22 Haziran 2014, Pazar 09:11:37

BAKAN'IN UÇAĞINDA PANİK!

Türkiye’den Berlin’e dönen Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier’in uçağının, inişe geçtiği anda şiddetli rüzgardan dolayı pisti pas geçerek tekrar yükselmesi, yolcuların yüreğini ağzına getirdi.
  • THY pas geçseydi de görseydiniz buradaki sanal klavye delikanlılarını. Pilotlara nasıl sallarlardı nasıl..... Hele hele de THY Kabin in içindeki hainleri görseydiniz.... Neler yazmazlardı ki. Ama konu Almanlar olunca, (herşey doğru tabi ??? ) içimizdeki yabancı hayranları gık bile demez. Haa bir de globally foss mu ne bir ezik var ki.. Bunu THY'ye almamışlar belli ki. Her yerde sallar. Hadi fossurcu. Buna da yazsana yaw :))))
  • Ben de şunu anlamıyorum. Yolcular neden pas geçişte korkulu anlar yaşarlar. Veya haberciler olayı abartmak için mi böyle yazarlar Uçağın motorunun sesinin değişmesinden mi acaba. Kalkışta da yaklaşık aynı ses çıkar Korulacak en son şey uçağın pas geçmesidir herhalde.

Türkiye’deki temaslarını tamamlayarak ülkesine dönen Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier’i taşıyan uçağın, Berlin havalimanında inişe geçtiği anda şiddetli rüzgardan dolayı, pisti pas geçerek tekrar yükselmesinin yolculara korkulu anlar yaşattığı bildirildi.

Steinmeier’in içinde bulunduğu hükümet üyelerinin seyahatlerde kullandığı Airbus A 319 tipi uçağın, Berlin Tegel Havalimanının askeri bölümüne iniş yapmak üzere olduğu sırada aniden çıkan şiddetli rüzgardan dolayı, birkaç metre kala pisti pas geçtiği ve yeniden havalandığı ifade edildi.

Kaptan Michael Lux'ün inişin güvenli görülmediği ve 5 ila 7 dakika sonra inişin yeniden deneneceği anonsunu yaptı.

İkinci denemede ise uçağın güvenli bir şekilde piste indiği, korkulu anlar yaşayan yolcuların da pilotları alkışladığı belirtildi.

BAKAN'IN UÇAĞINDA PANİK!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY pas geçseydi de görseydiniz buradaki sanal klavye delikanlılarını. Pilotlara nasıl sallarlardı nasıl..... Hele hele de THY Kabin in içindeki hainleri görseydiniz.... Neler yazmazlardı ki. Ama konu Almanlar olunca, (herşey doğru tabi ??? ) içimizdeki yabancı hayranları gık bile demez. Haa bir de globally foss mu ne bir ezik var ki.. Bunu THY'ye almamışlar belli ki. Her yerde sallar. Hadi fossurcu. Buna da yazsana yaw :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben de şunu anlamıyorum. Yolcular neden pas geçişte korkulu anlar yaşarlar. Veya haberciler olayı abartmak için mi böyle yazarlar Uçağın motorunun sesinin değişmesinden mi acaba. Kalkışta da yaklaşık aynı ses çıkar Korulacak en son şey uçağın pas geçmesidir herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000