16 Nisan 2012, Pazartesi 19:54:51

BAŞBAKAN ERDOĞAN UÇAK SİPARİŞİ VERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hema Metal Döküm Fabrikası açılışına telefon bağlantısı ile katıldı. Mehmet Hattat'tan uçak istedi.
  • Sayın başbakanımızın böyle bir isteği olması gerçekten çok güzel. Ancak bunun oldukça geç kalınmış bir istek olduğunun kanaatindeyim. Hadi varolan teknolojiyi kopyalayarak bir uçak yaptık diyelim bunu uluslararası platformda diğer ülkelere nasıl kabul ettireceğiz. Bu uçakla Avrupa semalarında nasıl uçacağız, hiç bu düşünüldü mü acaba... Bu işe girişmeden önce üniversitelerin durumu gözden geçirilmeli, mühendislik fakültelerinin içler acısı durumu gözden geçirilmeli, Sivil Havacılık Okullarının önemine dikkat çekilmeli diye düşünüyorum.
  • salla,salla,iyice megoloman oldunuz,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cok kotu.
  • mümkünse 3 katlı olsun...ilk kat marabalar ikinci kat ağalar üçüncü katta dini bütün hanedanlar için olsun....
  • ŞU İŞE BAKIN Kİ DEVLETİN BAŞBAKANI ZAMANINDA KAÇAKÇILIKLA,DOLANDIRICILIKLA SUÇLANAN HATTAT AİLESİNDEN UÇAK YAPMASINI İSTİYOR!!!! EY BÜYÜK ALLAH IM ..EL DELİYE HASRET BİZ AKILLIYA.....
  • artık biraz cem uzan vari vaatler oluşmaya başladı gibime gliyor.
  • Islah et Ya'Rab, akıl fikir ihsan eyle mecnun kullarına. Bu millete de sabırlar ver, mümkünse Yusuf sabrı olsun..
  • Elalem kompozitten yapiyor, biz demir sanayinde faaliyet gosteren kuruma ucak yap diyoruz. Uzayda 1000kg demir mi daha agir, yoksa 1000kg pamuk mu diye sormak istiyorum :)
  • demir döküm mü uçak ne anlamadım hep böyle oluyorum işte bunları dinlerken ne alaka anlayanlar açıklayabilir mi yoksa takla mı atalım hep beraber yoksa el ele verelim halay mı çekelim(!) bize müstahak denilir ya, aynen...
  • saka gibi ya,kimse uyarmazmi bunlari,yuzlerce danismanlari var,
  • kanatlar gövde yekpare döküm uçakmı istersiniz
Hema Metal Döküm Fabrikası açılışı dün Başbakan Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın canlı bağlantıyla katıldığı törenle gerçekleştirildi. Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, "120 bin ton/yıl kapasiteli döküm fabrikasını hizmete sunmaktan gururluyuz" dedi.

ERDOĞAN TELEFONLA UÇAK SİPARİŞİ VERDİ
Mamullerinin yüzde 70'ini ihraç eden Hema Endüstri'nin Avrupa ve Amerika'nın haricinde Çin ve Hindistan pazarları ile rekabet edebilmek için gerek kalite gerekse böyle bir fabrikaya ihtiyacı bulunduğunu belirten Hattat "Hema Metal Döküm Fabrikası, kurulduktan sonra ürettiği mamulleri Hindistan ve Çin'e satmaya başlamıştır" dedi.

Hattat, milli tank projesi power pack sistemlerine talip olduğunu söylediği sırada Başbakan Erdoğan "Tank değil Sayın Hattat, uçak üretimi istiyorum" diye seslendi.
BAŞBAKAN ERDOĞAN UÇAK SİPARİŞİ VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın başbakanımızın böyle bir isteği olması gerçekten çok güzel. Ancak bunun oldukça geç kalınmış bir istek olduğunun kanaatindeyim. Hadi varolan teknolojiyi kopyalayarak bir uçak yaptık diyelim bunu uluslararası platformda diğer ülkelere nasıl kabul ettireceğiz. Bu uçakla Avrupa semalarında nasıl uçacağız, hiç bu düşünüldü mü acaba... Bu işe girişmeden önce üniversitelerin durumu gözden geçirilmeli, mühendislik fakültelerinin içler acısı durumu gözden geçirilmeli, Sivil Havacılık Okullarının önemine dikkat çekilmeli diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
salla,salla,iyice megoloman oldunuz,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak cok kotu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mümkünse 3 katlı olsun...ilk kat marabalar ikinci kat ağalar üçüncü katta dini bütün hanedanlar için olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ŞU İŞE BAKIN Kİ DEVLETİN BAŞBAKANI ZAMANINDA KAÇAKÇILIKLA,DOLANDIRICILIKLA SUÇLANAN HATTAT AİLESİNDEN UÇAK YAPMASINI İSTİYOR!!!! EY BÜYÜK ALLAH IM ..EL DELİYE HASRET BİZ AKILLIYA.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
artık biraz cem uzan vari vaatler oluşmaya başladı gibime gliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Islah et Ya'Rab, akıl fikir ihsan eyle mecnun kullarına. Bu millete de sabırlar ver, mümkünse Yusuf sabrı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Elalem kompozitten yapiyor, biz demir sanayinde faaliyet gosteren kuruma ucak yap diyoruz. Uzayda 1000kg demir mi daha agir, yoksa 1000kg pamuk mu diye sormak istiyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
demir döküm mü uçak ne anlamadım hep böyle oluyorum işte bunları dinlerken ne alaka anlayanlar açıklayabilir mi yoksa takla mı atalım hep beraber yoksa el ele verelim halay mı çekelim(!) bize müstahak denilir ya, aynen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
saka gibi ya,kimse uyarmazmi bunlari,yuzlerce danismanlari var,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kanatlar gövde yekpare döküm uçakmı istersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000