28 Temmuz 2013, Pazar 13:00:00

BAKAN YILDIZ UÇAK BİLETLERİNİ GÖNDERDİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kastamonu Havalimanını açılışı için geldiği Kastamonu'da uçak bileti sözü verdiği pamuk şekeri satıcısına biletlerini gönderdi.
  • Sorması ayıp sn bakanım, size kaça mal oldu bu biletler. Yoksa THY mi verdi?
  • Halktan uzak sırça köşklerde yaşamayan, halkla birlikte olan yöneticiler başımızın tacıdır...
  • güzel hareket , tebrikler.
  • Sn.bakanim tesekurler.

Bakan Yıldız, Kastamonu Valiliği ziyareti sırasında bina dışında görüştüğü, vatandaşlardan Şenol Çakır'ın (44), uçağa hiç binmediğini söylemesi üzerine, Çakır'ın İstanbul'daki akrabalarının yanına uçakla gitmesi için bilet sözü vermişti.

Aradan geçen 9 günün ardından Bakan Yıldız tarafından temin edilen gidiş dönüş uçak biletleri, Kastamonu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Başak tarafından Çakır'a verildi.

Eşi Hikmet (36), çocukları Hasan (17) ve Dilek Çakır (16) ile 3 Eylül'de Kastamonu'dan İstanbul'a gidecek olan Çakır, orada bakanlığın misafirhanesinde kalacak.

Çakır, yaptığı açıklamada, bir gözünün tamamen diğer gözünün de yüzde 80 oranında görmediğini belirterek, pamuk şeker satarak evinin geçimini sağladığını söyledi.

Kastamonu Havalimanının açılışının olduğu gün valilik önünde Bakan Yıldız'la görüştüğünü anlatan Çakır, Bakan Yıldız'ın kendisine "Uçağa biner misin?" diye sorduğunu aktardı.

"Biletler için valiye talimat verdi"

Bakan Yıldız'a uçağa hiç binmediğini söylediğini belirten Çakır, "O zaman seni İstanbul'a göndereyim, gider misin' dedi. Biraz korktum. çekindim. O da 'Korkacak birşey yok, Misafirhanede de misafir edelim' dedi. Ben de 'Orada akraba var. Onların yanına şimdi uğramazsam olmaz' dedim. 'Tamam o zaman' dedi. Biletlerin temin olması için valiye talimat verdi" şeklinde konuştu.

Çakır, 3-5 Eylül tarihinde İstanbul'da olacaklarını ifade ederek, iki gün boyunca hem dolaşacaklarını hem de akrabalarını ziyaret edeceklerini belirtti. 

BAKAN YILDIZ UÇAK BİLETLERİNİ GÖNDERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

sorması ayıp ~ 11 yıl önce
Sorması ayıp sn bakanım, size kaça mal oldu bu biletler. Yoksa THY mi verdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ksm ~ 11 yıl önce
sanane kardesim, kim verdiyse verdi. adam su zamana kadar ucaga binememis, belkide yuzunu dahi gormemis, neden bu bukadar uzatiliyor? kiskaniyor musn yoksa? karismayin artik yeter !
Sözünün Eriymiş ~ 11 yıl önce
Halktan uzak sırça köşklerde yaşamayan, halkla birlikte olan yöneticiler başımızın tacıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
güzel hareket , tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taskoprulu ~ 11 yıl önce
Sn.bakanim tesekurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000