23 Mayıs 2010, Pazar 16:53:19

"BANA BEYAZ GELİNLİK GİYDİRECEKTİN"

Adana Havalimanı’ndan eğitim amaçlı havalandıktan sonra Mersin’in Tarsus ilçesi’nde düşen uçakta hayatını kaybeden Alper Şen, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Şen’in kısa bir süre sonra evleneceği nişanlısının ağıtları yürekleri dağladı.
  • seni çok özlüyorum :(... pamugum.
  • alperim güzel kardeşim neden bizi bu kadar erken terk ettin neden.. kadir çağıran
  • ah Alperim, ne güzel bir bebektin, kıvır kıvır sarı saçların vardı. Kıpır kıpırdın, pek çabuk büyüdün, çok çabuk bitirdin hayatı. Kaderin böyleymiş , Allahtan kader inancımız var yoksa dayanılacak bir acı değil. Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
  • gökyüzüne kanat açtınız. ışıklar içinde uyuyun.
  • her meslekte olduğu gibi bizim mesleğimizde de bu risk var işte ne yazıkki. hava şehitlerimize allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum.umarın böyle üzücü kazaları birdaha yaşamayız...
  • bir aydan kısa bir süre önce Ankarada SHGM de yan yana gelip, asansör muhabbeti yapmıştık dilek olay boşuna dememişler pilotun akşam gideceği yer ya evdir ya kara topraktır. Senin ve bu yolda hayatını kaybeden kader arkadaşının mekanı cennet kabri meleklerle dolu olsun....her çorlu geçişimde aklımda olcaksın...rahat uyu
  • AH BE KARDEŞLERİM BE AHHHH!!! NEDEN ATEŞ DÜŞÜRÜRSÜNÜZ AİLELERİNİZİN OCAĞINA???!!! ALLAH dan RAHMET KEDERLİ AİLESİNE SABIRLAR EYLESİN YÜCE RABBİM!!!
  • Allah rahmet eylesin. ikiside huzur içinde yatsın. Ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. S.Murat ARAT
  • Mekanınız cennet olsun Alper ve Erkan...
  • allah mekanını cennet eylesin cimbomlu kardeşim
O havacı bir babanın havacı oğlu idi. Daha hayatının baharındaydı. Havacılıkla yatıp havacılıkla kalkıyordu. Baba Hüsamettin Şen’in deyimiyle havacılık onun için en güzel meslekti. İtibarı da bir o kadar güzeldi.

Alper Şen tıpkı babası gibi load master idi. Ama baba Hüsamettin Şen onun load master olarak kalmasını istemiyordu. Load Master’lık meşakkatli bir işti. Oğlunu pilot olması için teşvik etmişti. Bu sebeple PPL eğitimini Bon Air’de aldı. PIC (yalnız uçuş) eğitimini ise Tarkim Uçuş Okulu’nda tamamlattıracaktı.

Az kalmıştı pilot olmasına. Saatlerini sayıyordu artık ve O’nun için son uçuştu o talihsiz gün. Tıpkı onun gibi pilot adayı olan Erkan Gürkan’la aynı uçakla uçup pilot olabilmenin son saatini dolduracaktı. İkisi de o olmaz olası kazada gencecik hayatlarını kaybettiler.

Alper Şen’in cenazesi bugün yüzlerce seveni tarafından Çorlu’nun Yenice Beldesi’ne bağlı Deregündüzlü Köyü’nde yürekleri parçalayan ağıtlar ve gözyaşları ile toprağa verildi. Arkadaşları, sevenleri, ailesi, Mac Star Havayolları, Tarkim Uçuş Okulu Sahibi Faruk Bayındır ve pilot adayı arkadaşlarının katıldığı cenaze töreninde Alper Şen’in kısa bir süre sonra evleneceği nişanlısı Özlem’in ağıtları yürekleri dağladı. Alper Şen’in nişanlısı Özlem cenaze boyunca kaskatı kesilmişti. Konuşmayı bile unutmuştu. Çenesi kilitlenmişti adeta. İçin için ağlarken kendi içindeki yangını baba Hüsamettin Şen’e yansıtmadan onu teselli etmeye çalışıyordu. Ta ki cenaze defnedilinceye kadar. Alper Şen’in cansız bedeni toprağa verilirken nişanlısı Özlem şöyle feryat ediyordu. “Hani bana beyaz gelinlik giydirecektin. Şimdi beyazlar içinde sensin Alperim. Toprak atmayın Alperimin üzerine, o karanlık yerlerden korkar. Ne olur Alperimin üzeri açık kalsın” İşte bu sözler cenaze törenine katılanların acısını bir kez daha artırıyordu.

Baba Hüsamettin Şen ise AirportHaber’e şunları söylüyordu. “Ne olur bu işin takipçisi olun. Benim oğlum çok iyi bir havacıydı. O bu uçağı asla düşürmezdi. Uçuş okulları daha iyi denetlensin. Biliyorum Sivil Havacılık iyi denetim yapıyor ama bir yerlerde aksaklık, eksiklik var. O eksikliği bulun. Havacılık güzel bir meslek, itibarlı bir meslek. Ama benim başıma gelen bu talihsizliği kimsenin yaşamasını istemiyorum.”

Cenazeye Ak Parti Tekirdağ Milletvekili İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut da katıldı. AirportHaber ve Airport TV Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık da cenazeye katılarak baba Hüsamettin Şen’e başsağlığı dileklerinde bulundu.

AirportHaber ve Airport TV olarak tüm sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyoruz.





















"BANA BEYAZ GELİNLİK GİYDİRECEKTİN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

shelRAl ~ 12 yıl önce
seni çok özlüyorum :(... pamugum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
alperim güzel kardeşim neden bizi bu kadar erken terk ettin neden.. kadir çağıran

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ah Alperim, ne güzel bir bebektin, kıvır kıvır sarı saçların vardı. Kıpır kıpırdın, pek çabuk büyüdün, çok çabuk bitirdin hayatı. Kaderin böyleymiş , Allahtan kader inancımız var yoksa dayanılacak bir acı değil. Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gökyüzüne kanat açtınız. ışıklar içinde uyuyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her meslekte olduğu gibi bizim mesleğimizde de bu risk var işte ne yazıkki. hava şehitlerimize allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum.umarın böyle üzücü kazaları birdaha yaşamayız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir aydan kısa bir süre önce Ankarada SHGM de yan yana gelip, asansör muhabbeti yapmıştık dilek olay boşuna dememişler pilotun akşam gideceği yer ya evdir ya kara topraktır. Senin ve bu yolda hayatını kaybeden kader arkadaşının mekanı cennet kabri meleklerle dolu olsun....her çorlu geçişimde aklımda olcaksın...rahat uyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AH BE KARDEŞLERİM BE AHHHH!!! NEDEN ATEŞ DÜŞÜRÜRSÜNÜZ AİLELERİNİZİN OCAĞINA???!!! ALLAH dan RAHMET KEDERLİ AİLESİNE SABIRLAR EYLESİN YÜCE RABBİM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet eylesin. ikiside huzur içinde yatsın. Ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. S.Murat ARAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mekanınız cennet olsun Alper ve Erkan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
allah mekanını cennet eylesin cimbomlu kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000