15 Haziran 2014, Pazar 12:45:52

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN HELİKOPTERİ TEHLİKE ATLATTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize’den Artvin’e getiren Başbakanlık’a ait Oba helikopterinin Artvin Şehir Stadyumu’na inişi sırasında biri polis memuru 3 kişi yaralandı.
  • Erdoğan'ın helikopteri insanları öldürüyormuş neredeyse,ama başlığa bak.Ne tehlike atlatmış erdoğan? O yerdeki insanlarımızdan gidip sıhhatini soracak kadar halkı umrunda olmayan bir adam.
  • Bi olay olduğunda gittiği tek 2 şehir:)) ne yalancısın sen yaa
  • önceden bölgeye gidip keşif yapanların aklı nerede acaba? pilot hatası diyerek işin içinden çıkmak ne kadar kolay. helikopterin inişi sırasında gerek cevreye ve gerekse helikoptere zarar verebilecek unsurların önceden ayıklanması gerekir. pilot gayet başırılı bir iniş yapmış. görevini yapmayanları lazmak lazım.
  • Tabiiki , yer personeli , etrafı iyi kontrol edip pilotu önceden bilgilendirecek. Ancak, netice olarak pilot mesuldur ve son kararı pilot verir. Dolayısı ile , inişte uçuşabilecek malzemeleri görüp, inişi iptal edip, yer ile temasa geçip, tedbir aldırması gerekir. Doğrusu budur.
  • pilot inecegi yeri kendi mi seciyor sanki? iki gun onceden kara yoluyla gidip landing zoneda temizlik yapsin oldu olacak. abi surada fod var iki paspas supurek la falan diye kesif mi yapiyor pilotlar?
  • personele bisey olmasın.digerleri onemsiz..
  • Başbakan'ın helikopteri 'Tehlike Atlattı' mı ? Yoksa 'Tehlike Yarattı' mı ?
  • Ne pilot hatasi be kardesim. Pilot böyle seyleri göremez herzaman. Asil onu oraya yönlendiren hatali o parcalarin ucabilecegini hesap etmesi gerekiyor.
  • Cok umrundaymis sanki
  • Pilotun ciddi hatası. Helikopter dar bölgeye iniş yaparken pilotun mutlaka çevreye dikkat etmesi gerekir.. Uçuşabilecek malzemeleri hesap etmesi gerekir. Affedilmeyecek bir piloy hatası.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Rize’den Artvin’e getiren Başbakanlık’a ait Oba helikopterinin Artvin Şehir Stadyumu’na inişi sırasında biri polis memuru 3 kişi yaralandı.

Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan 3 helikopterin inişini görüntülemek isteyen gazeteciler ve çevre güvenliği alan polisler, Artvin Şehir Stadyumu’nun yanındaki Olimpik Yüzme Havuzu inşaat sahasına yönlendirildi. Başbakan’ı taşıyan helikopter, stadyuma inerken inşaat alanının üzerinden geçince büyük bir kargaşa yaşandı. İnşaat sahasındaki sac parçaları ve çeşitli inşaat malzemeleri pervanenin yarattığı aşırı rüzgar nedeniyle havalanınca bölgede bulunan gazeteci Orhan Sevinç, inşaat işçisi Cemal Doğan ile adı açıklanmayan bir polis memuru, yüz ve bacaklarından yaralandı. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı ve tedavilerinin ardından taburcu edildi. İnşaatta görevli işçiler, "İlk denemesinde inemedi. İkinci denemede inerken malzemeleri havalandırdı. Büyük tehlike atlattık" dediler.

AĞACI DİKMEDİ

Başbakan Erdoğan toplu açılış töreninin ardından Artvin Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye bahçesinde Başbakan’ın dikmesi için bir ağaç hazırlandığını gören gazeteciler ağacın başında fotoğraf çekmek için beklemeye başladı. Ancak Başbakan Erdoğan, belediye binasından ayrılarak helikoptere binmek üzere stadyuma gitti ve ağacı dikmedi. Ağacın yanında mermer zemin üzerine hazırlanan, “Bu fidan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından dikilmiştir. 14.06.2014ö yazılı levha da dikkat çekti. Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra helikopterle Trabzon’a hareket etti. (Akşam)

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN HELİKOPTERİ TEHLİKE ATLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

MBC ~ 10 yıl önce
Erdoğan'ın helikopteri insanları öldürüyormuş neredeyse,ama başlığa bak.Ne tehlike atlatmış erdoğan? O yerdeki insanlarımızdan gidip sıhhatini soracak kadar halkı umrunda olmayan bir adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi olay olduğunda gittiği tek 2 şehir:)) ne yalancısın sen yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot hatası? ~ 10 yıl önce
önceden bölgeye gidip keşif yapanların aklı nerede acaba? pilot hatası diyerek işin içinden çıkmak ne kadar kolay. helikopterin inişi sırasında gerek cevreye ve gerekse helikoptere zarar verebilecek unsurların önceden ayıklanması gerekir. pilot gayet başırılı bir iniş yapmış. görevini yapmayanları lazmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pılot mesul ~ 10 yıl önce
Tabiiki , yer personeli , etrafı iyi kontrol edip pilotu önceden bilgilendirecek. Ancak, netice olarak pilot mesuldur ve son kararı pilot verir. Dolayısı ile , inişte uçuşabilecek malzemeleri görüp, inişi iptal edip, yer ile temasa geçip, tedbir aldırması gerekir. Doğrusu budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
pilot inecegi yeri kendi mi seciyor sanki? iki gun onceden kara yoluyla gidip landing zoneda temizlik yapsin oldu olacak. abi surada fod var iki paspas supurek la falan diye kesif mi yapiyor pilotlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu... ~ 10 yıl önce
personele bisey olmasın.digerleri onemsiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5995 ~ 10 yıl önce
Başbakan'ın helikopteri 'Tehlike Atlattı' mı ? Yoksa 'Tehlike Yarattı' mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne pilot hatasi be kardesim. Pilot böyle seyleri göremez herzaman. Asil onu oraya yönlendiren hatali o parcalarin ucabilecegini hesap etmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
@ ~ 10 yıl önce
Dogru, her gun oraya helikopter iniyo ya hesap etmesi gerekirdi.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok umrundaymis sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkatsizlik ~ 10 yıl önce
Pilotun ciddi hatası. Helikopter dar bölgeye iniş yaparken pilotun mutlaka çevreye dikkat etmesi gerekir.. Uçuşabilecek malzemeleri hesap etmesi gerekir. Affedilmeyecek bir piloy hatası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000