Hollanda'lılar ile niye ve nasıl ortak olduğunu, genç yaşta nasıl 60 küsur gemiciklerinin olduğunu, büyük oğlunun Singapur'da kumarda yakalanmasını açıklasın müjde vermese de olur.
  • Gidin İzban’ı uzatın Aydın’a hem Aydın-İzmir arası ulaşım kolaylaşsın hem de Aydın’lılar kolayca havalimanına varsın. Aydın’dan olsa olsa günde 3-4 sefer olacak onlar da muhtemelen İzmir kadar ucuz olmayacak. Nedir bu havalimanı inatı anlamak mümkün değil.
  • secim geliyo ya, salla bol keseden...
  • Tipik Demirel politikası 24 Haziran öncesi bol keseden söz verin 25 haziran dan sonra nasılsa bu yüce millet faturayı öder hayırlı olsun kaynak nasılsa tükenmez
  • Arkadaş, bu vaadi verirken kendi bile inanmıyordu söylediği şeye. aydin'a havalimanından çok fabrikaya ihtiyaçtır. Halka iş sahası oluşturun lütfen. "TAMAM"
  • Yapıyoruz,yaparız yapacağız....

Başbakan Binali Yıldırım, Aydınlılara Atatürk Kent Meydanından seslendi. Konuşmasına Merhum Başbakan Adnan Menderes’i anarak başlayan Yıldırım, Aydın'ın 24 Haziran’da sandığa ve partisine sahip çıkacağını söyleyerek, destek sözü aldı.

AK Parti hükümetinin yatırımlarını ve gelecek projelerini de anlatan Başbakan Binali Yıldırım, "Ülkesini seven yatırım yapar, yol yapar" diyerek Aydın’ın 62 yıldır beklediği Çıldır Havalimanının en kısa zamanda açılacağının müjdesini verdi.

Yıldırım, “Çok sayıda havaalanı yaptık. Aydın Çıldır Havaalanı’nı da en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Bir zamanlar Sabiha Gökçen Havalimanı için de, muhalefet ‘Bu havaalanını niye yaptınız?’ diyordu. Şimdi artık Sabiha Gökçen'e pistler yetişmiyor. Yeni terminal yaptık, ikinci pisti yapıyoruz” dedi.

Başbakan Yıldırım'dan Çıldır Havalimanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

tgs ~ 6 yıl önce
inşaAllah gerçekleşir. çok seviniriz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hey gidi ~ 6 yıl önce
Siyasette var olduğum müddetçe çocuklarım ticaret ile ugraşamazlar diyen Menderes'e bak bir de onu rahmetle ananlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçim ~ 6 yıl önce
Seçim bitsin unuturlar sümen altı ederler alışkın aydın halkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Binali bey ~ 6 yıl önce
Çocuklarının gemicik işinde bakanımızı konsolosluğa sokmayan Hollanda'lılar ile niye ve nasıl ortak olduğunu, genç yaşta nasıl 60 küsur gemiciklerinin olduğunu, büyük oğlunun Singapur'da kumarda yakalanmasını açıklasın müjde vermese de olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reşit 18 ~ 6 yıl önce
Yetişkin oğlunun hesabını babasına soramazsın.....
# ~ 6 yıl önce
Gidin İzban’ı uzatın Aydın’a hem Aydın-İzmir arası ulaşım kolaylaşsın hem de Aydın’lılar kolayca havalimanına varsın. Aydın’dan olsa olsa günde 3-4 sefer olacak onlar da muhtemelen İzmir kadar ucuz olmayacak. Nedir bu havalimanı inatı anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dusuk profilli ~ 6 yıl önce
secim geliyo ya, salla bol keseden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 6 yıl önce
kendinizi anca böyle kandırırsınız.her proje muhabbeti olunca aynı tatava sonuca bakacaksın yapıyorlar er yada geç tabi arada uçuk olanlar var meselea yerli yolcu uçağı gibi :)
Air ~ 6 yıl önce
Tipik Demirel politikası 24 Haziran öncesi bol keseden söz verin 25 haziran dan sonra nasılsa bu yüce millet faturayı öder hayırlı olsun kaynak nasılsa tükenmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 6 yıl önce
Arkadaş, bu vaadi verirken kendi bile inanmıyordu söylediği şeye. aydin'a havalimanından çok fabrikaya ihtiyaçtır. Halka iş sahası oluşturun lütfen. "TAMAM"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİZ ~ 6 yıl önce
Yapıyoruz,yaparız yapacağız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 6 yıl önce
ya ne yaptıgınızı bılmiyorsunuz yada daha kotu ve tehlikelisi yandas mütahite para kazandıracagım dıye gunde en fazla 3 ucagın inecegı hava alanlarına Turkiye nin gelecegın gomuyorsunuz ....(((
yorum ~ 6 yıl önce
bu doviz kuru ile ne kadar fakir fukara varsa avrupada turkiye ye gelir tabı ....ulkesinde luks bir restoranda bir aksam yemegi fiyatına turkiye de 5 gun tatil yapıyor ... ve sız bunu utanmadan Turkiye nin basarısı olarak lanse ediyorsunuz ... bu mu basarı?????

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000