10 Mart 2016, Perşembe 09:47:30

Bakışlarını beğenmediği Müslüman yolcuları uçaktan indirdi

ABD'nin Boston kentinde, hostesin "bakışlarını beğenmediği" iki Müslüman kadın uçaktan indirildi.
  • Yabanci havayollarian binecekseniz sacinizi sariya boyayin gozunuzede mavi lens takin.Duva etmeyin ALLAH kelimseini agziniza almayin.Please come to Turkey we love americans even you hate us because we are fake peopele.
  • Hostes yolcuların Müslüman oldukları için değil, şüpheli oldukları için rapor etmiş.
  • Yuzlerine tukurulse muslumaniz diye oldu diyecekler, muslumanlariln amerikadaki davranislari da bilinmiyor degil. Kin guder gibi bakiyorlar bu da iki kere iki dort. Sacma haberler bunlar. Ucus guvenligi onemli gerekirse bir bakis bile olsa. Bugunlerde bu tur saldirilari muslumanlar yapiyor dikkat ederseniz hinduizm inancina sahip kimseler veya hristiyanlar degil!..
  • Donald trump başkan seçilsin o zaman görün olacakları

Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, Wired dergisinin eski editörü Mark Frauenfelder, kadınların polis eşliğinde uçaktan indirilme görüntülerini YouTube'a koydu.

Frauenfelder, görüntülerin altına hostesin başka bir hostese "Müslüman kadınların kendisine bakışından hoşlanmadığını" duyduğunu yazdı.

Gazeteye göre, olay sırasında Boston-Los Angeles seferini yapmaya hazırlanan JetBlue havayolları uçağı pistte ilerliyordu.

JetBlue yetkilileri ise Daily Mail gazetesine yaptıkları açıklamada, kadınlardan birinin hosteslerin güvenlik kurallarıyla ilgili sunumunu cep telefonuyla kaydettiğini söyledi.

Açıklamada, şirketin her yıl "sorunsuz bir şekilde" 35 milyon yolcu taşıdığı belirtilerek şöyle denildi:

"Uçuş ekibimizin ana önceliği uçuşların emniyetli ve güvenlikli bir şekilde yapılabilmesini sağlamaktır. Önlem olarak, onlardan uçuş prosedürleri ya da uçağın fotoğraflarını çeken ya da videoya alan kişileri rapor etmeleri istenmektedir. Eğer bir kabin görevlisi, herhangi bir yolcunun güvenlik prosedürünü kayda aldığına inanıyorsa bunu rapor edebilir. Bu örnekte uçuş görevlilerimiz, güvenlik kurallarına uygun hareket etmişlerdir" dedi. 

Bakışlarını beğenmediği Müslüman yolcuları uçaktan indirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Blondy ~ 8 yıl önce
Yabanci havayollarian binecekseniz sacinizi sariya boyayin gozunuzede mavi lens takin.Duva etmeyin ALLAH kelimseini agziniza almayin.Please come to Turkey we love americans even you hate us because we are fake peopele.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safim benim ~ 8 yıl önce
Duva kelimesini bi dogru ogren istersen:)
provakatör başlık ~ 8 yıl önce
Hostes yolcuların Müslüman oldukları için değil, şüpheli oldukları için rapor etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok artik ~ 8 yıl önce
Yuzlerine tukurulse muslumaniz diye oldu diyecekler, muslumanlariln amerikadaki davranislari da bilinmiyor degil. Kin guder gibi bakiyorlar bu da iki kere iki dort. Sacma haberler bunlar. Ucus guvenligi onemli gerekirse bir bakis bile olsa. Bugunlerde bu tur saldirilari muslumanlar yapiyor dikkat ederseniz hinduizm inancina sahip kimseler veya hristiyanlar degil!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
imam Hatipoğlu ~ 8 yıl önce
sen de zaten hemen hazır olduğunu beyan ettin bu sözlerinle. müslümanlarla ilgili bir sorun değil o. senin gibi kolaylıkla yönlendirilmeye müsait boş beyinlerin sorunudur. müslümansan örnek ol da bilelim. ya da sem de benim sq uçaklarında gördüğüm domuz yiyen türküm diyenlerden misin?
donald duck ~ 8 yıl önce
Donald trump başkan seçilsin o zaman görün olacakları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000