03 Kasım 2011, Perşembe 07:45:59

BAMTUR'A İFLAS ETTİ YOLCULAR MAĞDUR OLDU

Bamtur bayram turlarını iptal etti, tatilciler mağdur oldu
  • bamtur un beklenen sonu geldi hala kabul etmeseler bile bu sonuçtan kaçamayacaklar. rehber arkadaşların duaları kabul oluyor. çok insanın ahını aldılar. sektör ün içinde olanlar zaten bamturu çok iyi bilir.
  • bamtur kendi sitesinde kamuoyuna açıklama yapıp iflas etmediğini duyurmuştur. gerekli açıklamları kendi sitesinde okumalısınız sonra ona göre eleştri yaparsınız. bence doğru bir karar almıştır. açıklamalarına dayanarak.
  • acentalar tatil ücretine ilave olarak sigorta için de para alıyor olası bir mağduriyet için. sonuç yine aynı
  • Malesef yeni bir tur operatörü daha yolcuları mağdur etmeyi başardı!! Umarım bu son olur..
İspanya'nın Madrid, Barcelona ve Mallorca kentlerine giden fakat otel paralarının ödenmemesinden, transferlerinin yapılamasından ve programlarındaki gezilerin hiçbirine gidememekten dolayı mağdur olan 400 kadar Türk tatilci yurda döndü.

Madrid'de ve Barcelona'daki 180'er, Mallorca'daki 40 kadar Türk tatilci, Madrid'den havalanan Onur Air'e ait 8Q 228 sefer sayılı uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan tatilciler, seyahat acentasının kendilerini mağdur ettiğini söyleyerek, acenta hakkında dava açacaklarını söylediler.

Türk tatilciler, sorunlarının hemen uçaktan iner inmez başladığını belirterek, "Önce otobüslere bindik, fakat Barcelona'dan yaklaşık 50 km. ayrıldıktan sonra otobüsümüz durdurularak, bizden para istendi, İspanya polisinin zoruyla otobüs bizi otele götürdü. Burada da oda paralarının ödenmediğini öğrendik ve otele alınmadık. Daha sonra parasını cebimizden ödeyerek otelde kaldık" şeklinde konuştular.
BAMTUR'A İFLAS ETTİ YOLCULAR MAĞDUR OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bamtur un beklenen sonu geldi hala kabul etmeseler bile bu sonuçtan kaçamayacaklar. rehber arkadaşların duaları kabul oluyor. çok insanın ahını aldılar. sektör ün içinde olanlar zaten bamturu çok iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bamtur kendi sitesinde kamuoyuna açıklama yapıp iflas etmediğini duyurmuştur. gerekli açıklamları kendi sitesinde okumalısınız sonra ona göre eleştri yaparsınız. bence doğru bir karar almıştır. açıklamalarına dayanarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
acentalar tatil ücretine ilave olarak sigorta için de para alıyor olası bir mağduriyet için. sonuç yine aynı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Malesef yeni bir tur operatörü daha yolcuları mağdur etmeyi başardı!! Umarım bu son olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000