26 Kasım 2010, Cuma 08:39:36

Başbakan Erdoğan'dan Şengen çıkışı...

Lübnan'da bulunan Başbakan Erdoğan, bölge ülkelerine AB'de uygulanan Şengen benzeri sistem kurmayı önerdi. Erdoğan, "Biz niye benzerini rahatlıkla yapamıyoruz? Nedir bu korku, çekince" dedi
  • Baskaban cok sey söyleyip hicbir sey anlatmiyor aslinda. Gerekde yok zaten, yeterince alkislayan var.
  • arkadasları bilmem ama sayısız kez romanyaya bulgaristana gittim..su ana kadar gordugum en geri kalmıs ulke ve millet romanya bulgaristan ikilisidr..
  • romanya kötü diyen arkadas bir gitsin bakalım...ab girdikten sonra zenginleştiler;almanya ve fransa gıbı ulkeler fakırleştı...2000 yıldan cok hızlı geliştiler..
  • Avrupaya birligine kesinlikle girmeyin,zaten batma uzere.
  • Arnavutluk ve Sirp vatandaslarina dahi Avrupa'da vizesiz serbest dolasim hakkini veren AB, Türkiye'ye cok haksizlik yapiyor. Tabii ki bu haksizligin altinda bircok korkular yatiyor. Erdogan'in ortadogu acilimi cok dogru bir adim!
  • kişi başına gelir 1500 dolar artmış..şak şak şak...kişi başına dış borç 3400 dolar artmış fıssss..
  • Sayın Başbakanımızı düşüncesinden dolayı tebrik ediyorum bizde chengen tarzı bir vize uygulamasına gidebiliriz.Romanya, Bulgaristan vs bizden daha mı iyiler Türkiye ye çalışmaya geliyor bunlar demekki biz bunlardan çok daha üstün bir ülkeyiz ve Chengen tarzı vize uygulamasına gidilmeli.
  • AB de açlık sınırında yaşayan Bulgaristan, Romanya vs. görmeyenler, yada başkasının parası ile harvurup harman savuran ; Yunanistan, İrlanda, Portekiz vs. nin durumunu görüp anlmayanlar böyle sadece kendilerini aşşğılarlar.
  • s.n. Başbakan TÜrkiyede yoksuzlluk sınırında yasıyan 20 mılyondan fazla insan bır ulkede;30 bın dolar milli gelir ıle olan ülke ile eşit duruma getremezsınız!ekonomık yonden ımkansızdır.
 Erdoğan, Lübnan'da bölge ülkelerine seslendi: AB 'Şengen' diyor. Biz niye aramızda bunun bir benzerini yapmıyoruz?... ‘Kriz teğet geçecek’ söylemini eleştirenlere de Başbakan sert çıktı: Dalga geçenler şimdi ‘Başbakan haklıymış’ diyor
 
Başbakan Tayyip Erdoğan, sevgi gösterileriyle karşılandığı Lübnan'da Arap Bankalar Birliği'nin "2010 Liderlik Öngörü Ödülü"nü alırken, bölgesel sorunlardan ekonomiye, füze kalkanından İsrail'e önemli mesajlar verdi: 
 
YÖNÜMÜZ BATIYA DÖNÜK AMA
 
Türkiye yönü Batı'ya dönük, AB ile tam üyelik müzakereleri yürüten bir ülke. Ama bu Asya, Afrika, Ortadoğu'ya sırtımızı dönmemizi gerektirmiyor. Suriye, Lübnan, Libya ve Ürdün ile vizeleri kaldırdık. Hiçbir şey kaybetmedik. Aslında halklarımızın arasındaki 100 yıllık hasreti kaldırdık. AB "Şengen" diyor. Biz niye aramızda bunun bir benzerini rahatlıkla yapamıyoruz? Nedir bu anlamsızlık, bu korku çekince? Anlamak mümkün değil. 
Başbakan Erdoğan'dan Şengen çıkışı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Baskaban cok sey söyleyip hicbir sey anlatmiyor aslinda. Gerekde yok zaten, yeterince alkislayan var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadasları bilmem ama sayısız kez romanyaya bulgaristana gittim..su ana kadar gordugum en geri kalmıs ulke ve millet romanya bulgaristan ikilisidr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
romanya kötü diyen arkadas bir gitsin bakalım...ab girdikten sonra zenginleştiler;almanya ve fransa gıbı ulkeler fakırleştı...2000 yıldan cok hızlı geliştiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupaya birligine kesinlikle girmeyin,zaten batma uzere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arnavutluk ve Sirp vatandaslarina dahi Avrupa'da vizesiz serbest dolasim hakkini veren AB, Türkiye'ye cok haksizlik yapiyor. Tabii ki bu haksizligin altinda bircok korkular yatiyor. Erdogan'in ortadogu acilimi cok dogru bir adim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kişi başına gelir 1500 dolar artmış..şak şak şak...kişi başına dış borç 3400 dolar artmış fıssss..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Başbakanımızı düşüncesinden dolayı tebrik ediyorum bizde chengen tarzı bir vize uygulamasına gidebiliriz.Romanya, Bulgaristan vs bizden daha mı iyiler Türkiye ye çalışmaya geliyor bunlar demekki biz bunlardan çok daha üstün bir ülkeyiz ve Chengen tarzı vize uygulamasına gidilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AB de açlık sınırında yaşayan Bulgaristan, Romanya vs. görmeyenler, yada başkasının parası ile harvurup harman savuran ; Yunanistan, İrlanda, Portekiz vs. nin durumunu görüp anlmayanlar böyle sadece kendilerini aşşğılarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
s.n. Başbakan TÜrkiyede yoksuzlluk sınırında yasıyan 20 mılyondan fazla insan bır ulkede;30 bın dolar milli gelir ıle olan ülke ile eşit duruma getremezsınız!ekonomık yonden ımkansızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000