30 Nisan 2008, Çarşamba 08:31:01

Bakanın memleketine havacılık okulu

Erzincan Üniversitesi'nin birlikte kurulduğu 15 üniversiteye göre en önde ve en hızlı Üniversite olduğuna vurgu yapan Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, "Biz en hızlı üniversiteyiz. Yeni kurulan üniversiteler içerisinde bizden hızlı üniversite yok" dedi.
  • Lisans alamadan 5 yıl okumuş çocuklarımızı mezun edin. Piyasada sürünsünler. Ondan sonrada yeni okullar açın. Yahu siz ne kadar vurdumduymaz insanlarsınız. Sivil havacılık Lisansların çevriminde Rant oluşturmak için her numarayı yapsın, THY Eğitim de buna yardakçılık yapsın, Sizde yeni okullar açın. Açın açın. İlk önce piyasadaki insanların kazanılmış haklarını gaspetmeye çalışan sivil havacılık müd. ne engel olun. Öyle yanyana iki binanın adını üniversite koymakla olmuyor bu işler.
  • Olan okullardan mezun olanlar zaten is bulamiyor birde lisans alamamalari iyice tuzla biber olmusken yeni yeni havacilik okullari acmak ne ise yarayacak? Temininde zorluk cekilen meslek gruplari icin bolumler acilsa daha akillica ve mantikli olur, bircok masraf edip emek verip issizler ordusuna birilerini daha katmaktan ve genc beyinleri hayal kirikliklarina ugratmaktansa!!!

Erdoğan BüyükkasapRektör Büyükkasap, makamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Erzincan Üniversitesi'nin hızla büyüdüğünü ve kendini tanıtmaya başladığını belirterek, "15 yeni üniversite içerisinde kampüs alanı projesini bizden önce hazırlayan ve bizden önce harcama iznini alan üniversite yok. Bütün zaman kayıpları minimuma indirilerek, en hızlı şekilde hareket edilerek bu aşamaya getirildi" diye konuştu.

Erzincan Üniversitesi bünyesinde yeni açılan bölümler hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, senato toplantılarında ilçelerde ve merkezde bazı yüksekokul ve meslek yüksekokullarının açılması kararının alındığını söyledi. Sivil Havacılık Yüksekokulu'nun açılacağını belirten Rektör Prof. Dr. Büyükkasap, "Üniversite senatosu toplantısında Erzincan'a Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nun açılması kararı alındı. 4 yıllık eğitim verecek olan Sivil Havacılık Yüksekokulu Türkiye'de az sayıda bulunan ama bulunduğu yerin vitrinini oluşturacak bir yüksekokuldur." dedi.

Bakanın memleketine havacılık okulu

Yorumlar

Hayırsız ~ 16 yıl önce
Lisans alamadan 5 yıl okumuş çocuklarımızı mezun edin. Piyasada sürünsünler. Ondan sonrada yeni okullar açın. Yahu siz ne kadar vurdumduymaz insanlarsınız. Sivil havacılık Lisansların çevriminde Rant oluşturmak için her numarayı yapsın, THY Eğitim de buna yardakçılık yapsın, Sizde yeni okullar açın. Açın açın. İlk önce piyasadaki insanların kazanılmış haklarını gaspetmeye çalışan sivil havacılık müd. ne engel olun. Öyle yanyana iki binanın adını üniversite koymakla olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirmizi ~ 16 yıl önce
Olan okullardan mezun olanlar zaten is bulamiyor birde lisans alamamalari iyice tuzla biber olmusken yeni yeni havacilik okullari acmak ne ise yarayacak? Temininde zorluk cekilen meslek gruplari icin bolumler acilsa daha akillica ve mantikli olur, bircok masraf edip emek verip issizler ordusuna birilerini daha katmaktan ve genc beyinleri hayal kirikliklarina ugratmaktansa!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000