01 Temmuz 2016, Cuma 20:45:14

Balıkesir'de eğitim uçağı düştü: 2 ölü

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk Hava Kurumu'na ait toprak pistten havalanan Ayvalık Havacılık Kulübü'ne ait eğitim uçağının düşmesi sonucu, 2 kişi öldü.
  • THK Genel başkanlık olarak bir açıklamada bulunsaydı.Alakalı yada alakasız olduğunu yetkililerden biri anlatsaydı.Gonyalı gibi ahmakların ağzını kapatsaydı.Olmazmıydı?
  • İnsanlar baş sağlığı diliyor onu bile hazmedemeyenler çıkıyor.Allahtan korkmuyorlar.Bu uçaklar Amerikada hala uçuyor oradada benzeri kazalar oluyor.Havacılık yapıyorsan bu tür riskleri göz önüne almalısın.Sivil havacılık lisans verirken gerekli denetimleri yapıyor.Karalama yapmak bazıları için hobi olmuş.Bırakın bakanlık görevlileri incelesin sonra konuşun.
  • benzeri şeye uçma lisansı verenler yargılanmalı.
  • İniş sırasında burun üzeri vurmuş ve tek parça duruyor, stall ya da viril değil gibi, yatış da olmadığı için anormal durum da diyemiyorum, tecrübeli hocalardan yorum yapabilecek var mı? Ailelerine ve tanıyanlara baş sağlığı dilerim.
  • Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun ):
  • Yurtdışında lisans alanları eleştirenler burdan tüymüş
  • memlekette herkez pilot yaaa....kanadı takan havalarda...buyur burdan yak
  • Pilotlarımıza Allahtan rahmet,Havacılık camiası ve tüm aile fertlerine sabırlar diliyorum.
  • Su an tek cumle Allah rahmet eylesin.Arkadaslar lutfen boyle haberlere burda yorumu bir taziye defteri olarak görün.
  • Çok üzücü ama tek merak ettiğim şey bu uçak neden burnu üstüne çakılı kalmış. geçtiğimiz günlerde mecburi iniş yapan erahın uçağı da benzer görüntüdeydi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türk Hava Kurumu'na ait pistten havalanan Ayvalık Havacılık Kulübü'ne ait eğitim uçağının düşmesi sonucu, 2 kişi öldü.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, yaptığı açıklamada, Sarımsaklı mevkisinde THK'ya ait toprak pistten havalanan eğitim uçağının henüz belirlenemeyen nedenle düştüğünü belirtti.

Kazada iki kişinin hayatını kaybettiği belirten Nazlı, "THK Ayvalık Şube Başkanı Mustafa Doğrular ve bir kişi daha yaşamını yitirdi. Biz durumu Balıkesir Koca Seyit Havalimanı yetkililerine ilettik. Olay yerine sivil havacılık kaza kırım ekibinin gönderilmesi bekleniyor." diye konuştu.

*Güncelleme 21.03 |AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; düşen uçağın Ayvalık Havacılık Kulübü'ne ait olduğu, buraya ise yıllar önce Türk Hava Kurumu (THK) tarafından bağışlandığı öğrenildi.

*Güncelleme 21.18 | Kazada hayatını kaybeden THK Ayvalık Şube Başkanı Mustafa Duyar'ın öğretmen pilot olarak uçuşta olduğu öğrenildi.

*Güncelleme 21.32 | Uçağın TC-ABY kuyruk tescilli 1979 model Bellanca marka tek motorlu eğitim uçağı olduğu öğrenildi.









Balıkesir'de eğitim uçağı düştü: 2 ölü

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

THK Nerede ~ 8 yıl önce
THK Genel başkanlık olarak bir açıklamada bulunsaydı.Alakalı yada alakasız olduğunu yetkililerden biri anlatsaydı.Gonyalı gibi ahmakların ağzını kapatsaydı.Olmazmıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
İnsanlar baş sağlığı diliyor onu bile hazmedemeyenler çıkıyor.Allahtan korkmuyorlar.Bu uçaklar Amerikada hala uçuyor oradada benzeri kazalar oluyor.Havacılık yapıyorsan bu tür riskleri göz önüne almalısın.Sivil havacılık lisans verirken gerekli denetimleri yapıyor.Karalama yapmak bazıları için hobi olmuş.Bırakın bakanlık görevlileri incelesin sonra konuşun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu uçurtma ~ 8 yıl önce
benzeri şeye uçma lisansı verenler yargılanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efe ~ 8 yıl önce
bilmediğin konularda yorum yapma.o gördüğün şey uçak.aslında seni anlamadığın işlere yorum yapmaktan yargılamak gerekir.
B737 ~ 8 yıl önce
İniş sırasında burun üzeri vurmuş ve tek parça duruyor, stall ya da viril değil gibi, yatış da olmadığı için anormal durum da diyemiyorum, tecrübeli hocalardan yorum yapabilecek var mı? Ailelerine ve tanıyanlara baş sağlığı dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan K. ~ 8 yıl önce
Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun ):

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başımız Sağolsun ~ 8 yıl önce
Yurtdışında lisans alanları eleştirenler burdan tüymüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gallum ~ 8 yıl önce
memlekette herkez pilot yaaa....kanadı takan havalarda...buyur burdan yak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 8 yıl önce
Neye göre konuşuyorsunuz. O aşamalara nasıl geliniyor ç, bi bilgin var mı? Ağzı olan konuşuyor.
Ferşat KOLBAKIR ~ 8 yıl önce
Pilotlarımıza Allahtan rahmet,Havacılık camiası ve tüm aile fertlerine sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci bush-pilot ~ 8 yıl önce
Su an tek cumle Allah rahmet eylesin.Arkadaslar lutfen boyle haberlere burda yorumu bir taziye defteri olarak görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzücü ~ 8 yıl önce
Çok üzücü ama tek merak ettiğim şey bu uçak neden burnu üstüne çakılı kalmış. geçtiğimiz günlerde mecburi iniş yapan erahın uçağı da benzer görüntüdeydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000