02 Ağustos 2017, Çarşamba 16:31:28

Başarılı TGS personeli ödüllendirildi

Türk Hava Yolları Yer Hizmetleri Başkanlığı, Bagaj Hizmet Kalitesi Ölçüm Çalışmaları kapsamında başarılı personeller için ödül töreni düzenledi.
  • Harekat bu kadro ile tk ya geçsinde bakın apronda pozisyonlarda mangal yapan kafa çeken neler görürsünüz. Tüm TGS birimleri bu iş bilmezlerin açıklarını kapayarak sefer gönderiyor. Neyseki değerleri toparlayıp captana verebiliyorlar. Gerisi hakgetire. Emniyet disiplin sıfır.. Allah korusun diyor ve mikrofonu cevap yazacak olanlara borakıyorum.
  • SAYIN AİRPORT YETKİLİLERİ AK MEDYA GRUBUNDASINIZ VE THY VE TGS DE SİZİN GRUNDA BUNUN BİLİNCİNDEYİZ AMA SİZİ TARAFSIZ VE DÜRÜST HABERCİLİĞE DAVET EDİYORUM BAZI YAYINLARI MAKASLAMAYIN LÜTFEN...
  • Tk harekat kısmında oturan tk lılar inşallah birkaçınız bunu okuyordur Yalanlarınıza aşagıda çalışan o saf ve temiz çocukları alet etmeyin ,EGO'nuz yüksek olabilir,çokta maaş alıyor olabilirsiniz ,gün gelir hesaplaşma vakti geldiğinde hesap veremezsiniz ,maaşınız o hesabı ödemeye yetmez haberiniz ola ,insanlarla oynamayın!
  • Kurumsal firmalarda Ödül verirken belli bir ölçüye göre olmalı,bu tablolar halinde yayınlanmalı tarihler istatistiksel veriler falan olmalı,ama gel görki ortada sadece laf var ,en az bagajı sen sen sen bıraktınız işte ödülünüz tebrikler Böyle yaparsan inandırıcılığın olmaz ve alttaki yorumların gelmesi normal kimse alınmasın
  • Davetlilere bir su verseydiniz bari.
  • Davetlilere bir su verseydiniz bari.
  • Birinci kaptan bizi F.O.D olarak görüyorda nere kaldı tgs
  • Bagajları çıkartıp yetiştiren biziz ödülü alan başkası Bagaj şuttan çıkar !
  • Lise Mezunuyum Tgs'de Müdürlük verirler mi
  • bunlarmıymış başarılı personel?? yalakalık kriteri vardır muhakkak bu seçimde. o varsa zaten doğrudur seçilmeleri.
Türk Hava Yolları Yer Hizmetleri Başkanlığı, Bagaj Hizmet Kalitesi Ölçüm Çalışmaları kapsamında başarılı personeller için ödül töreni düzenledi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük VIP Salonu'nda düzenlenen törene THY yöneticileri ve THY'nin yer hizmetleri sağlayıcısı Turkish Ground Services yöneticileri de katıldı. Harekat Personeli, Çağrı Merkezi Bagaj Birimi ve Yer Hizmetleri Posta Başı olarak görev yapan personellere 2016 yılında gösterdikleri performans nedeniyle ödül verildi.

Bagaj Hizmetleri Yönetim Müdürlüğü Operasyon Yönetim Şefliği tarafından yapılan analizlerin sonucu olarak; 2016 yılı verilerine göre görevli olduğu seferlerde en az bagaj kalan/en başarılı Harekat personelleri ve Posta Başılar ödüllerini yöneticilerinin elinden aldı.

Ödüle layık görülen TGS harekat koordinatörlerinden Orhan Ünver, Rıfat Serkan Şuşoğlu, Cihan Yaşar Kökpınar ve TGS postabaşılarından Serkan Başkan, Adem Sert, Sadil Gökbulut'a diledikleri bir noktaya gidiş-dönüş pass bilet hediye edildi.





Başarılı TGS personeli ödüllendirildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (120)

TGS den ~ 6 yıl önce
Harekat bu kadro ile tk ya geçsinde bakın apronda pozisyonlarda mangal yapan kafa çeken neler görürsünüz. Tüm TGS birimleri bu iş bilmezlerin açıklarını kapayarak sefer gönderiyor. Neyseki değerleri toparlayıp captana verebiliyorlar. Gerisi hakgetire. Emniyet disiplin sıfır.. Allah korusun diyor ve mikrofonu cevap yazacak olanlara borakıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vuuuuuuuoooooww ~ 6 yıl önce
Doğru şeyler duyunca oluyor ben köşe 4
BİLEN BİLİR ~ 7 yıl önce
SAYIN AİRPORT YETKİLİLERİ AK MEDYA GRUBUNDASINIZ VE THY VE TGS DE SİZİN GRUNDA BUNUN BİLİNCİNDEYİZ AMA SİZİ TARAFSIZ VE DÜRÜST HABERCİLİĞE DAVET EDİYORUM BAZI YAYINLARI MAKASLAMAYIN LÜTFEN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk harekat okusun ~ 7 yıl önce
Tk harekat kısmında oturan tk lılar inşallah birkaçınız bunu okuyordur Yalanlarınıza aşagıda çalışan o saf ve temiz çocukları alet etmeyin ,EGO'nuz yüksek olabilir,çokta maaş alıyor olabilirsiniz ,gün gelir hesaplaşma vakti geldiğinde hesap veremezsiniz ,maaşınız o hesabı ödemeye yetmez haberiniz ola ,insanlarla oynamayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Veri nerde ? ~ 7 yıl önce
Kurumsal firmalarda Ödül verirken belli bir ölçüye göre olmalı,bu tablolar halinde yayınlanmalı tarihler istatistiksel veriler falan olmalı,ama gel görki ortada sadece laf var ,en az bagajı sen sen sen bıraktınız işte ödülünüz tebrikler Böyle yaparsan inandırıcılığın olmaz ve alttaki yorumların gelmesi normal kimse alınmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su ~ 7 yıl önce
Davetlilere bir su verseydiniz bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Su ~ 7 yıl önce
Davetlilere bir su verseydiniz bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boing İkinci kaptan F.O.....D ~ 7 yıl önce
Birinci kaptan bizi F.O.D olarak görüyorda nere kaldı tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şutoglu ~ 7 yıl önce
Bagajları çıkartıp yetiştiren biziz ödülü alan başkası Bagaj şuttan çıkar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp in Desteği ~ 7 yıl önce
Ramp olmassa hepiniz her birim hikayesiniz
Çıkamayıncada :)) ~ 7 yıl önce
Ramp destek vermedi oyuzden bagajlar hep kaldı.... 6 ay sonra... şutta bu ay hiç bagaj bırakılmadı büyük başarımızı herkes duysun :))) ha tabi ay şubat:))))
Luşo ~ 7 yıl önce
Lise Mezunuyum Tgs'de Müdürlük verirler mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
luşo'ya ~ 7 yıl önce
şu fotoğraftakilerle bir konuş bence. tegese'yi senin üstüne bile yaparlar. müdürlük ne kelime. şu fotoğrafta gördüğün elemanlar bu işlerin piri. iyi bilirler.
.... ~ 7 yıl önce
bunlarmıymış başarılı personel?? yalakalık kriteri vardır muhakkak bu seçimde. o varsa zaten doğrudur seçilmeleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000