10 Ekim 2012, Çarşamba 08:08:35

BAKANI ZİYARET ETTİLER

Rusya’nın Krasnodar kenti ile Samsun arasında yapılan ilk uçak seferini gerçekleştiren Rusya’nın Kuban Havayolları personeli Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler...

Samsun’a ve Karadeniz Bölgesi’ne ticari olarak büyük katkı yapması beklenen uçak seferlerinin ilki ile Samsun’a gelen Kuban Havayolları Satış Müdürü Olga Jerepsova ve beraberindeki 30 kişilik havayolu çalışanını Başkan Yılmaz, makam odasının girişinde karşıladı.

Bu seferlerin başlaması için Samsun Valiliği ve Samsun Sanayi ve Ticaret Odası ile birlikte çok çaba sarf ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Krasnodar şehri o bölgenin en gelişmiş ticaret ve sanayi şehirlerinden birisi ve buradaki havaalanı Rusya’nın birçok önemli kentine ve bölgesine ulaşmak adına oldukça önemli bir kavşak. Biz daha önce bu havaalanına Samsun’dan gitmek için neredeyse bir gün harcıyor ve İstanbul üzerinden uygunsuz saatlerde gidebiliyorduk. Ne mutlu ki şimdi Samsunumuzdan uçağa binen vatandaşımız 1 saat içerisinde Krasnodar’a inmiş olacak. Bu ulaşım imkanı sadece Samsun ve Samsunlu işadamları için değil hem turizm hem de ticari amaçla Rusya’ya giden ya da gitmeyi düşünen tüm Karadeniz şehirleri ve iç bölgelerden insanlarımız için büyük fırsat yaratacak. Ben tüm vatandaşlarımızı bu imkandan yararlanmaya davet ediyorum ve misafirlerimize hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Başkan Yılmaz daha sonra Kuban Havayolları yetkilileri ve personeline kısa bir Samsun turu yaptırarak şehri tanıttı.

BAKANI ZİYARET ETTİLER

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000