25 Kasım 2010, Perşembe 15:52:13

BANGLADEŞ SEFERLERİ ARTIYOR

Türkiye ve Bangladeş arasında ikili hava ulaştırma anlaşması imzalandı…
  • ya kardesim ne deyon yaa sende alibeyin pegasusu ile ucsaydin
  • gel sivasa gerçi haftada şimdilik 3 ve yer malesef pek bulunmuyor ama olsun idare edersin arada 1 saat hiç rötarda yok
  • şu kayseriye başlamaz olaydiniz. bi kere de zamaninda kalkkin artik ya.. yine 1 ,30 dakika gecikme var. sis mi var firtinami _ karmi yagdi ? ne oldu da 1,5 saat gecikme var ya!!..boyle ciddiyetsizlikmi olur, bizde seviniyorduk anadolu jet geldi pegasusa kalmayacagiz diye. pegasus yolculari uctu gitti el salladik.onlar inip eve gidecek biz daha hala ucaga binebilecekmiyiz belli değil.
  • super altyapi oluşturmuş thy :)Allah islah etsin ne diyeyim :)
  • Hayirli olsun THy filoya yeni girecek ucaklarin alt yapisini olusturmus bilene diyelim cok iyi bir yonetim ve isbirligi ornegi
Türkiye ve Bangladeş Sivil Havacılık Otoriteleri, iki ülke arasındaki mevcut ikili hava ulaştırma anlaşmasını revize etmek amacıyla 24 Kasım 2010 tarihinde Ankara’da bir araya geldi.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru ve Bangladeş Sivil Havacılık Genel Müdürü Mahmut Hussain başkanlığında gerçekleştirilen görüşmelerde, yeni uçuş noktaları ve sefer artışları konusunda mutabakat sağlandı.

İmzalanan Mutabakat Zaptı’na göre; Türkiye ve Bangladeş için ara noktanın Karaçi, Türkiye için öte noktanın Ho Chi Minh City, Bangladeş için ise öte noktanın Londra olmasına karar verildi. Türkiye ve Bangladeş için tarifeli sefer noktalarına sonradan belirlenecek ikişer noktanın eklenmesi konusunda da anlaşma sağlandı.

Taraflar, ayrıca iki ülke arasında yapılan seferlerin arttırılması konusunda da mutabık kaldı. Türkiye ile Bangladeş arasında tarifeli yolcu seferleri sayısının haftalık 14 frekansa yükseltilmesine ve tarifeli kargo seferlerinin de frekans, kapasite ve nokta kısıtlaması olmaksızın yapılmasına karar verildi.
BANGLADEŞ SEFERLERİ ARTIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
ya kardesim ne deyon yaa sende alibeyin pegasusu ile ucsaydin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gel sivasa gerçi haftada şimdilik 3 ve yer malesef pek bulunmuyor ama olsun idare edersin arada 1 saat hiç rötarda yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu kayseriye başlamaz olaydiniz. bi kere de zamaninda kalkkin artik ya.. yine 1 ,30 dakika gecikme var. sis mi var firtinami _ karmi yagdi ? ne oldu da 1,5 saat gecikme var ya!!..boyle ciddiyetsizlikmi olur, bizde seviniyorduk anadolu jet geldi pegasusa kalmayacagiz diye. pegasus yolculari uctu gitti el salladik.onlar inip eve gidecek biz daha hala ucaga binebilecekmiyiz belli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
super altyapi oluşturmuş thy :)Allah islah etsin ne diyeyim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayirli olsun THy filoya yeni girecek ucaklarin alt yapisini olusturmus bilene diyelim cok iyi bir yonetim ve isbirligi ornegi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000