13 Aralık 2013, Cuma 15:08:45

BAŞBAKAN, BİNALİ YILDIRIM'I RESMEN DUYURDU

Başbakan Erdoğan, AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olduğunu duyurdu.
  • Sayın bakanım Neden....???
  • Akp li değilim ama Cumhuriyet tarihinin en icracı en verimli bakanıydı, özellikle MEB gibi boşa harcanmış 11 yıla (ve kuşaklara) bakınca. öncelikle her şey için kendisine teşekkür etmek lazım. halen yüzlerce şantiyede binlerce kişi çalışıyor projelerde.İzmir' i büyük olasılıkla alamayacak ve seçim kaybetmiş biri olarak anılacak , yüzündeki ifade mutsuzluğunu anlatıyor.
  • Bence İzmir'i yine CHP alacak. Fakat (Ahmet Priştina'nın ani ölümüyle bulunan) Aziz Kocaoğlu'nu nereden buldularsa oraya geri iade etsinler. Adam sadece 'var' ; ama varlığının nedenini anlayamamış. Hizmet'e gelince; ben yıllarca 10 dakikada bir otobüsün geçmesi gereken otobüs durağında 45 dakika karda kışta otobüs beklediğimi biliyorum. İstanbul'a taşındığımızda ise otobüs şöförünün "1 dakika geç kaldık" diyerek koştuğunu gördüm. Siz anlayın artık.
  • 35 yaşında, doğma büyüme İzmirli, Karşıyakalı ve Atatürk milliyetçisi bir Türk olarak dün gördüm ki; başbakan ve tayfasının ziyareti sırasında hayatında Karşıyaka tribün kültürü nedir bilmeyen ve hiçbir spor müsabakasına gitmemiş, boyunlarına Karşıyaka atkısı takarak taraftar imajı verilip alkış tutturulan tipler ne kadar sahteyse, misyonlarını yerine getirmekte kullandıkları stratejinin sahte olduğunu İzmirliler iyi biliyor.
  • ilk seçildiğinde sol partiden buca belediye başkanı olan ve ÇALIŞKANLIĞIYLA BİLİNEN CEMİL ŞEBOY nasılki saf değiştirip AKP den seçilebildiyse bucada binali yıldırımda ÇALIŞKANLIĞI SAYESİNDE AKP ye İZMİRİ kazandırır. İZMİRDE TAKIM TUTAR GİBİ parti tutan köhneleşmiş zihniyetler çok doğru ama izmirde çalışkanlığa oy verecek bilinçli seçmen de var nitekim de yukarda ki örnekde olduğu gibi binali yıldırımı ŞİMDİDEN KUTLAR başarılarının devamını dilerim. GERÇEK İZMİRLİ
  • İzmir'de CHP odunu aday gösterse gene kazanır. Bİnali Yıldırım gibi bir insan İzmir'in makus talihi için iyi bir şans olabilir ama, maalesef İzmir'de bunu idrak edebilecek bilinçte insanlar azınlığı oluşturuyor.
  • Ben bir izmirli olarak izmire gelmeyen hizmetleri beklemekten bıktım, yanı başımızdaki kasaba gözüyle baktıgımız aydın bile belediyecilikte izmirden daha iyi. her yagmurda venedike dönen caddeler, iki damla yagmur yagdımı uzayan trafik ve daha niceleri. akp li degilim ama bir dönem akp nin izmiri almasından yanayım. izmir halkı artık hizmet istiyor. binali yıldırım cok güclü bir aday hele ki aziz kocaoglu tekrardan aday olursa. bakanın izmire cok sey katacagını düşünüyorum, ztn katmazsa da izmir insanı getirdiği gibi götürmesini de bilir. biz türk milleti olarak deneme yanılma yöntemini cok seviyoruz bunda da bi kereden bişey olmaz mantıgı agır basarsa sasmayın.
  • Kafayı sıyırmayın gencler
  • Partiye gore degil adamina gore oy verirlerse izmirde bi surpriz yasanabilecek gibi gorunuyor
  • Hükümet belki de en başarılı bakanını "seçim kaybeden" bir politikacı olarak kariyer sonunu belirliyor. Eğer 3 dönem konusunda sonradan vazgeçmezler ise, Ulaştırma Bakanı bu kadar proje ile değil, kaybettiği seçim ile hatırlanacaktır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin kalesi İzmir'de, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

AK Parti'nin İzmir adayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım oldu. Başbakan Erdoğan, "İzmir'le birlikte 12 şehir bugün belediye başkan adaylarıyla burada. Hep birlikte Ege'yi dönüp değiştirecek modern bir bölge haline getireceğiz." dedi.

BAŞBAKAN, BİNALİ YILDIRIM'I RESMEN DUYURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Neden ama ~ 10 yıl önce
Sayın bakanım Neden....???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en iyi bakan ~ 10 yıl önce
Akp li değilim ama Cumhuriyet tarihinin en icracı en verimli bakanıydı, özellikle MEB gibi boşa harcanmış 11 yıla (ve kuşaklara) bakınca. öncelikle her şey için kendisine teşekkür etmek lazım. halen yüzlerce şantiyede binlerce kişi çalışıyor projelerde.İzmir' i büyük olasılıkla alamayacak ve seçim kaybetmiş biri olarak anılacak , yüzündeki ifade mutsuzluğunu anlatıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence İzmir'i yine CHP alacak. Fakat (Ahmet Priştina'nın ani ölümüyle bulunan) Aziz Kocaoğlu'nu nereden buldularsa oraya geri iade etsinler. Adam sadece 'var' ; ama varlığının nedenini anlayamamış. Hizmet'e gelince; ben yıllarca 10 dakikada bir otobüsün geçmesi gereken otobüs durağında 45 dakika karda kışta otobüs beklediğimi biliyorum. İstanbul'a taşındığımızda ise otobüs şöförünün "1 dakika geç kaldık" diyerek koştuğunu gördüm. Siz anlayın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 10 yıl önce
pes yahu yalan olurda bukadar olmaz İzmire gelmişte "karda kışta" otobüs beklemişmiş benim bildiğim izmire son kar 5 sene önce yağdıydı...Ha sen hala istanbulda çalışan o çağdışı halk otobüslerinden beklemişsen o ayrı tabii:)))))
flat eric ~ 10 yıl önce
35 yaşında, doğma büyüme İzmirli, Karşıyakalı ve Atatürk milliyetçisi bir Türk olarak dün gördüm ki; başbakan ve tayfasının ziyareti sırasında hayatında Karşıyaka tribün kültürü nedir bilmeyen ve hiçbir spor müsabakasına gitmemiş, boyunlarına Karşıyaka atkısı takarak taraftar imajı verilip alkış tutturulan tipler ne kadar sahteyse, misyonlarını yerine getirmekte kullandıkları stratejinin sahte olduğunu İzmirliler iyi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞEBOY ÖRNEĞİ ~ 10 yıl önce
ilk seçildiğinde sol partiden buca belediye başkanı olan ve ÇALIŞKANLIĞIYLA BİLİNEN CEMİL ŞEBOY nasılki saf değiştirip AKP den seçilebildiyse bucada binali yıldırımda ÇALIŞKANLIĞI SAYESİNDE AKP ye İZMİRİ kazandırır. İZMİRDE TAKIM TUTAR GİBİ parti tutan köhneleşmiş zihniyetler çok doğru ama izmirde çalışkanlığa oy verecek bilinçli seçmen de var nitekim de yukarda ki örnekde olduğu gibi binali yıldırımı ŞİMDİDEN KUTLAR başarılarının devamını dilerim. GERÇEK İZMİRLİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHP kalesi ~ 10 yıl önce
İzmir'de CHP odunu aday gösterse gene kazanır. Bİnali Yıldırım gibi bir insan İzmir'in makus talihi için iyi bir şans olabilir ama, maalesef İzmir'de bunu idrak edebilecek bilinçte insanlar azınlığı oluşturuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 10 yıl önce
Ben bir izmirli olarak izmire gelmeyen hizmetleri beklemekten bıktım, yanı başımızdaki kasaba gözüyle baktıgımız aydın bile belediyecilikte izmirden daha iyi. her yagmurda venedike dönen caddeler, iki damla yagmur yagdımı uzayan trafik ve daha niceleri. akp li degilim ama bir dönem akp nin izmiri almasından yanayım. izmir halkı artık hizmet istiyor. binali yıldırım cok güclü bir aday hele ki aziz kocaoglu tekrardan aday olursa. bakanın izmire cok sey katacagını düşünüyorum, ztn katmazsa da izmir insanı getirdiği gibi götürmesini de bilir. biz türk milleti olarak deneme yanılma yöntemini cok seviyoruz bunda da bi kereden bişey olmaz mantıgı agır basarsa sasmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bulut ~ 10 yıl önce
Kafayı sıyırmayın gencler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Partiye gore degil adamina gore oy verirlerse izmirde bi surpriz yasanabilecek gibi gorunuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B. Yıldırım ~ 10 yıl önce
Hükümet belki de en başarılı bakanını "seçim kaybeden" bir politikacı olarak kariyer sonunu belirliyor. Eğer 3 dönem konusunda sonradan vazgeçmezler ise, Ulaştırma Bakanı bu kadar proje ile değil, kaybettiği seçim ile hatırlanacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000