09 Aralık 2013, Pazartesi 08:06:37

BAŞBAKAN ERDOĞAN: "EDİRNE'YE HAVAALANI YAPACAĞIZ"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'ye hem eğitim uçuşlarının hem de küçük uçakların iniş-kalkış yapabileceği bir havaalanı inşa edileceğini duyurdu.
  • Once trakyada yabanci bankalara haciz ettirdiginiz arazileri kurtarin da gerisi kolay !!! Ülkeyi satanlarin bu ülkede yatacak yeri bile yok !
  • MEMLEKETIN DOĞUSU ELDEN GİDİYOR , DEVLETE KARŞI SILAHLI KALKIŞMA BAŞLATILDI ,BAŞBAKAN HİÇ BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ HALA SEÇIM GEZİSİNDE. MİTİNG MEYDANLARINDA NUTUK ATIYOR.
  • 21 mart 2014 Ankara-İstanbul Ataturk uçuşlarında 7:00-10:00 arası uçuşların biletleri vergiler hariç 274 lira. 4 ay önceden uçuşun dolması mantıklı mı? Bunun sebebi Thy'nin en iyi havayolu olması mı yoksa Ankara-Atatürk havalanında 'de TEKEL olması mı? Pegasus ile rekabete girip fiyatları indirmeseydi Türk halkı uçağa biraz zor binerdi.
  • bu şehri bulgarlar kapakları açtığı her seferde göl misali sular kaplar , hatay havalanı gibi bi yüzme havuzumuz daha olurmu bilmem ama herşey şoy herşey hava gazı , böbürlenme tekke agası senden büyük allah var !
  • EDİRNE Çorlu ücretsiz servis var artık
  • evet her ilçeye bir üniversite mantığı ile binlerce mezun işsiz..her yere havaalanı saçmalığı ile birçok havaalanı atıl durumda kaldı...bu mu mantık..vatandaşın verğilerini nerelere harcadınız..yazık
  • Çorlu'ya servisler başladı hayırlısı ile Trakya da uçmayan kalmasın
  • tepeden ınme bı kararla havacılık sektorunde başarıyı yakalamak dogru bır yaklaşım dııldır..eger bır yere hava alnı yapımı duşunuluyrsa , oncelıkle bunun bır ıhtıyac olup olmadıgı , yada hangı amaca yonelık bır alan olması konusu ıyıce araştırılmalı, sonra gerekenler yapılmalıdır..popılıst yaklaşımlarla kısa surede acılan hv alanlarımızn durumları ortadadır cunku..
  • Edirne'ye deniz de getirmiceniz mi???
  • Ltb' nin tarif ettiği gibi edirne kırklarelinin ortasında olan hasköy tam merkez yerdir. Yetkililere duyurulur, buraya yapılırsa isabetli olur.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'ye hem eğitim hizmetlerini verecek ve bunun yanında aynı zamanda küçük uçakların inebileceği bir havaalanını kazandıracaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, "26 havaalanımız vardı. Şimdi 52 havaalanımız var. Dünyanın en saygın havayoluna artık biz sahibiz. İlk 7 içindeyiz. Öyle yan gelip yatarak gelmedik buralara. Artık rahatlıkla otobüsle seyahat eder gibi uçakla seyahat ediyor. İşte Trakya’da Çorlu’yu halkımızın hizmetine açtık. Bu hale getirdik. İnşallah şimdi Edirne’de de bir eğitim noktasında bir havaalanını açmak suretiyle hem eğitim hizmetlerini verecek ve bunun yanında aynı zamanda küçük diyebileceğimiz uçakların inebileceği, halka hizmet noktasında bir adımı inşallah Edirnemize kazandıracağız." açıklamasını yaptı. 

BAŞBAKAN ERDOĞAN: "EDİRNE'YE HAVAALANI YAPACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Once trakyada yabanci bankalara haciz ettirdiginiz arazileri kurtarin da gerisi kolay !!! Ülkeyi satanlarin bu ülkede yatacak yeri bile yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
MEMLEKETIN DOĞUSU ELDEN GİDİYOR , DEVLETE KARŞI SILAHLI KALKIŞMA BAŞLATILDI ,BAŞBAKAN HİÇ BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ HALA SEÇIM GEZİSİNDE. MİTİNG MEYDANLARINDA NUTUK ATIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 10 yıl önce
21 mart 2014 Ankara-İstanbul Ataturk uçuşlarında 7:00-10:00 arası uçuşların biletleri vergiler hariç 274 lira. 4 ay önceden uçuşun dolması mantıklı mı? Bunun sebebi Thy'nin en iyi havayolu olması mı yoksa Ankara-Atatürk havalanında 'de TEKEL olması mı? Pegasus ile rekabete girip fiyatları indirmeseydi Türk halkı uçağa biraz zor binerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 10 yıl önce
bu şehri bulgarlar kapakları açtığı her seferde göl misali sular kaplar , hatay havalanı gibi bi yüzme havuzumuz daha olurmu bilmem ama herşey şoy herşey hava gazı , böbürlenme tekke agası senden büyük allah var !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
EDİRNE Çorlu ücretsiz servis var artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trc ~ 10 yıl önce
evet her ilçeye bir üniversite mantığı ile binlerce mezun işsiz..her yere havaalanı saçmalığı ile birçok havaalanı atıl durumda kaldı...bu mu mantık..vatandaşın verğilerini nerelere harcadınız..yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 10 yıl önce
sayin trc sen vergi veriyormusun,vergisini veren senin kadar elstirmiyor
Her Yere ~ 10 yıl önce
Tabi ki de. Bakın ben vergi veriyorum ama eleştirmiyorum. Hakkım olanı istiyorum, bizim mahalleye de bir havaalanı. Domestic olsun bizim olsun.
u ya cvp ~ 10 yıl önce
hee verğimide veririm hesapta sorarım...ben kafamı kuma gömmedim
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çorlu'ya servisler başladı hayırlısı ile Trakya da uçmayan kalmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
tepeden ınme bı kararla havacılık sektorunde başarıyı yakalamak dogru bır yaklaşım dııldır..eger bır yere hava alnı yapımı duşunuluyrsa , oncelıkle bunun bır ıhtıyac olup olmadıgı , yada hangı amaca yonelık bır alan olması konusu ıyıce araştırılmalı, sonra gerekenler yapılmalıdır..popılıst yaklaşımlarla kısa surede acılan hv alanlarımızn durumları ortadadır cunku..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz yok mu? ~ 10 yıl önce
Edirne'ye deniz de getirmiceniz mi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Helal olsun sana kardeş.
hasköylü ~ 10 yıl önce
Ltb' nin tarif ettiği gibi edirne kırklarelinin ortasında olan hasköy tam merkez yerdir. Yetkililere duyurulur, buraya yapılırsa isabetli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000