28 Kasım 2012, Çarşamba 13:28:17

BALONDAN DÜŞEN PİLOT ÖLDÜ!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde sıcak hava balonunun pilotu acil iniş yaptığı sırada balondan düşerek yaşamını yitirdi.
  • Değerli Özkan Hocamıza Allahtan Rahmet, kederli ailesine ve tüm balonculuk camiasına başsağlığı dilerim. BUTTERFLY BALON adına PİLOT - KALİTE MÜDÜRÜ Tamer KAVCU
  • Bu işin sorumluları da en kısa zamanda hesap verir inşallah , Allah rahmet etsin
  • hocama allah tan rahmet diler kederli ailesine ve alattin bolona baş sağlığı dilerim. sn ersin ediz yürek ede bu kaza için geçmiş olsun dileklerimi sunarım
  • özkan abi mekanın cennet olsun, nur içinde uyu cok canım yandı bu gün, senin güler yüzün neşen hiç gözümün önünden gitmiyor . tüm balon camiyasının başı sağ olsun .
  • THK Gökçen Havacılık Balon İşletme Müdürlüğü ailesi olarak; Değerli büyüğümüz ağabeyimiz ve hocamız Hüseyin ÖZKAN BÜYÜKOĞLU'na Allah'tan rahmet diler, kederli ailesine sabırlar dileriz. Mekanın cennet olsun.
  • mekanı cennet olsun..

Özel bir firmaya ait sıcak hava balonu 4 kişiyle Bayraktepe Kayak Merkezi'nden havalandı. Yaklaşık yarım saat sonra Sarıkamış'a 15 kilometre uzaklıktaki Asboğa Gölü yakınlarında ani rüzgar nedeniyle balon pilotu 61 yaşındaki Hüseyin Özkan Büyükoğlu acil iniş yapmak istedi.

Bu sırada balonun taşlara çarpması sonucu pilot Büyükoğlu, balondan düştü. Ambulansla Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Büyükoğlu, hayatını kaybetti. Ayağı kırılan Ali Şibik de Kars Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, olayla ilgili yaptığı açıklamada, özel bir firmaya ait 5 kişilik sıcak hava balonunun 4 kişiyle sabah saat 07.15'te havalandığını belirtti.

 

BALONDAN DÜŞEN PİLOT ÖLDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tamer KAVCU ~ 11 yıl önce
Değerli Özkan Hocamıza Allahtan Rahmet, kederli ailesine ve tüm balonculuk camiasına başsağlığı dilerim. BUTTERFLY BALON adına PİLOT - KALİTE MÜDÜRÜ Tamer KAVCU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumlular ~ 11 yıl önce
Bu işin sorumluları da en kısa zamanda hesap verir inşallah , Allah rahmet etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman ~ 11 yıl önce
hocama allah tan rahmet diler kederli ailesine ve alattin bolona baş sağlığı dilerim. sn ersin ediz yürek ede bu kaza için geçmiş olsun dileklerimi sunarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayı ~ 11 yıl önce
özkan abi mekanın cennet olsun, nur içinde uyu cok canım yandı bu gün, senin güler yüzün neşen hiç gözümün önünden gitmiyor . tüm balon camiyasının başı sağ olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevzat KÖSE ~ 11 yıl önce
THK Gökçen Havacılık Balon İşletme Müdürlüğü ailesi olarak; Değerli büyüğümüz ağabeyimiz ve hocamız Hüseyin ÖZKAN BÜYÜKOĞLU'na Allah'tan rahmet diler, kederli ailesine sabırlar dileriz. Mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mekanı cennet olsun ~ 11 yıl önce
mekanı cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000