25 Nisan 2012, Çarşamba 13:32:48

BAKAN YILDIRIM'DAN "İYİ PİLOT" TANIMI

İşte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a göre iyi pilotun özellikleri...
  • Havacılık kurallarını badem yazmıştır
  • En iyi pilot yabancı pilotmuş neymiş yabancı pilotmuş sonra oto pilot geliyormuş kısaca söylediği lafın arkasında durmayan memleketi yabancı 200 saatlik yabancı ile doldurtan,müsade eden kendisi değilmi evet ta kendisi daha ne konuşuyorsunuz bu kadarda yalan söylenmez kardeşim hatırlayınız lütfen (Yabancı FO çalıştırmak isteyen avucunu yalar) tabiri kime ait bilin bakalım karşımda olsa yüzünede söylerim ne olduğunu.
  • Vatandaşının sorunlarını kendisinin gibi bilip, o koltukların onlara tapulanmadığı bilinciyle halka ve hakka hizmet ederken adaleti elden bırakmıyan kimsedir.
  • Bakan haklı arkadaşlar laftan laf çıkarmayın arka tarafta 150-200 kişinin sorumluluğunu taşıyorsun kahraman pilot diye bir şey yok limitler neyse ona uyulacak.
  • bence iyi pilot kendine yakışanı giymektir. Hı hı evet.
  • "böyle bir sistem dünyada yok" mu ?? komiksin....
  • Siz bakmaya ve mazeret üretmeye devam edin. Trabzon'da CATII ya da CATIII yaklaşma olsaydı (bunların ne olduğunu sanırım biliyorsunuzdur???) acaba inilebilir miydi. Elbette CATII ve CATIII'ün de limitleri var ama en azından CATI' de inilemeyen durumlarda CATII ve CATIII olsa inilebilir (CATII-III limitlerinde oldugu sürece). HAvacılıkta çağ atladık! ama Almanya'nın kasaba meydanında olan imkanlar biz de hala yok. Sn. bakan, mazeret üreteceğinize çözüm üretin lütfen... Şak-şakçıları da müsait yerlerinden öperim...
  • Be kardeşim, bari burada din sömürüsü, İktidar yalakalığı yapma.
  • TEBRİKLER İKİ KELİME İLE TUM SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
  • iyide zaten bu bilinen bişey.bakan söyleyince daha,mı gerçekçi oluyor.havacılık tarihindeki her uçak kazası sonucunda,kanla yazılmıştır bı kurallar.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün sis nedeniyle Trabzon Havaalanı yerine Samsun'a indiğini, oradan karayoluyla Rize'ye geldiğini hatırlatan bir gazetecinin, uçakların sisli havalarda iniş kalkışıyla ilgili çalışma olup olmadığını sorması üzerine;

"Böyle bir sistem dünyada yok. Bunlar normal hava olaylarıdır. Her zaman her yerde olabilecek şeylerdir. Yani şöyle laflar da duyuyorum; 'filanca pilot indi, filanca inemedi.' Havacılık, taşımacılık kralların olduğu değil, kuralların olduğu yerlerdir. Bir sefer krallık yaparsınız, kahramanlık yaparsınız ama bedelini bütün millet öder. Kazalarla öder, acılarla öder. Onun için pilotunuz 'merak etmeyin ben sizi götürürüm, indiririm derse', o iyi bir pilot değil. İyi pilot, emniyeti esas alan, riski asgari düzeye düşüren pilottur. Kurallar bellidir, sis, görüş mesafesi, buna göre nasıl hareket edileceği, havaalanına iniş yapıp yapmayacağı kurallarda yazılıdır. Kurallar kolay elde edilmiyor. Büyük acıların, büyük kayıpların sonucu ortaya çıkmış gerçeklerdir. O bakımdan hava olayları dünyada, Türkiye'de her tarafta her zaman olabilen şeylerdir. Asıl olan emniyettir. Bizim de yaşadığımız budur" diye konuştu.
BAKAN YILDIRIM'DAN "İYİ PİLOT" TANIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılık kurallarını badem yazmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
En iyi pilot yabancı pilotmuş neymiş yabancı pilotmuş sonra oto pilot geliyormuş kısaca söylediği lafın arkasında durmayan memleketi yabancı 200 saatlik yabancı ile doldurtan,müsade eden kendisi değilmi evet ta kendisi daha ne konuşuyorsunuz bu kadarda yalan söylenmez kardeşim hatırlayınız lütfen (Yabancı FO çalıştırmak isteyen avucunu yalar) tabiri kime ait bilin bakalım karşımda olsa yüzünede söylerim ne olduğunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vatandaşının sorunlarını kendisinin gibi bilip, o koltukların onlara tapulanmadığı bilinciyle halka ve hakka hizmet ederken adaleti elden bırakmıyan kimsedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bakan haklı arkadaşlar laftan laf çıkarmayın arka tarafta 150-200 kişinin sorumluluğunu taşıyorsun kahraman pilot diye bir şey yok limitler neyse ona uyulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bence iyi pilot kendine yakışanı giymektir. Hı hı evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"böyle bir sistem dünyada yok" mu ?? komiksin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Siz bakmaya ve mazeret üretmeye devam edin. Trabzon'da CATII ya da CATIII yaklaşma olsaydı (bunların ne olduğunu sanırım biliyorsunuzdur???) acaba inilebilir miydi. Elbette CATII ve CATIII'ün de limitleri var ama en azından CATI' de inilemeyen durumlarda CATII ve CATIII olsa inilebilir (CATII-III limitlerinde oldugu sürece). HAvacılıkta çağ atladık! ama Almanya'nın kasaba meydanında olan imkanlar biz de hala yok. Sn. bakan, mazeret üreteceğinize çözüm üretin lütfen... Şak-şakçıları da müsait yerlerinden öperim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Be kardeşim, bari burada din sömürüsü, İktidar yalakalığı yapma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TEBRİKLER İKİ KELİME İLE TUM SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iyide zaten bu bilinen bişey.bakan söyleyince daha,mı gerçekçi oluyor.havacılık tarihindeki her uçak kazası sonucunda,kanla yazılmıştır bı kurallar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000