13 Mart 2013, Çarşamba 07:45:12

BAKAN YILDIRIM'DAN 'İSTİHDAM' MÜJDESİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak olan üçüncü büyük havalimanı sayesinde yıllık 120 bin kişiye istihdam sağlanacağı müjdesini verdi.
  • Allah kitap tanimaz vicdansizlar. Insanin gozunun icine baka baka yalan soylerler 750 lira maasla haksiz hukuksuz insan calistirirlar adina da isdihtam deyip mujde verirler alay eder gibi. . ..
  • editör paramı alıyorsun binaliden neden yayınlamıyorsun? küfür mü ediyoruz hakaret mi? herif yalan söylüyor, atatürkü kapatıyor yeni alana taşıyor sanki yeni bir sektör oluşturmuş gibi rakamlarla oynuyor! ve bunu eleştirmeyecez. editör sansürleyecek? arkadaş 120 bin kişi iş başı yapacakta atatürk kapanınca kaş kişi iş bırakacak? neden bu konuşulmaz salakmıyız biz? yeter be!
  • İlkokulda herkese okuma yazma öğretilir amma okuduğunu anlamak farklıdır. Önce ortalama bir IQ olacak sonra yavaş yavaş sindire sindire okuyacaksın. Sn.Bakan istihdam'dan bahsetmiş. Bir kişide yorum yapmış..120 bin kişi havaalanında çalışır mı ? . Onların hepsi havaalanında çalışmayacak ...Tabii havaalanı personeli de var ama yolcuları getirip götüren servis otobüsünü yıkayan işçi de var.Var oğlu var.Biraz düşün bulacaksın sen onu..
  • yahu insaat yapacaklar onu diyor, insaatta calisacak insanlari diyor.dunyanin hangi havalimaninda 120bin kisi calisiyor .insan ya bu kadarda atilmaz.
  • 3. havalimanindan once dikkatinizi ESB den haftada 1-2 frekans dahi yapilmayan direk Avrupa ve Amerika ucuslarina onem vermenizi hatirlatmak isterim. Saygilar. Anadolu Yolcusu.
  • Sayı. Yıldırım' bu açıklaması çok güzel, Alınacak 120 binkişinin kaç kişisinin AKP ZİHNİYETİNDEN OLMAYANLAR Olacak bunuda açıklarsa seviniriz. 10 YILDIR KAMU KURULUŞLARINA VE O KURULUŞLAR ALTINDA KENDİ YANDAŞLARINA VERDİKLERİ TAŞARON FİRMA ALTINDA KURULAN ŞİRKETLERE AKP ZŞHNİYETİ DIŞINDA BİRKİŞİ ALINDIMI?
  • Yaşadınız yine...
  • kimlere acaba iş imkanı sağlayacak ?????????????????????????????????

Yıldırım, "İlk etapta inşaatın başlamasıyla birlikte yılda ortalama 80 bin kişiye iş sağlayacak. Havalimanının hizmete girmesiyle de yılda ortalama 120 bin kişiye iş sağlacak." dedi.

2012 yılı sonunda hava ulaştırma sektöründe 165 bin kişinin çalıştığını bildiren Binali Yıldırım, sadece yeni yapılacak olan havalimanında 120 bin kişinin istihdam edileceğine vurgulayarak, projenin büyüklüğüne dikkat çekti.

BAKAN YILDIRIM'DAN 'İSTİHDAM' MÜJDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

vicdansizlar ~ 11 yıl önce
Allah kitap tanimaz vicdansizlar. Insanin gozunun icine baka baka yalan soylerler 750 lira maasla haksiz hukuksuz insan calistirirlar adina da isdihtam deyip mujde verirler alay eder gibi. . ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
editör paramı alıyorsun binaliden neden yayınlamıyorsun? küfür mü ediyoruz hakaret mi? herif yalan söylüyor, atatürkü kapatıyor yeni alana taşıyor sanki yeni bir sektör oluşturmuş gibi rakamlarla oynuyor! ve bunu eleştirmeyecez. editör sansürleyecek? arkadaş 120 bin kişi iş başı yapacakta atatürk kapanınca kaş kişi iş bırakacak? neden bu konuşulmaz salakmıyız biz? yeter be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okumak ve Anlamak ~ 11 yıl önce
İlkokulda herkese okuma yazma öğretilir amma okuduğunu anlamak farklıdır. Önce ortalama bir IQ olacak sonra yavaş yavaş sindire sindire okuyacaksın. Sn.Bakan istihdam'dan bahsetmiş. Bir kişide yorum yapmış..120 bin kişi havaalanında çalışır mı ? . Onların hepsi havaalanında çalışmayacak ...Tabii havaalanı personeli de var ama yolcuları getirip götüren servis otobüsünü yıkayan işçi de var.Var oğlu var.Biraz düşün bulacaksın sen onu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 11 yıl önce
yahu insaat yapacaklar onu diyor, insaatta calisacak insanlari diyor.dunyanin hangi havalimaninda 120bin kisi calisiyor .insan ya bu kadarda atilmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayin Bakan ~ 11 yıl önce
3. havalimanindan once dikkatinizi ESB den haftada 1-2 frekans dahi yapilmayan direk Avrupa ve Amerika ucuslarina onem vermenizi hatirlatmak isterim. Saygilar. Anadolu Yolcusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖS ~ 11 yıl önce
Sayı. Yıldırım' bu açıklaması çok güzel, Alınacak 120 binkişinin kaç kişisinin AKP ZİHNİYETİNDEN OLMAYANLAR Olacak bunuda açıklarsa seviniriz. 10 YILDIR KAMU KURULUŞLARINA VE O KURULUŞLAR ALTINDA KENDİ YANDAŞLARINA VERDİKLERİ TAŞARON FİRMA ALTINDA KURULAN ŞİRKETLERE AKP ZŞHNİYETİ DIŞINDA BİRKİŞİ ALINDIMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize-Erzincan ~ 11 yıl önce
Yaşadınız yine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolme ~ 11 yıl önce
kimlere acaba iş imkanı sağlayacak ?????????????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000