09 Mayıs 2009, Cumartesi 10:32:40

Bakan Yıldırım'ın başarısı tescillendi!

Ekonomi dünyasının Oscar’ı haline gelen Ekovitrin Dergisi’nin ‘yılın starları’ anketinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yılın bakanı, Devlet Hava Meydanları İşletmeleri Genel Müdürü Orhan Birdal ise yılın bürokratı seçildi.
  • bazilari sn bakan gelmeden hiic kaza olmamis gibi yazmis!!
  • İKRAMİYEMİ VERİLECEK ..ŞİMDİYE KADAR DÜNYADA BUKADAR KAZADAN SONRA BAŞARI BELGESİ VERİLEN İLK BAKAN OLABİLİR. YAZIK TÜRK SİVİL HAVACILIĞI NEREDE BİZ GÖRÜYORUZ.. YAPMAYIN İYİ İŞ YAPILSA BİZDE TAKDİR EDERİZ..LÜTFEN BIRAKIN .
  • Yorum yazarken neden acik kimliginizi sakliyorsunuz anlayabilmis degilim dogrusu? Ama isterseniz sizi iP numaraniz üzerinden de bulurlar, vatandaslik numarasina hic gerek yok :-) Saygilar ... Yildiray Demirtas
  • Anlamanız açısından yazmıştım ama yorumumdan çözemedi birileri galiba. Benim ben ;)
  • Ya ilk yorumu okuyun lütfen...Birsini methetmek isimle yapılırsa bunun adına yalakalık denmezde ne denir. Misafir rumuzuyla yazsa gayet normal derdim adama bak ya tüm kimlüğüni ortaya koymuş. Vtandaşlık numaranı unutmussun yıldırayyyyy ekle lütfen bakan seni izliyor.
  • laleli _lions nerelerde izinli mi bugün nezih yorumlarını göremedik :))
  • ahaha.. Tebrikler.. Merak ediyorum anketi dolduranlar Istanbul-Ankara treninin raydan çıkması, 22 temmuz 2004 hızlandırılmış tren kazası, 25 temmuz 2004 aydın'daki tren kazası, 11 ağustos 2004 tren kazası ,13 ağustos 2004 afyon tren kazası, 18 ağustos 2004 tren kazası, 19 ağustos 2004 sirkeci istasyonu tren kazası, 27 ağustos 2004 kırıkkale tren kazası, 5 ekim 2004 pendik tren kazası, 13 ocak 2005 ankara tren kazası, 23 kasım 2005 tarsus tren kazası, 21 aralık 2005 istanbul tren kazası, 4 ocak 2007 dörtyol tren kazası, 27 ocak 2008 kütahya tren kazası 8 ocak 2003 tk634 kazası 30 kasım 2007 isparta uçak kazası 25 şubat 2009 thy uçak kazası, 19 temmuz 2006 antalya helikopter kazası, 31 ocak 2009 mudurnu helikopter kazasını hatırl
  • BİR ÜLKEDE TREN DEVRİLİYOR..GEMİ BATIYOR.....KARAYOLLARINDA OTOBÜSLER ,ARAÇLAR BÜYÜK KAZALAR YAPIYOR......YOLCU UÇAKLARI ....HELİKOPTERLER DÜŞÜYOR.. BİR ÇOK TÜRK İNSANI HAYATINI KAYBEDİYOR..VE SİZLER YILIN BAKANINI SEÇERKEN NE DÜŞÜNDÜNÜZ BİLEMİYORUM..BENCE ÜZÜCÜ BAŞKA GELİŞMİŞ ÜLKEDE BU KADAR OLAYIN ARKASINDAN BAKAN İSTİFA EDER VEYA GÖREVDEN ALINIR..
  • neye dayanarak seçilmiş ? kaza yapan hızlı tren olayında kendini ne yani treni ben mi kullanıyordum? diyerek savunduğu için mi ? bakanlığı döneminde thy de bir sürü şaibe oldu. bir sürü bilgisiz,sıfatsız,yetersiz insan sırf akp li diye müdür, başkan vs oldu.tren kazası oldu, uçak düştü.bu olayların sebebleriyle ve failleriyle ilgili ne yaptı?balık baştan kokar derler ya.. bu yüzden mi yılın bakanı seçildi? bunlar ileri,medeni bir ülkede olsaydı bakan çoktaannn istifa etmişti. dhmi müdürü de hemşehrisi olduğu için mi yılın bürokratı seçildi acaba? bir sormak lazım kendisi nasıl dhmi müdürü oldu? bir de bunlar dini kendi çıkarlarına alet edip bir sürü insanın hakkını yiyorlar ya bunun hesabını nasıl verecekler acaba ??hiç düşünüyorlar mı???
  • Sayin bakanimiz görevde oldugu süre icerisinde gece gündüz demeden bir "ari" gibi calisti. Bu ödüle layik görülmesi de tesadüf degil bence. Kendilerine uzun ömürler diliyorum. Umarim dünyanin en uzun süre görev yapan bakani olur :-) Yildiray Demirtas Frankfurt / Almanya

Yılın starları; Şubat, Mart ve Nisan aylarında Ekovitrin Dergisine gönderilen anket formlarının yanı sıra Ekovitrin ve haber1.com sitelerine katılan 10 bini aşkın okuyucunun oylarıyla belirlendi.

Dergi, konuyla ilgili haberinde Ulaştırma Bakanı’nın bu makamda en uzun olma özelliğine vurgu yaparak, Yıldırım’ın, bakanlığı döneminde 60 trilyon yatırım yaptığını kaydetti.

DHMİ Genel Müdürü Birdal için ise hava sahasının yeniden yapılanmasına yönelik dünya çapında bir proje olan Smart projesinin alt yapısını tamamladığına değindi.

Yılın oskarları ödülünün sahipleri muhteşem bir organizasyonla İstanbul’da ödüllerini alacaklar.

Bakan Yıldırım'ın başarısı tescillendi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
bazilari sn bakan gelmeden hiic kaza olmamis gibi yazmis!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İKRAMİYEMİ VERİLECEK ..ŞİMDİYE KADAR DÜNYADA BUKADAR KAZADAN SONRA BAŞARI BELGESİ VERİLEN İLK BAKAN OLABİLİR. YAZIK TÜRK SİVİL HAVACILIĞI NEREDE BİZ GÖRÜYORUZ.. YAPMAYIN İYİ İŞ YAPILSA BİZDE TAKDİR EDERİZ..LÜTFEN BIRAKIN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorum yazarken neden acik kimliginizi sakliyorsunuz anlayabilmis degilim dogrusu? Ama isterseniz sizi iP numaraniz üzerinden de bulurlar, vatandaslik numarasina hic gerek yok :-) Saygilar ... Yildiray Demirtas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anlamanız açısından yazmıştım ama yorumumdan çözemedi birileri galiba. Benim ben ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya ilk yorumu okuyun lütfen...Birsini methetmek isimle yapılırsa bunun adına yalakalık denmezde ne denir. Misafir rumuzuyla yazsa gayet normal derdim adama bak ya tüm kimlüğüni ortaya koymuş. Vtandaşlık numaranı unutmussun yıldırayyyyy ekle lütfen bakan seni izliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
laleli _lions nerelerde izinli mi bugün nezih yorumlarını göremedik :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ahaha.. Tebrikler.. Merak ediyorum anketi dolduranlar Istanbul-Ankara treninin raydan çıkması, 22 temmuz 2004 hızlandırılmış tren kazası, 25 temmuz 2004 aydın'daki tren kazası, 11 ağustos 2004 tren kazası ,13 ağustos 2004 afyon tren kazası, 18 ağustos 2004 tren kazası, 19 ağustos 2004 sirkeci istasyonu tren kazası, 27 ağustos 2004 kırıkkale tren kazası, 5 ekim 2004 pendik tren kazası, 13 ocak 2005 ankara tren kazası, 23 kasım 2005 tarsus tren kazası, 21 aralık 2005 istanbul tren kazası, 4 ocak 2007 dörtyol tren kazası, 27 ocak 2008 kütahya tren kazası 8 ocak 2003 tk634 kazası 30 kasım 2007 isparta uçak kazası 25 şubat 2009 thy uçak kazası, 19 temmuz 2006 antalya helikopter kazası, 31 ocak 2009 mudurnu helikopter kazasını hatırl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİR ÜLKEDE TREN DEVRİLİYOR..GEMİ BATIYOR.....KARAYOLLARINDA OTOBÜSLER ,ARAÇLAR BÜYÜK KAZALAR YAPIYOR......YOLCU UÇAKLARI ....HELİKOPTERLER DÜŞÜYOR.. BİR ÇOK TÜRK İNSANI HAYATINI KAYBEDİYOR..VE SİZLER YILIN BAKANINI SEÇERKEN NE DÜŞÜNDÜNÜZ BİLEMİYORUM..BENCE ÜZÜCÜ BAŞKA GELİŞMİŞ ÜLKEDE BU KADAR OLAYIN ARKASINDAN BAKAN İSTİFA EDER VEYA GÖREVDEN ALINIR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
neye dayanarak seçilmiş ? kaza yapan hızlı tren olayında kendini ne yani treni ben mi kullanıyordum? diyerek savunduğu için mi ? bakanlığı döneminde thy de bir sürü şaibe oldu. bir sürü bilgisiz,sıfatsız,yetersiz insan sırf akp li diye müdür, başkan vs oldu.tren kazası oldu, uçak düştü.bu olayların sebebleriyle ve failleriyle ilgili ne yaptı?balık baştan kokar derler ya.. bu yüzden mi yılın bakanı seçildi? bunlar ileri,medeni bir ülkede olsaydı bakan çoktaannn istifa etmişti. dhmi müdürü de hemşehrisi olduğu için mi yılın bürokratı seçildi acaba? bir sormak lazım kendisi nasıl dhmi müdürü oldu? bir de bunlar dini kendi çıkarlarına alet edip bir sürü insanın hakkını yiyorlar ya bunun hesabını nasıl verecekler acaba ??hiç düşünüyorlar mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin bakanimiz görevde oldugu süre icerisinde gece gündüz demeden bir "ari" gibi calisti. Bu ödüle layik görülmesi de tesadüf degil bence. Kendilerine uzun ömürler diliyorum. Umarim dünyanin en uzun süre görev yapan bakani olur :-) Yildiray Demirtas Frankfurt / Almanya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000