17 Mayıs 2010, Pazartesi 09:28:16

Balkonlu uçak olur mu?

Afrika'ya safariye gidiyor olsalar bile evlerinin konforunu yanlarında taşımak isteyen insanlar var. Bu 'beş yıldızlı kampçıları' düşünen BAE Systems ve Design Q, lüks seyahatin bir adım daha ileriye götüren bir uçak tasarladı...
  • aynen o uçak ,satacak yer bulamayınca böyle abuk subuk pazarlama taktikleri kullanmaya başladılar.yoksa ellerinde kalıyo ürettikleri.
  • terasli ucak istiyoh
  • demek ki yakında cabrio uçak ta yapar bunlar.
  • bu uçak bizim kurtulduk diye deve kestiğimiz uçak değilmi

Dört motorlu Avro Business Jet Explorer Four, küçük pistlere ve düzgün olmayan zeminlere inebilecek ve zengin yolvcularını vahşi doğanın ortasına doğrudan götürebilecek şekilde tasarlandı.

Sunulan komfor bununla da kalmıyor. Uçak herhangi bir alana inmişken bir düğmeye basıldığında uçağın yanındaki kapı açılıyor ve uçak gövdesinden çıkan bir platform manzarayı evinizin verandasındaymışçasına izleme fırsatı sağlıyor.

Sadece 24 milyon dolara A sınıfı hayvanseferler bu safari jete sahip olma imkanını bulabilir.

Uçak iki pilot, sekiz yolcu ve mürettebat taşıyabilecek şekilde tasarlanmış. Sekiz koltuklu yemek bölümünde tadılacak yemeklerin hazırlanması için mutfağı ve yatağa dönüşen koltukları var.

Mermer yerleri ve mükemmel iç tasarımıyla göz zevkine de hitap eden uçak tamamlanmış durumda ve yeni sahibine vahşi doğayla komforu bir arada yaşatmaya hazır. (Gazeteport)

Balkonlu uçak olur mu?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
aynen o uçak ,satacak yer bulamayınca böyle abuk subuk pazarlama taktikleri kullanmaya başladılar.yoksa ellerinde kalıyo ürettikleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
terasli ucak istiyoh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demek ki yakında cabrio uçak ta yapar bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu uçak bizim kurtulduk diye deve kestiğimiz uçak değilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000