21 Şubat 2013, Perşembe 10:41:49

BAKAN YILDIRIM'DAN BÖLGESEL HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Niğdelilerin havalimanı talebiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bakan Yıldrırım, Nevşehir Havalimanı'nın bölgesel havalimanına dönüştürüleceğini söyledi.
  • Sayin bakanim sizi gercekden cok seven bir vatandas olarak kutluyorum ama yinede Nigde-Aksaray arasinda gercekden bir havalimani olmasi gerekli. Bizler yolcu olarak cok perisan oluyoruz. Sadece yaz aylarinda gurbetciler gelse, inanin Sabiha kadar yogun olur.
  • kısaca zengini daha fazla zengin yapacaksınız...........
  • Valla çok saçma bir yorum olabilir, ancak bu bölgede pamuk ipliği gibi duran peri bacalarının vs olduğunu düşündüğümüzde çok fazla uçak trafiği, gürültü, sallantı vs olmasa iyi olurdu :):):)
  • sn bakanın calışkanlıgını tabıkı de takdır edıyoruz. ulkemızın gelışmesınde kı katkısı yadsınamaz ..ama bazı soylemlerınde konumu ıtıbarıyle sıyasıleşıyor. bız onu başarılarıyla calışkanlıgıyla takdır edıyor vede sevıyoruz.. evet, eskıden 25 tane olan hava alanımızın cogu onun dedıgı gıbı calışmıyrdu. ancak gunumuzde sayı 49 oldu da noldu . burda bıraz gercekcı olmak lazım. şımdıde cogu yıne calışmıyor..sıyası vede populıst yaklaşımlarla hv lımanı yaptıgımız surece de calışmayacak. calışmayan hv alanlarımıza bıraz hareket getırmek amacıyla da SHGM teşvık uygulamasını başlattı. demekkı yanlış polıtıkaların sonucu farkedılerek careler alınma yoluna gıdıldı. kapadokyanın bolgesel hv lımanına donuşmesını tabıkı desteklıyor vede gec alınış bır karar olarak degerlendırıyorum..
  • OrduGiresun havaalanının terminal binasının körüklüyor olmasını istiyoruz.Projenin dünyada ikinci Türkiye'de ilk deniz üzerine inşa edilen havalimanı olması nedeniyle körüksüz lterminal hiç yakışmaz.Diğer meydanlarada körük yapılmalıdır.

Niğde Çevre Otoyolu'nun açılışı için Niğde'ye giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Nevşehir Havalimanı'nın büyütüleceğini söyledi.

Bakan Yıldırım, Niğde'ye havalimanı talebiyle ilgili olarak, "25 tane havalimanı açıktı, doğru dürüst çalışmıyordu. Şimdi 49 tane oldu. Yolcu sayısı, 8 milyondan 65 milyona çıktı. Havayolu, halkın yolu oldu. Bu otoyolu bağladığımız zaman sizin havalimanı talebiniz kalmayacak. Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nı da büyüteceğiz, bölgesel havalimanına dönüştüreceğiz. Sigara paketinin üzerine yazarak söz veren siyasetçi modeli bizde yok" diye konuştu.

BAKAN YILDIRIM'DAN BÖLGESEL HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Nigdeli ~ 11 yıl önce
Sayin bakanim sizi gercekden cok seven bir vatandas olarak kutluyorum ama yinede Nigde-Aksaray arasinda gercekden bir havalimani olmasi gerekli. Bizler yolcu olarak cok perisan oluyoruz. Sadece yaz aylarinda gurbetciler gelse, inanin Sabiha kadar yogun olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaççççççç ~ 11 yıl önce
kısaca zengini daha fazla zengin yapacaksınız...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat! ~ 11 yıl önce
Valla çok saçma bir yorum olabilir, ancak bu bölgede pamuk ipliği gibi duran peri bacalarının vs olduğunu düşündüğümüzde çok fazla uçak trafiği, gürültü, sallantı vs olmasa iyi olurdu :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
sn bakanın calışkanlıgını tabıkı de takdır edıyoruz. ulkemızın gelışmesınde kı katkısı yadsınamaz ..ama bazı soylemlerınde konumu ıtıbarıyle sıyasıleşıyor. bız onu başarılarıyla calışkanlıgıyla takdır edıyor vede sevıyoruz.. evet, eskıden 25 tane olan hava alanımızın cogu onun dedıgı gıbı calışmıyrdu. ancak gunumuzde sayı 49 oldu da noldu . burda bıraz gercekcı olmak lazım. şımdıde cogu yıne calışmıyor..sıyası vede populıst yaklaşımlarla hv lımanı yaptıgımız surece de calışmayacak. calışmayan hv alanlarımıza bıraz hareket getırmek amacıyla da SHGM teşvık uygulamasını başlattı. demekkı yanlış polıtıkaların sonucu farkedılerek careler alınma yoluna gıdıldı. kapadokyanın bolgesel hv lımanına donuşmesını tabıkı desteklıyor vede gec alınış bır karar olarak degerlendırıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OrduGiresun ~ 11 yıl önce
OrduGiresun havaalanının terminal binasının körüklüyor olmasını istiyoruz.Projenin dünyada ikinci Türkiye'de ilk deniz üzerine inşa edilen havalimanı olması nedeniyle körüksüz lterminal hiç yakışmaz.Diğer meydanlarada körük yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000