15 Mart 2012, Perşembe 18:26:17

BAKANDAN HELİKOPTER YALANLAMASI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Uludere’de yaşanan olaydan sonra taziye için giden bakanlara helikopter kiralandığını, yöre milletvekillerinin de aynı amaçla bölgeye gitmek istemeleri nedeniyle heyetin programına dahil olduklarını açıkladı...
  • Ben de katılıyorum diğer yorumcuya: sonuçta bunlar kamu malı ve atıl duruyor, kaynaklar tekrar sarfedilmeden diğer ihtiyaçlara cevap verilebilir. Adam doğru düşünüyor, birçok ülkedede bu böyle, git Yunanistana bak mesela, ABD ye bak, cahilim, hakaret edenim, kadın dövenim, hemen kızanım, çok bilen şarklım.
  • Adi ustunde sayin embesil. Askeri helikopter...
  • Günde bir saat eğitim uçuşu oda varsa, teröre karşı kullanılanlar çok sınırlı sayıda.. Geri kalanlarla Başta sağlık olmak üzere her türlü diğer hizmetler askeri helikopterlerden sağlanabilir, milli servet korunmuş hizmet yapılmış olur.
  • Bakanlarımıza feda olsun ne olacak, ancak askeri helikopterler tüm bu kamu bu hizmetlerinde neden kullanılmaz anlaşılır değil
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Uludere’de yaşanan olaydan sonra taziye için giden bakanlara helikopter kiralandığını, yöre milletvekillerinin de aynı amaçla bölgeye gitmek istemeleri nedeniyle heyetin programına dahil olduklarını açıkladı. Bakan Bozdağ, milletvekilleri için özel bir helikopter tahsisinin söz konusu olmadığını söyledi.

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği soru önergesinde hava harekatında Uludere’de yaşamını kaybeden 34 kişinin taziyelerine helikopterle giden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’le birlikte bulunan AKP Diyarbakır milletvekilleri Süleyman Hamzaoğlu, Galip Ensarioğlu ve Oya Eronat’ın da devlete ait helikopterle seyahat edip etmediklerini sordu.
 
Tan’ın sorusuna yanıt veren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Şırnak Uludere ilçesine taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla; Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz için düzenlenen program kapsamında adı geçen Başbakan Yardımcısı ve Bakanların Diyarbakır ilinden Şırnak Uludere ilçesine intikallerinin gerçekleştirilmesi için helikopter kiralandığını açıkladı. Bozdağ, “Taziye amacıyla bölgeye gitmek isteyen yöre milletvekilleri de bahsi geçen heyetin programına dahil olmuşlardır. Kendileri için özel bir helikopter tahsisi söz konusu değildir” dedi. (Milliyet)
BAKANDAN HELİKOPTER YALANLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Ben de katılıyorum diğer yorumcuya: sonuçta bunlar kamu malı ve atıl duruyor, kaynaklar tekrar sarfedilmeden diğer ihtiyaçlara cevap verilebilir. Adam doğru düşünüyor, birçok ülkedede bu böyle, git Yunanistana bak mesela, ABD ye bak, cahilim, hakaret edenim, kadın dövenim, hemen kızanım, çok bilen şarklım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adi ustunde sayin embesil. Askeri helikopter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Günde bir saat eğitim uçuşu oda varsa, teröre karşı kullanılanlar çok sınırlı sayıda.. Geri kalanlarla Başta sağlık olmak üzere her türlü diğer hizmetler askeri helikopterlerden sağlanabilir, milli servet korunmuş hizmet yapılmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakanlarımıza feda olsun ne olacak, ancak askeri helikopterler tüm bu kamu bu hizmetlerinde neden kullanılmaz anlaşılır değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000